Disclaimer

Algemeen

De informatie op de websites en apps worden beschikbaar gesteld door de Zuidema Groep.  Hieronder vallen alle entiteiten die vallen onder de Zuidema Groep, waaronder Bureau Zuidema bv, Bureau Zuidema Learning Solutions bv en The Influence Company. We doen onze uiterste best om de informatie op de websites (waaronder zuidema.nl en Zuidema Influence Hub®) en in de apps (o.a. Zuidema Influence KIT®) zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat de informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van de websites en de apps kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De inhoud van onze websites en apps zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten behoren toe aan Bureau Zuidema. Niets van de informatie (waaronder alle tekst, grafische materiaal en logo’s) mag gekopieerd, opgeslagen of op andere manieren gebruikt en/of verspreid worden zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Bureau Zuidema. Uitzondering hierop zijn de items (o.a. de Blogs) en pagina’s waar actief een ‘share’ optie wordt gegeven.

De rechten op het model en de (trainings-)programma’s behoren uitsluitend toe aan Bureau Zuidema. De handelsmerken aangegeven met het ®-symbool op onze websites, in apps en andere uitingen, zijn handelsmerken van Bureau Zuidema. Wij zijn tevens eigenaar van het Invloedmodel® en alle daarop gebaseerde programma’s en producten voor Europa, Midden Oosten en Afrika.

Zuidema Influence KIT®

Tijdens trainingen waar een tablet wordt ingezet, wordt ook gebruik gemaakt van de aanwezig camerafunctie. Bij het gebruik hiervan gaan we uit van een bewuste en respectvolle manier van handelen door de deelnemers. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de door de deelnemer opgenomen en opgeslagen video, geluid of beeld fragmenten.

Links

In sommige blog’s, nieuwsbrieven en andere uitingen linken we naar andere websites. We zijn niet  verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is, dan horen we dat natuurlijk heel graag, zodat we het kunnen oplossen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zuidema.nl of ons bellen op (033) 434 58 00.

Bureau Zuidema
Olmenlaan 4
3833 AV Leusden

 

 

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact