Webinar: Omgaan met confrontaties

Webinar: confrontaties

Meld je nu gratis aan

Wil je weten hoe je de angel eruit haalt? Dan is deze webinar interessant voor jou! 

Confrontatie wordt vaak zo veel mogelijk vermeden. Woorden als ‘laat maar’ of ‘ik doe het zelf wel’ zullen je vast bekend voorkomen. Maar doordat je het conflict in een vroeg stadium uit de weg gaat, of zelfs volledig negeert, krijgt deze volop kans om te etteren.

Ondanks onze beste intenties, kan zo een conflict compleet escaleren. De angst om de confrontatie aan te gaan, werkt het conflict alleen maar in de hand en zorgt doorgaans voor de nodige stress. Die je vast niet kunt gebruiken.

Zowel voor de mensen die tegenstellingen liever mijden, als voor mensen die juist de confrontatie op een harde manier aangaan is er wat te winnen.

Invloedexpert Sophia geeft jou in deze webinar zicht op de aard van conflicten. Je ontdekt wat jouw eigen reflexmatige gedrag is in een conflictsituatie en krijgt handvatten om op een prettige manier met een conflict om te gaan. Voor zowel jou als voor jouw gesprekspartner.

Benieuwd? Meld je nu gratis aan! We hebben slechts plek voor 100 deelnemers, vol=vol.

Aanmelden Webinar: Omgaan met confrontaties

  • Je ontvangt je inschrijfbevestiging en informatie rondom het event per mail. Ook sturen we je af en toe tips waarmee je nog invloedrijker kunt worden. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven via de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact