Een plek waar jij alles uit jezelf haalt

Laat je maximaal uitdagen in onze House of Influence, de meest impactvolle trainingslocatie van Nederland.

De locatie doet er toe!

House of Influence

Of jij écht resultaat haalt uit je training is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de trainers en het programma maar ook van de locatie. Uit onze ervaring blijkt dat de juiste trainingslocatie het verschil kan maken tussen goed, beter en best! Daarom openden wij in samenwerking met Hotel De Bilderberg, de House of Influence: een uniek training centre in de bossen van Oosterbeek. Hier zijn alle faciliteiten perfect afgestemd op onze programma’s en krijg je gegarandeerd een fantastische trainingservaring! Ook in de huidige situatie.

Beste trainingsfaciliteiten van Nederland

In samenwerking met Bilderberg hotels

Exclusief toegankelijk voor deelnemers van Bureau Zuidema

Geavanceerde techniek, speciale oefenruimtes en slimme off- en online tools

Faciliteiten

Trainen in de House of Influence is nét even anders

Soms is trainen op een unieke locatie net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! Trainen kan overal, maar het is nergens zo impactvol als in de House of Influence. De aanwezigheid van invloed is hier voelbaar en zichtbaar.

Ga ervoor

Krijg de ultieme trainingservaring

Na 55 jaar trainingservaring weten we precies hoe we jouw gedrag echt kunnen ontwikkelen. In de House of Influence sta jij centraal. Ervaar hoe een perfecte afstemming van de trainers, het programma en de trainingslocatie jouw leerproces op alle mogelijke manieren kan versterken.

Volledige focus

Focussen is belangrijk om succesvol te leren. Als jij je focust op jezelf en op jouw leerdoelen dan regelen wij de rest.

Maximale uitdaging

Het programma wordt optimaal ondersteund met geavanceerde techniek, speciale oefenruimtes en slimme off- en online tools zodat jij uitgedaagd en geprikkeld wordt.

Grootste resultaat

Met de beste programma’s en trainers op de beste trainingslocatie van Nederland kun je je grenzen verleggen en nóg beter presteren.

Locatie

House of Influence

De ingang van de House of Influence vind je aan de linkerzijde van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Hier kun je (indien nodig) parkeren op één van onze privé parkeerplekken.

Adres

Hotel De Bilderberg

Utrechtseweg 261, 
6862 AK Oosterbeek

Private parking

Bekijk de route
Download hotelinformatie

Trainingen

Eerstvolgende trainingsdata in de House of Influence

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is de House of Influence?

De House of Influence is onze eigen trainingslocatie bij het hotel de Bilderberg in Oosterbeek.

Wat is het verschil tussen de House of Influence en de andere trainingslocaties?

In de House of Influence brengen we de beste ervaringen samen die we de afgelopen jaren in diverse hotels hebben opgedaan. De trainingszalen zijn speciaal ingericht voor onze trainingen en ook het eten en drinken is geheel afgestemd op jou en onze trainingsprogramma’s. Zo kunnen wij makkelijk inspelen op de behoeft van jou als deelnemer, zodat jij je optimaal kunt focussen op jouw eigen leerdoelen en het maximale uit de training kunt halen.

Is het mogelijk om in de House of Influence te blijven overnachten?

De House of Influence is een vleugel aan het hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Deze vleugel is alleen toegankelijk voor deelnemers van Bureau Zuidema. Indien je een overnachting bij jouw training geboekt hebt, dan blijft je overnachten in het hotel de Bilderberg en kun je gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Is het volgen van de training bij de House of Influence duurder dan op een andere locatie?

Nee, de kosten voor het volgen van een training bij de House of Influence zijn gelijk aan het volgen van dezelfde training op een andere locatie.

Verschilt de kwaliteit van een training bij de House of Influence van die op een andere locatie?

De kwaliteit van onze training en onze trainers is overal gelijk. Daarnaast trainen onze trainers op verschillende locaties. In de House of Influence kunnen wij je echter meer verdieping geven in de stof, meer inspireren en uitdagen met behulp van de technische mogelijkheden die wij daar ter beschikking hebben.

Blijft het nog wel mogelijk om een training op een andere locatie dan de House of Influence te volgen?

Uiteraard is het mogelijk om onze training op een andere locatie dan Oosterbeek te volgen. Op onze website vind je een compleet overzicht met alle beschikbare data en locaties.

Welke trainingen worden gegeven in de House of Influence?

In de House of Influence worden verschillende trainingen gegeven. Op zuidema.nl/house-of-influence staat onderaan de pagina een overzicht van alle trainingen die op korte termijn gepland staan voor deze locatie.