Bureau Zuidema perspagina

Op deze pagina vind je het laatste nieuws en achtergronden over Bureau Zuidema, the influence company.

Op deze pagina:


Persberichten

Beeldbank


 

 

 

 

Over Bureau Zuidema

Bureau Zuidema – opgericht in 1962 en gevestigd in Leusden – is een trainingsbureau gespecialiseerd op het gebied van invloedgedrag. Met meer dan 60 collega’s verzorgt Bureau Zuidema dagelijks trainingen op het gebied van invloed, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap en onderhandel- en adviesvaardigheden. Bureau Zuidema staat in de markt vooral bekend om het Invloedmodel® en de intensieve gedragstraining Inzicht in Invloed®, de meest succesvolle programma van Nederland sinds 1976.

Bureau Zuidema wil zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties écht invloedrijker maken. Want invloedrijke mensen hebben op een positieve manier meer impact op de werkvloer.

Management


De dagelijkse leiding bij Bureau Zuidema is in handen van het managementteam: deze bestaat naast Lodewijk van Ommeren (CEO) uit Martijn Uitterlinden (Marketing & Sales) en Ingrid de Vries-Besselink (Operations).

Social Media

Op deze perspagina vind je als journalist of redacteur altijd up-to-date informatie. Daarnaast is Bureau Zuidema actief op diverse social media. Je kunt ons volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter en via onze Blog.

Social Facebook Bureau ZuidemaLinkedInTwitter


Contact

Klanten en deelnemers kunnen bij vragen contact opnemen met Bureau Zuidema’s Customer Service, +31 (0)33 434 5800.

De afdeling Marketing van Bureau Zuidema draagt zorg voor de informatievoorziening richting media. Alle persberichten verschijnen op deze pagina, waar ook digitaal beeldmateriaal te downloaden is. Overig beeldmateriaal is aan te vragen bij de afdeling Marketing en Communicatie.

Wil je namens een media bureau in contact komen met een medewerker van Bureau Zuidema, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar: 033- 434 5800.

Journalisten en redacteuren kunnen contact opnemen met:

Tessa Hartlief

Customerservice@zuidema.nl
+31 (0)33 434 5800

Adresgegevens


Bezoekadres
Olmenlaan 4
3830 AC Leusden
Nederland

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact