Doe de Invloedtest

Je bent invloedrijker naarmate je in staat bent om je communicatie aan te passen aan de situatie. Lukt dat? Of doe je altijd hetzelfde? Kom erachter en ontvang kosteloos tips en oefeningen om invloedrijker te worden! Klik op de onderstaande button en start de Invloedtest:


Je ontvangt gratis…

…een overzicht van je score op de 4 verschillende communicatiestijlen (ook wel ‘invloedstijlen’)

…een omschrijving en overzicht van de krachten en valkuilen per stijl

…tips en concrete oefeningen om de stijlen (nog) beter te beheersen 

…bij actieve deelname ben je in 2 weken invloedrijker!

Invloed: we willen het allemaal. Om dingen voor elkaar te krijgen heb je andere mensen nodig. Hierbij zijn je communicatieve vaardigheden cruciaal. Als je iets gedaan wilt krijgen moet je maar net weten hoe je anderen meekrijgt. Dit is niet alleen zakelijk van belang maar ook privé kun je ervan profiteren.

De invloedtest helpt je om in te schatten hoe goed je de verschillende communicatiestijlen beheerst. Daarnaast helpen we je om (nog) invloedrijker te worden. Je ontvangt een aantal mails waarin we telkens één stijl bespreken en concrete tips geven. Ook geven we je één praktijk opdracht die je gedurende drie dagen kunt uitvoeren alvorens je de volgende mail ontvangt met daarin een nieuwe stijl, uitleg, tips en praktijk opdracht. Op deze manier ga je laagdrempelig en geheel vrijblijvend aan de slag en verhoog je je persoonlijk impact!

Als je intensief aan de slag wilt en meer impact wilt hebben neem dan ook een kijkje bij onze training Inzicht in Invloed® .

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact