Fiscale regelingen

BTW-vrijstelling

Op onze dienstverlening is 21% BTW van toepassing. Bureau Zuidema denkt graag met haar klanten en deelnemers mee die geen of beperkt BTW kunnen terugvorderen. Wij zijn ingeschreven in het CRKBO-register, waardoor we ons aanbod ook BTW-vrij aan kunnen bieden. Hiervoor passen we een BTW-vrij correctie van 10% toe.

Voor ons open aanbod kun je bij ons op het inschrijfformulier kiezen uit twee opties: een factuur ‘met BTW’ of een factuur ‘vrijgesteld van BTW’. Let op dat een factuur ‘vrijgesteld van BTW’ alleen van toepassing als het bedrijf waar je werkzaam bent deze mogelijkheid aanbiedt.

Wanneer je op het inschrijfformulier voor Factuur met BTW kiest betaal je 21% BTW, die je (of je organisatie) terug kan vorderen bij de belastingdienst. Bij een training van €3.000,- (exclusief BTW) wordt met BTW in totaal €3.630,- gefactureerd. Facturen met BTW worden uit naam van Bureau Zuidema Learning Solutions BV verstuurd.

Wanneer je op het inschrijfformulier kiest voor Factuur vrijgesteld van BTW, omdat je geen of beperkt BTW kunt terugvorderen, betaal je in totaal geen €3.630,- maar €3.300,- vanwege de 10% BTW-vrij correctie. Facturen vrijgesteld van BTW worden uit naam van Bureau Zuidema BV verstuurd.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact