Bureau Zuidema perspagina

Het laatste nieuws over hét trainingsbureau voor topprofessionals.

Over Bureau Zuidema

Bureau Zuidema biedt toptrainingen voor professionals die echt iets willen bereiken, impact willen maken en hun verantwoordelijkheid willen vergroten. Het onafhankelijke trainingsinstituut biedt innovatieve, hoogwaardige belevingen en ervaringen. In korte tijd wordt veel geoefend met verschillende werksimulaties, waarin vaste patronen worden doorbroken en nieuwe inzichten worden opgedaan. Door te leren, te ervaren en te doen wordt nieuw gedrag eigen gemaakt. 

Bureau Zuidema werkt met ervaren toptrainers die intern worden opgeleid en die tenminste duizend vlieguren hebben gemaakt voor ze voor een groep worden gezet. Het bureau is in 1962 opgericht en is één van de grondleggers van het Invloedmodel®, een wetenschappelijke methode die de basis vormt voor alle trainingen. Op het kantoor in Leusden werken zeventig professionals, waaronder veertig trainers.

Management

De dagelijkse leiding bij Bureau Zuidema is in handen van het managementteam: deze bestaat naast Lodewijk van Ommeren (CEO) uit Martijn Uitterlinden (Business Manager) en Ingrid de Vries-Besselink (Operations).

Beeldbank

 
Contact

Klanten en deelnemers kunnen bij vragen contact opnemen met Bureau Zuidema’s Customer Service, +31 (0)33 434 5800.

De afdeling Marketing van Bureau Zuidema draagt zorg voor de informatievoorziening richting media. Alle persberichten verschijnen op deze pagina, waar ook digitaal beeldmateriaal te downloaden is. Overig beeldmateriaal is aan te vragen bij de afdeling Marketing en Communicatie.

Wil je namens een media bureau in contact komen met een medewerker van Bureau Zuidema, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar: 033- 434 5800.

Journalisten en redacteuren kunnen contact opnemen met:

Tessa Hartlief
tessa.hartlief@zuidema.nl
+31 (0)33 434 5800

Op zoek naar content?

Bureau Zuidema is dé expert op het gebied van communicatie en gedrag. Neem contact met ons op voor slimme tips, opinie of voor het analyseren van specifieke situaties, denk aan het gedrag van bekende Nederlanders. Bekijk de content die wij zelf schrijven op onze blog of volg ons op social media.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact