Inzicht in Invloed®

Krijg meer voor elkaar. In je werk. In je leven.

In het kort

Haal het maximale uit elke situatie

Word je meest effectieve zelf! Volg de beste gedragstraining van Nederland en ontdek hoe jij je impact kunt vergroten. Tijdens Inzicht in Invloed® leer je wat het effect is van je huidige gedrag op anderen. Je ervaart hoe succesvol je kunt zijn, wanneer je het eens anders aanpakt dan je gewend bent. Zo word je altijd succesvol in het behalen van de doelen die je voor ogen hebt!

De meest succesvolle gedragstraining van Nederland

Zet een nieuwe bril op; begrijp jezelf én anderen beter

Haal elke keer het maximale uit elke situatie

Trainen op een state of the art locatie; de House of Influence

Meer dan 3000 deelnemers per jaar, al 40 jaar lang!

Na de training het écht beter kunnen aanpakken

"Een levensveranderende gebeurtenis"

— Paul Witteman - Inzicht in Invloed® (7-jul-17)

336 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Inzicht in Invloed®

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Beste combinatie van on- en offline leren

In de training Inzicht in Invloed® word je uitgedaagd om je huidige manier van communiceren onder de loep te nemen. Je start met een online intake en een assessment waarin je inzicht krijgt in je huidige invloedgedrag. Tijdens de trainingsdagen ga je volop experimenteren met alternatieve manieren om invloed uit te oefenen. Je krijgt continu scherpe feedback over het effect van het gedrag dat je inzet. Zo groei je het snelst en word je invloedrijker dan ooit!

Dit zijn de belangrijkste elementen van het programma:

360-graden feedback

Je start met een uniek online assessment waarin je je eigen Invloedgedrag analyseert én feedback ontvangt van mensen uit je omgeving. Zo ontdek je welke Invloedstijlen je van nature al goed af gaan en welke je nog verder kunt ontwikkelen.

Invloedgedrag herkennen

Via het unieke Invloedmodel® leer je welk gedrag je in welke situatie het beste kunt inzetten én hoe je dat kunt doen. Ook leer je hoe je Invloedgedrag van anderen kunt herkennen en hoe je daar het meest effectief mee kunt omgaan.

Gedragspatronen doorbreken

Tijdens de training doorbreek je je standaard gedragspatronen. Je krijgt inzicht in wat je altijd doet en leert hoe je op een andere manier effectiever kunt zijn. Je oefent hier intensief mee op cases uit jouw praktijk.

Online ondersteuning

Voor, tijdens en na de trainingsdagen heb je toegang tot je eigen online leerplatform, de Influence Hub®. Dit platform is de ruggengraat van de gehele training. Tijdens de trainingsdagen krijg je een iPad te leen met daarop alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken.

Overzicht

Specificaties van de training

Arrangementskosten

Overnachtingskosten

Eerstvolgende startdata

12 maa t/m 16 maa 2018,
19 maa t/m 23 maa 2018,
9 apr t/m 9 mei 2018

Aantal dagen (i)

Vijf of zes dagen

Groepsgrootte (i)

6 tot 18 deelnemers

Taal van de training

Nederlands en Engels

Online voorbereiding

Drie tot vier uur

Trainingstijden

09:00 - 20:00

Locaties

Binnenland

Bekijk alle locaties

Resultaat voor jou

Weet hoe je élke situatie op de juiste manier aanpakt

Na Inzicht in Invloed® kun je gemakkelijk wisselen in je invloedgedrag. Je benadert elke situatie anders afhankelijk van je doel en de persoon waarmee je praat. Je merkt dat je je meest effectieve zelf geworden bent!

Inzicht in het gedrag van jezelf en anderen

Stellig zijn zonder de relatie te verstoren

Anderen makkelijker overtuigen

Succesvol omgaan met weerstand en confrontaties

Mensen meekrijgen met jouw ideeën

Effectief je doelen behalen met oog voor de ander

336 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor professionals die gemakkelijk hun doelen willen behalen met anderen

Je merkt dat goed samenwerken cruciaal is in je werk. Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Deze training helpt je om jouw persoonlijke effectiviteit en invloed te vergroten, terwijl je je relaties met anderen versterkt. Je werkt intensief samen met andere ambitieuze professionals, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: min. 2-3 jaar

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg Inzicht in Invloed® in onze 'House of Influence' of in het buitenland voor de full experience.

Bekijk alle locaties

Trainingsvarianten

Tijd om een keuze te maken

Er zijn twee trainingsvarianten van Inzicht in Invloed®. Met beide trainingen bereik je hetzelfde effect. Stel je training samen en kies de variant die het beste bij jou past.

