Adviseren met Impact

Jouw deskundige advies écht overbrengen aan je opdrachtgever.

Data & Locaties

In het kortstersterstersterster4 reviews >

Als adviseur wil je overtuigen en inspireren. Tijdens deze training ga je de dieper in op het vormen van een duurzame relatie, want met een goede vertrouwensband overtuig je anderen van jouw advies.

  • vanaf € 2.495,-
  • 3 dagen
  • House of Influence

Expertise vertalen naar een sterk advies

Effectieve adviescommunicatie

Als inhoudelijk expert heb je veel kennis en ervaring in huis, maar de inhoud alleen is niet genoeg om anderen moeiteloos te overtuigen van jouw advies. Tijdens de training Adviseren met Impact zoomen we in op de dilemma’s die jij tegenkomt in jouw rol als adviseur. Hoe krijg je anderen mee? Hoe buig je weerstand om naar commitment? Welke afspraken maak je allemaal met je opdrachtgever en hoe zorg jij voor duidelijk verwachtingsmanagement? Je gaat aan de slag met de theorie van het Invloedmodel® om de impact van jouw adviesvaardigheid te vergroten.

- - - - - - - - - - - - - - -
Volg je training virtueel of verantwoord op een van onze locaties
Ontdek hier je mogelijkheden.

Jouw expertise vertalen naar een overtuigend advies

Helder verwachtingsmanagement en inzicht in het psychologisch contract

Van weerstand naar draagvlak

"Ik heb al eens training gevolgd en vond het een hele prettige sfeer om te leren. Al mijn vragen worden ook beantwoord. Dat bleek ook nu. Werken met de acteurs is ook heel fijn, die zijn ook heel goed."

— Coen Zuidema - Adviseren met Impact (21-mei-21)

4 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9.3
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Adviseren met Impact

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Overzicht

Specificaties van deze training

prijsPrijs Prijs

Vanaf €2495,-

(i)Arrangementskosten

€ 390,-

OvernachtingskostenOvernachtingskosten

€ 240,-

Aantal dagenDuur

Drie dagen

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Trainingsdagen

Hoe zien jouw trainingsdagen eruit?

Het resultaat voor jou

Uitblinken als betrouwbare adviseur

Na de training Adviseren met Impact heb je inzicht in de adviesstijl die het beste bij jou past en die van jou een invloedrijke adviseur maken. Je weet nu hoe je anderen effectief meeneemt in jouw denkwijze, achterhaalt de échte kwesties en je hebt inzicht in jouw invloedgedrag.

Vertrouwen en stevigheid in jouw rol binnen de organisatie

Anderen inspireren en meenemen in jouw visie

Een vertrouwensband opbouwen met opdrachtgevers

Feilloos de vraag achter de vraag achterhalen

4 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 9.3
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

voor wie

Voor professionals die willen groeien in hun rol als adviseur

Je hebt een adviesrol en je wilt ontdekken hoe jij jouw impact als adviseur kunt vergroten met effectieve invloed– en adviesvaardigheden. Als adviseur ben je geen eindbeslisser, maar wil je wel invloed hebben op het resultaat. Geef jouw adviesvaardigheid een boost en ga concreet aan de slag met verschillende invloedstijlen. Ontdek hoe je anderen effectief overtuigt van je zienswijze.

Je werkt intensief samen met je mededeelnemers, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Ieder van hen herkent zich in een adviserende rol. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: minimaal 2 jaar

Functie: adviserende rol

Laat je onderdompelen

De locatie doet ertoe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar het inschrijfformulier van de desbetreffende training. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, zetten we jouw optie om in een definitieve inschrijving.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Wanneer kan ik zien bij wie ik in de groep zit?

Op de eerste trainingsdag kun je in de Influence Hub zien wie er bij jou in de groep zit.

Wanneer mag ik de Masterclass Inzicht in Invloed® volgen? 

Deze masterclass bouwt logischerwijs voort op het programma Inzicht in Invloed®. Je kunt dus alléén deelnemen aan de Masterclass als je eerder Inzicht in Invloed® hebt gevolgd.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook..

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Adviseren met Impact Adviseren Als adviseur wil je overtuigen en inspireren. Tijdens deze training ga je de dieper in op het vormen van een duurzame relatie, want met een goede vertrouwensband overtuig je anderen van jouw advies.
94109
2495