Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daar draait het om!

Op een positieve manier invloed uitoefen en daardoor meer voor elkaar krijgen, dat wil toch iedereen?

Lees verder

Ons verhaal

Je kunt nooit genoeg positieve invloed hebben

Vanaf het moment dat Hans Zuidema het Invloedmodel® in de jaren '70 naar Nederland haalde, wisten we het zeker, positieve invloed is dé vaardigheid die elke professional in huis moet hebben!
Al snel werden onze trainingen een begrip in Nederland. En onze ambities reiken steeds verder.

Sinds 1962 zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. In Nederland én internationaal.

Alles voor maximaal effect

Gedrag veranderen gaat niet vanzelf

Hoe doe jij morgen écht iets anders dan vandaag? Na 55 jaar weten we precies hoe we jouw gedrag effectief kunnen ontwikkelen. We zetten voor elke deelnemer de allerbeste trainingservaring neer. Zo wordt het een impactvolle beleving waarin je niet alleen nieuw gedrag leert, maar het effect ervan ook echt ervaart. Alleen dan ga je het ook in de praktijk gebruiken!

Beste programma’s

Uitdagende trainingen op maat voor jou

Uitdagende trainingen op maat voor jou

Lees onze visie op leren

Uniek invloedmodel®

Een ogenschijnlijk simpel model dat je niet alleen inzicht geeft in jezelf en anderen, maar ook concrete handvatten aanreikt om het anders te doen.

Macro didactisch ontwerp

We creëren perfect opgebouwde programma’s volgens ons eigen recept dat we in de loop der jaren steeds verder geperfectioneerd hebben. Het belangrijkste ingrediënt, dat ben jij.

Feedbackloop

Veranderen doe je door het creëren van een continue feedbackloop. Zo word je je bewust van wat je (niet) doet en wat het effect daarvan is.

Beste trainers

Invloedexperts die je weten te raken

Je hebt trainers en je hebt invloedexperts. In onze BZ Academy leiden we onze professionals op tot échte invloedexperts. Ze weten precies wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Ons team

Wij zijn Zuidema

Onder het motto “dream big, get things done and have fun” werken we elke dag hard om onze ambities te verwezenlijken. Ondertussen doen we dat met een team van ruim 60 energieke collega’s. Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daarvoor komen we elke dag ons bed uit.

Beste locaties

De locatie van een training doet er toe!

"Een trainingslocatie maakt het verschil tussen goed, beter en best. Onze speciaal geselecteerde locaties voldoen aan de hoge eisen die we stellen. De ultieme ervaring krijg je in de House of Influence, ons eigen training centre. Hier zorgen we voor de optimale sfeer, service en technische ondersteuning, zodat jij het maximale uit je trainingsdagen haalt.

Lees meer over ons locatiemanagement

Historie

Door de jaren heen

Certificeringen & Accreditaties

Officieel erkend worden is best belangrijk

We willen niet alleen het beste voor jou, maar ook voor onze organisatie. Al jarenlang worden wij erkend door verschillende instanties. De keuringen die hiervoor nodig zijn, houden ons scherp in het runnen van de business.

Lees meer over onze certificaten

Contact

Nog steeds nieuwsgierig?

Laat het ons weten. Bel of e-mail ons!

Neem contact op