Disclaimer

Algemeen

Bureau Zuidema doet zijn uiterste best om de informatie op deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten behoren toe aan Bureau Zuidema. Niets van de informatie op deze website, met uitzondering van de items in de Blog en de pagina’s waar actief een ‘share’ optie gegeven wordt, mag worden gekopieerd, opgeslagen of op andere manieren gebruikt en/of verspreid zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Bureau Zuidema.
De rechten op het model en de (trainings)programma’s behoren uitsluitend toe aan Bureau Zuidema. Het Invloedmodel®, Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviseren®, Inzicht in Onderhandelen® en Inzicht in Krachtenvelden® zijn handelsmerken van Bureau Zuidema. Wij zijn tevens enig licentiehouder in Nederland van het Invloedmodel®.

E-mails

Wanneer je geen mail van ons wenst te ontvangen, kun je je afmelden via de link in het eerstvolgende e-mailbericht. Je kunt ons ook actief een e-mail sturen op info@zuidema.nl of ons bellen op (033) 434 58 00.

Bureau Zuidema bv
Olmenlaan 4
Postbus 127
3830 AC Leusden

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact