Inzicht in Invloed®

Krijg meer voor elkaar. In je werk. In je leven.

Direct Inschrijven

In het kort

Leer hoe je gesprekken leest en - afhankelijk van wat er nodig is - communicatiegedrag flexibel inzet.

  • vanaf € 3.195,-
  • 5 of 6 dagen
  • 6 tot 18 deelnemers
  • House of Influence

In het kort

Haal het maximale uit elke situatie

Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Je zin doordrijven leidt soms tot botsingen met collega’s. Geen stelling nemen betekent dat je jouw doelen niet behaald. Ontdek hoe je effectief je doelen behaalt, met oog voor de ander.

Leer wat het effect is van je huidige gedrag op anderen. Ervaar hoe je succesvol kunt zijn, als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent. Als regisseur van je eigen leerresultaat bepaal je tijdens deze training zelf je leerdoelen, de invulling van je persoonlijke programma én hoe ver je buiten je comfortzone wilt stappen om het beoogde resultaat te bereiken. Zo word je altijd succesvol in het behalen van de doelen die je voor ogen hebt!

Inzicht in het gedrag van jezelf én anderen

Succesvol omgaan met weerstand en confrontaties

Mensen meekrijgen met jouw ideeën

"Zinvolle training voor iedereen die samenwerkt of leeft met anderen."

— Thomas Beneder - Inzicht in Invloed® (24-mrt-17)

442 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9.1
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Inzicht in Invloed®

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Beste combinatie van on- en offline leren

In de training Inzicht in Invloed® word je uitgedaagd om je huidige manier van communiceren onder de loep te nemen. Je start met een online intake en een assessment waarin je inzicht krijgt in je huidige invloedgedrag. Tijdens de trainingsdagen ga je volop experimenteren met alternatieve manieren om invloed uit te oefenen. Je krijgt continu scherpe feedback over het effect van het gedrag dat je inzet. Zo groei je het snelst en word je invloedrijker dan ooit!

Dit zijn de belangrijkste elementen van het programma:

360-graden feedback

Je start met een uniek online assessment waarin je je eigen Invloedgedrag analyseert én feedback ontvangt van mensen uit je omgeving. Zo ontdek je welke Invloedstijlen je van nature al goed af gaan en welke je nog verder kunt ontwikkelen.

Invloedgedrag herkennen

Via het unieke Invloedmodel® leer je welk gedrag je in welke situatie het beste kunt inzetten én hoe je dat kunt doen. Ook leer je hoe je Invloedgedrag van anderen kunt herkennen en hoe je daar het meest effectief mee kunt omgaan.

Gedragspatronen doorbreken

Tijdens de training doorbreek je je standaard gedragspatronen. Je krijgt inzicht in wat je altijd doet en leert hoe je op een andere manier effectiever kunt zijn. Je oefent hier intensief mee op cases uit jouw praktijk.

Online ondersteuning

Voor, tijdens en na de trainingsdagen heb je toegang tot je eigen online leerplatform, de Influence Hub®. Dit platform is de ruggengraat van de gehele training. Tijdens de trainingsdagen krijg je een iPad te leen met daarop alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken.

Specificaties van de training

Overzicht

(i)Aantal dagen (i)

Vijf of zes dagen

(i)Groepsgrootte (i)

6 - 18 deelnemers

(i)Taal van de training

Nederlands
ook beschikbaar in engels

Resultaat voor jou

Weet hoe je élke situatie op de juiste manier aanpakt

Na Inzicht in Invloed® kun je gemakkelijk wisselen in je invloedgedrag. Je benadert elke situatie anders afhankelijk van je doel en de persoon waarmee je praat. Je merkt dat je je meest effectieve zelf geworden bent!

Inzicht in het gedrag van jezelf en anderen

Stellig zijn zonder de relatie te verstoren

Anderen makkelijker overtuigen

Succesvol omgaan met weerstand en confrontaties

Mensen meekrijgen met jouw ideeën

Effectief je doelen behalen met oog voor de ander

442 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9.1
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor professionals die gemakkelijk hun doelen willen behalen met anderen

Je merkt dat goed samenwerken cruciaal is in je werk. Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Deze training helpt je om jouw persoonlijke effectiviteit en invloed te vergroten, terwijl je je relaties met anderen versterkt. Je werkt intensief samen met andere ambitieuze professionals, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: min. 2-3 jaar

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg Inzicht in Invloed® in onze 'House of Influence' of in het buitenland voor de full experience.

Bekijk alle locaties

Trainingsvarianten

Tijd om een keuze te maken

Er zijn twee trainingsvarianten van Inzicht in Invloed®. Met beide trainingen bereik je hetzelfde effect. Stel je training samen en kies de variant die het beste bij jou past.

Meest gekozen

5 dagen

Deep-dive

Stap even helemaal uit je dagelijkse praktijk, ervaar deze intense vijfdaagse beleving en kom invloedrijker dan ooit terug.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3295,-
Arrangementskosten: €680,-
Overnachtingskosten: €410,-
40 PE-uren

Unieke beleving

Ook in het buitenland

2x3 dagen

Pulsed

Neem tussendoor een maand de tijd om te oefenen in de praktijk en zet in de tweede drie trainingsdagen de puntjes op de 'i'.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3795,-
Arrangementskosten: €780,-
Overnachtingskosten: €410,-
44 PE-uren

Mix van leren en werken

Twee trainingsblokken

5 dagen

Buitenland

Om je volledig te kunnen focussen op jouw ontwikkeling kun je onze vijfdaagse training ook volgen op één van onze 5 locaties in het buitenland.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3295,-
Arrangementskosten: €1350,-
9.3 gescoord
40 PE-uren

Focus op jouw ontwikkeling in een totaal andere omgeving

Keuze uit Malaga, Barcelona, Rome en Berlijn

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat zijn de arrangementskosten voor het hotel?

De arrangementskosten verschillen per training. Je kunt ze vinden op de website bij de desbetreffende training en tijdens het samenstellen van de training. De arrangementskosten zijn voor het materiaal, de catering, de zaalhuur en de apparatuur. De prijzen voor het arrangement zijn exclusief 21% btw.

Ik blijf niet overnachten. Waarom betaal ik toch arrangementskosten?

Onder de arrangementskosten vallen: de zaalhuur, onbeperkt koffie, thee en water (gedurende de dag) en de lunch. De trainingen met avondprogramma bevatten ook nog een snack en een diner (inclusief drankjes). Eten en drinken dat je buiten het arrangement om bestelt, wordt door het hotel in rekening gebracht.

Zijn de arrangementskosten in- of exclusief btw?

De arrangementskosten zijn exclusief btw. Afhankelijk van je keuze wordt er op de gehele factuur 21% btw, of 10% btw-vrij correctie gerekend.

Kan ik gratis parkeren bij de trainingslocatie?

De parkeerkosten verschillen per trainingslocatie. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden kun je de hotelinformatie van de desbetreffende trainingslocatie downloaden.

Ik wil graag een voorovernachting boeken. Is dit mogelijk en zo ja, wat kost dit?

Uiteraard kunnen wij een voorovernachting voor je boeken. De kosten voor een voorovernachting bedragen €110,- excl. btw in 2018. Neem contact op met onze Customer Service voor meer informatie.

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de samenstel pagina van de desbetreffende training. Vervolgens selecteer je de datum waarvoor jij je definitief aan wilt melden. Het kan voorkomen dat op de datum staat dat er een wachtlijst is. Je kunt je dan daarvoor aanmelden, wij koppelen deze wachtlijst aan jouw optie en dan geldt deze als een definitieve inschrijving.  

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het verschil tussen de training Inzicht in Invloed® 1x5 dagen en die van 2x3 dagen?

Inzicht in Invloed® 1x5 dagen: Een 5-daagse training plannen is misschien een uitdaging, maar door vijf aaneengesloten dagen te trainen op een externe locatie kom je helemaal los van het dagelijks leven en ben je optimaal gericht op de training. Inzicht in Invloed® 2x3 dagen: Twee keer drie dagen trainen valt vaak beter in te passen. Je hebt de mogelijkheid om tussentijds te toetsen waar je staat en de theorie tussendoor in de praktijk toe te passen. Inhoudelijk gezien verschillen de trainingen niet van elkaar.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Kan ik een masterclass volgen als ik nog niet eerder een training bij Bureau Zuidema heb gevolgd?

Een masterclass bouwt logischerwijs voort op één van onze volgende programma’s: Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviesvaardigheden® of Winnend Onderhandelen. Mocht je geen van deze programma’s gevolgd hebben, raadpleeg dan onze Customer Service. Zij kunnen je in contact brengen met één van onze trainers of adviseurs die samen met je kan kijken of een masterclass aansluit bij jouw leerdoelen en ervaring.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de stap naar een invloedrijker leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar net als duizenden anderen ook de impact van Inzicht in Invloed®! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meer trainingsdata. Wij houden deze optie twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Inzicht in Invloed® Beïnvloeden, Communiceren & presenteren, Persoonlijkheid & Assertiviteit, Samenwerken Volg de beste gedragstraining van Nederland en ontdek hoe jij je impact kunt vergroten. Word je meest effectieve zelf!
9442107
3195