Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daar draait het om!

Ons verhaal

Je kunt nooit genoeg positieve invloed hebben

Vanaf het moment dat Hans Zuidema het Invloedmodel® in de jaren '70 naar Nederland haalde, wisten we het zeker: positieve invloed is dé vaardigheid die elke professional in huis moet hebben! Waarom we dat zo zeker weten en meer over het ontstaan van het model, lees je hier.

Al snel werden onze trainingen een begrip in Nederland, en onze ambities reiken steeds verder. Sinds 1962 zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. In Nederland én internationaal.

Gedrag veranderen gaat niet vanzelf

Alles voor maximaal effect

Hoe doe jij morgen écht iets anders dan vandaag? Na 55 jaar weten we precies hoe we jouw gedrag effectief kunnen ontwikkelen. We zetten voor elke deelnemer de allerbeste trainingservaring neer. Zo wordt het een impactvolle beleving waarin je niet alleen nieuw gedrag leert, maar het effect ervan ook echt ervaart. Alleen dan ga je het ook in de praktijk gebruiken!

Beste programma’s

Uitdagende trainingen op maat voor jou

Tijdens de trainingen word je uitgedaagd om jouw eigen trainingsprogramma samen te stellen op basis van jouw leerbehoefte. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Wij ondersteunen je hierbij door je te leren hoe je moet reflecteren, feedback geven en feedback ontvangen. Daarnaast dragen we relevante modellen, theorieën en oefensituaties aan, zodat je de nieuwe kennis direct kunt toepassen in de praktijk. De trainingen zijn tot in de puntjes uitgedacht en onder andere onze training Inzicht in Invloed® is al decennia lang een groot succes voor iedere deelnemer.

Lees onze visie op leren

Uniek invloedmodel®

Een ogenschijnlijk simpel model dat je niet alleen inzicht geeft in jezelf en anderen, maar ook concrete handvatten aanreikt om het anders te doen.

Macro didactisch ontwerp

We creëren perfect opgebouwde programma’s volgens ons eigen recept dat we in de loop der jaren steeds verder geperfectioneerd hebben. Het belangrijkste ingrediënt, dat ben jij.

Feedbackloop

Veranderen doe je door het creëren van een continue feedbackloop. Zo word je je bewust van wat je (niet) doet en wat het effect daarvan is.

Beste trainers

Invloedexperts die je weten te raken

Je hebt trainers en je hebt invloedexperts. In onze BZ Academy leiden we onze professionals op tot échte invloedexperts. Ze weten precies wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Ons team

Wij zijn Zuidema

Onder het motto “dream big, get things done and have fun” werken we elke dag hard om onze ambities te verwezenlijken. Ondertussen doen we dat met een team van ruim 60 energieke collega’s. Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daarvoor komen we elke dag ons bed uit.

Locaties

De locatie doet er toe

Onze trainingslocaties zijn perfect afgestemd op onze programma’s. Kies voor de locatie die bij jou past en ervaar gegarandeerd een fantastische trainingservaring. Lees hier alles over onze locaties

Certificeringen & Accreditaties

Officieel erkend worden is best belangrijk

We willen niet alleen het beste voor jou, maar ook voor onze organisatie. Al jarenlang worden wij erkend door verschillende instanties. De keuringen die hiervoor nodig zijn, houden ons scherp in het runnen van de business.

Lees meer over onze certificaten

certificaat logocertificaat logocertificaat logo

Contact

Nog steeds nieuwsgierig?

Laat het ons weten. Bel of e-mail ons!

Neem contact op