Effectief Onderhandelen

Ontdek in korte tijd welk gedrag je invloedrijker maakt als onderhandelaar en zorg altijd voor een win-win situatie.

In het kort

Word een succesvolle onderhandelaar

Doorslaggevend communiceren en je krachtiger opstellen tijdens een bespreking? In het programma Effectief Onderhandelen kijk je naar de verschillende fasen in het onderhandelproces en leer je welk gedrag je kunt inzetten voor een effectief en duurzaam resultaat. Met meer kennis van verschillende onderhandeltactieken en strategieën en de inzet van het juiste invloedgedrag op het juiste moment, leer je succesvol te balanceren tussen jouw doel en de werkrelatie.

Onderhandeltactieken en strategieën

Balanceren tussen doel en de werkrelatie

Doorslaggevend en krachtig communiceren

Effectief strategieën toepassen in het gesprek

"Zeer leerzaam door de juiste verhouding van theorie en oefeningen.Veel nieuwe inzichten opgedaan zoals het effect van de non-verbale combinatie."

— Pim van Tilburg - Effectief Onderhandelen (12-apr-17)

21 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Effectief Onderhandelen

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je uitgedaagd om je krachtig op te stellen bij het onderhandelen én daarbij win-win situaties te creëren. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Doel én werkrelatie

Als goede onderhandelaar ken je niet alleen de beste strategie voor je onderhandelingsproces, maar ben je ook in staat om duurzame relaties op te bouwen met je gesprekspartners. Zo creëer je de perfecte balans tussen jouw doel en de werkrelatie.

Onderhandelmodel®

Aan de hand van het Onderhandelmodel® en het Invloedmodel® doe je tactische- en strategische kennis en vaardigheden op. Zo onderhandel je binnen no time succesvol met iedereen en in elke situatie.

Jezelf sterk profileren

Je leert je sterk op te stellen en ontdekt hoe je een professionele houding neerzet. Zo sluit je straks effectief een optimale deal, zonder spelletjes te spelen. Profileren met impact!

Overzicht

Specificaties van de training

Prijs (i)

€ 1295,-

Arrangementskosten

€ 220,-

Overnachtingskosten

€ 100,-

PE-Uren (i)

14 uur

Eerstvolgende startdata

15 feb t/m 16 feb 2018,
12 maa t/m 13 maa 2018,
19 apr t/m 20 apr 2018

Aantal dagen (i)

Twee dagen

Groepsgrootte

6 tot 12 deelnemers

Taal van de training

Nederlands en Engels

Online voorbereiding

Een tot twee uur

Trainingstijden

09:00 - 20:00

Locaties

Binnenland

Bekijk alle locaties

Resultaat voor jou

Stuur de onderhandeling in jouw richting

Door de combinatie van 20% theorie en 80% praktijk oefen je veel met verschillende onderhandel-situaties. Zo kun je straks in elke situatie het juiste invloedgedrag inzetten. Door dat te combineren met je nieuwe kennis van onderhandeltactieken en strategieën, onderhandel je altijd op topniveau!

Invloedstijlen herkennen bij je onderhandelpartner

Effectief invloed uitoefenen tijdens het onderhandelen

Optimale resultaten behalen tijdens commerciële- en interne onderhandelingen

Tegenstellingen oplossen zonder jouw eigen belangen uit het oog te verliezen

Meer uit je onderhandeling slepen zonder de werkrelatie onder druk te zetten

21 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor professionals die binnen no time op optimaal niveau willen onderhandelen

Jij onderhandelt veel. Je wilt weten wat je sterke kanten zijn, en welke kanten je nog verder kunt ontwikkelen om zo nog meer successen te boeken bij externe en interne onderhandelingen. Deze training geeft je de kennis om optimale resultaten te behalen zónder je klant- of collegarelatie op het spel te zetten. Je werkt intensief samen met je mededeelnemers, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door in de optiebevestigingsmail op de link te klikken. Hiermee word je automatisch doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier. Indien de training vol is, word je doorgelinkt naar de wachtlijstaanmelding. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving. Je kunt je ook opnieuw inschrijven via de website. Wij koppelen jouw optie en inschrijving dan intern.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die een optie hebben geplaatst voorrang hebben.

Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek voor je vast tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de training. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. De optie is tot 6 weken voor aanvang van de training geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien je jouw optie definitief wilt maken, klik je op de link in de optiebevestiging. Hiermee word je automatisch doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier. Indien de training vol is, word je doorgelinkt naar de wachtlijstaanmelding. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik ga een training in het buitenland volgen. Kan ik mijn arrangement verlengen?

Mocht je extra dagen in het buitenland willen blijven, dan kun je uiteraard je verblijf verlengen. Neem hiervoor contact op met Jan Vos van ons reisbureau Vos & Van Loon Partners. Hij kan je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en welke eventuele kosten de wijziging met zich meebrengt. Je kunt Jan Vos bereiken op telefoonnummer 020 419 71 71.

Is het mogelijk om niet met collega's in dezelfde trainingsgroep te komen?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad.

Hoe groot zij de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van een optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Voor de exacte tijden kun je het beste contact opnemen met onze Customer Service. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programma per mail en zullen de tijden ook in de Influence HUB staan.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Effectief Onderhandelen! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze voor je vast tot één maand voor de startdatum.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Effectief Onderhandelen Beïnvloeden, Sales & Onderhandelen Ontdek in korte tijd welk gedrag je invloedrijker maakt als onderhandelaar en zorg altijd voor een win-win situatie.
821108
1295