Meest gekozen

5 dagen

Deep-dive

Stap even helemaal uit je dagelijkse praktijk, ervaar deze intense vijfdaagse beleving en kom invloedrijker dan ooit terug.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3195,-
Arrangementskosten: €650,-
Overnachtingskosten: €400,-
40 PE-uren

Unieke beleving

Ook in het buitenland

2x3 dagen

Pulsed

Neem tussendoor een maand de tijd om te oefenen in de praktijk en zet in de tweede drie trainingsdagen de puntjes op de 'i'.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3695,-
Arrangementskosten: €750,-
Overnachtingskosten: €400,-
44 PE-uren

Mix van leren en werken

Twee trainingsblokken

5 dagen

Buitenland

Om je volledig te kunnen focussen op jouw ontwikkeling kun je onze vijfdaagse training ook volgen op één van onze 5 locaties in het buitenland.

Vijf of zes dagen
Prijs: €3195,-
Arrangementskosten: €1350,-
40 PE-uren

Focus op jouw ontwikkeling in een totaal andere omgeving

Keuze uit Malaga, Barcelona, Rome en Berlijn

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik wil verschillende deelnemers opgeven voor een open inschrijving; kan ik korting krijgen of een speciale prijsafspraak maken?

Neem hiervoor contact op met één van onze accountmanagers. Die kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de samenstel pagina van de desbetreffende training. Vervolgens selecteer je de datum waarvoor jij je definitief aan wilt melden. Het kan voorkomen dat op de datum staat dat er een wachtlijst is. Je kunt je dan daarvoor aanmelden, wij koppelen deze wachtlijst aan jouw optie en dan geldt deze als een definitieve inschrijving.  

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik ga een training in het buitenland volgen. Kan ik mijn arrangement verlengen?

Mocht je extra dagen in het buitenland willen blijven, dan kun je uiteraard je verblijf verlengen. Neem hiervoor contact op met Jan Vos van ons reisbureau Vos & Van Loon Partners. Hij kan je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en welke eventuele kosten de wijziging met zich meebrengt. Je kunt Jan Vos bereiken op telefoonnummer 020 419 71 71.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Kan ik een masterclass volgen als ik nog niet eerder een training bij Bureau Zuidema heb gevolgd?

Een masterclass bouwt logischerwijs voort op één van onze volgende programma’s: Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviesvaardigheden® of Winnend Onderhandelen. Mocht je geen van deze programma’s gevolgd hebben, raadpleeg dan onze Customer Service. Zij kunnen je in contact brengen met één van onze trainers of adviseurs die samen met je kan kijken of een masterclass aansluit bij jouw leerdoelen en ervaring.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Voor de exacte tijden kun je het beste contact opnemen met onze Customer Service. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programma per mail en zullen de tijden ook in de Influence HUB staan.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Wat is het verschil tussen de training Inzicht in Invloed® 1x5 dagen en die van 2x3 dagen?

Inzicht in Invloed® 1x5 dagen: Een 5-daagse training plannen is misschien een uitdaging, maar door vijf aaneengesloten dagen te trainen op een externe locatie kom je helemaal los van het dagelijks leven en ben je optimaal gericht op de training. Inzicht in Invloed® 2x3 dagen: Twee keer drie dagen trainen valt vaak beter in te passen. Je hebt de mogelijkheid om tussentijds te toetsen waar je staat en de theorie tussendoor in de praktijk toe te passen. Inhoudelijk gezien verschillen de trainingen niet van elkaar.

Wat is het verschil tussen het programma Inzicht in Invloed® in het buitenland, en die in Nederland?

De inhoud van het programma in het buitenland en die in Nederland is inhoudelijk gezien hetzelfde. Het verschil van het volgen van het programma in het buitenland is dat je even helemaal uit je eigen omgeving bent. Dit kan ervoor zorgen dat je beter van je werk/ thuis kunt loskoppelen en nóg meer uit de trainingsdagen kunt halen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat je in de pauzes in een buitenlandse stad kunt rondstruinen.

Moet ik zelf de vlucht regelen als ik Inzicht in Invloed® in het buitenland wil volgen?

Je hoeft voor het volgen van ons programma in het buitenland zelf niets te regelen. De vluchtkosten zijn inbegrepen in het arrangement. Ons reisbureau Vos & Van Loon Partners neemt zelf contact met je op met betrekking tot de vluchttijden. Als deelnemer aan onze buitenlandse training ontvang je één totaalfactuur, inclusief accommodatie en vluchten.

Ga ervoor

Zet de stap naar een invloedrijker leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar net als duizenden anderen ook de impact van Inzicht in Invloed®! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meer trainingsdata. Wij houden deze optie twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Inzicht in Invloed® Beïnvloeden, Communiceren & presenteren, Persoonlijkheid & Assertiviteit, Samenwerken Volg de beste gedragstraining van Nederland en ontdek hoe jij je impact kunt vergroten. Word je meest effectieve zelf!
9336107
3195