InCompany

Loze discussies en ineffectieve communicatie? Ontdek de kracht van positieve invloed voor jouw organisatie

Loze discussies, ineffectieve vergaderingen, stroeve samenwerkingen, moeite met verkoopgesprekken. In vele organisaties is dit de orde van de dag. Dit vreet energie en tijd. Positieve invloed is hier het antwoord op!

Invloedrijke medewerkers, wie wil dat nou niet?

Stel je voor dat medewerkers zich bewust zijn van hun inefficiënt gedrag en onproductieve communicatie. De situatie wordt gelezen en er wordt snel geschakeld naar ander gedrag. Wij noemen dit inzet van positieve invloed. Invloedrijke mensen zetten hun communicatie en gedrag flexibel in, afhankelijk van hun doel, de situatie en de persoon tegenover zich. Zij balanceren tussen relatiegerichte en doelgerichte communicatie.


Het effect van positieve invloed in jouw organisatie

✔ Duidelijkere en effectievere communicatie in de organisatie

✔ Medewerkers komen in beweging op basis van bevlogenheid

✔ Succesvolle, open aanspreekcultuur en fijne werksfeer

✔ Doelgerichte én relatiegerichte samenwerking

✔ Betrokken werknemers die hun verantwoordelijkheid nemen

✔ Meer begrip voor het gedrag van anderen


 

Meer informatie?

Ontvang meer informatie over InCompany trajecten uit eerste hand. Laat een bericht achter, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een telefonisch adviesgesprek in met een van onze trainingsadviseurs!

Kom in contact Plan een belafspraak

 

Waarom een InCompany bij Bureau Zuidema?

 

✔ Eén organisatie, één taal

Miscommunicatie en verschillende opvattingen over ‘de juiste manier’ van communiceren kunnen een goede samenwerking in de weg staan. Omdat het Invloedmodel® is opgesplitst in verschillende niveau’s, is het voor elke medewerker ongeacht niveau inzetbaar en begrijpbaar. Hierdoor spreekt de gehele organisatie één taal en kan succesvolle (meta-) communicatie plaatsvinden.

✔ Wetenschappelijk onderbouwd

Het fundament van al onze trainingen vormt het Invloedmodel®. Dit model werd in de zeventiger jaren ontwikkeld door de Amerikaanse psychologen David Berlew en Roger Harrison.

✔ Ruim 50 jaar ervaring

We hebben ruim 50 jaar ervaring in het veranderen van gedrag op basis van Het Invloedmodel®. Daarnaast doorlopen alle trainers een certificeringstraject waardoor we de kwaliteit waarborgen. We hebben 152.376 professionals in 3.184 organisaties geholpen invloedrijker te worden. Kies je voor ons, dan kies je voor bewezen kwaliteit!

✔ Bewezen goed

Onze programma’s zijn volledig geoptimaliseerd en deelnemers waarderen deze gemiddeld met een 8,8. Bij onze InCompany trajecten realiseren we 98% klanttevredenheid. Daarnaast hebben we diverse accreditaties en certificeringen ontvangen.


 

Lees wat onze InCompany trajecten voor anderen hebben betekend

Lees meer Customer Stories

 


Aan de slag?

In het Cedeo klanttevredenheidsonderzoek scoorden we 98% tevredenheid voor onze maatwerkoplossingen. Je bent bij ons dus aan het goede adres! Graag maken we samen met jou een goed doordacht plan voor de ontwikkelvragen die in jouw organisatie spelen. Neem contact met ons op!

Contact met een accountmanager

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact