Word jij onze volgende gecertificeerde Influence Professional?

Trainer bij Bureau Zuidema

Vind je het een uitdaging om met hoogopgeleide professionals te werken en wil je écht het verschil maken in hun persoonlijke ontwikkeling? Zet dan de volgende stap in je carrière: ontwikkel jezelf tot expert trainer op het gebied van invloedgedrag bij Bureau Zuidema.

Vacature Influence Professional

Als invloedexpert weet jij als geen ander hoe je het rijke Invloedmodel® van Bureau Zuidema kan overbrengen naar een diverse groep deelnemers. Ons sterk opgebouwde programma geeft jou de kans om je aandacht bij de deelnemers te leggen. Jij geeft verschillende trainingen uit ons open aanbod of werkt mee aan een InCompany opdracht.

Als eerste zorgen we ervoor dat je gecertificeerd wordt als trainer bij Bureau Zuidema. Als nieuwe trainer start je daarom binnen de unieke BZ Academy. Onze certifying trainers nemen je mee in alles rondom de trainingsprogramma’s en het Invloedmodel®. Leren doe je door te ervaren. Je gaat daarom zo snel mogelijk de praktijk in.

In dit intensieve, leerzame en uitdagende traject:

  • Leer je trainen op het hoogste niveau: een groep inspireren, boeien en uitdagen.
  • Co-faciliteer je hoogopgeleide deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je stelt hen in staat te leren en maximaal resultaat te behalen.
  • Leer je van én met onze ervaren certifying trainers.

Als gecertificeerde invloedtrainer ga je met verschillende trainingsprogramma’s aan de slag, zowel in Nederland als daarbuiten. Twee jaar na je certificering ben je een echte invloedexpert en is er een grote variëteit aan doorgroeimogelijkheden binnen Bureau Zuidema. Zo kun je je doorontwikkelen tot certifying trainer, teamcoach, accountmanager of productontwikkelaar.

Benieuwd hoe anderen het certificeringsprogramma en de BZ Academy ervaren hebben?

Onze gecertificeerde Influence Professionals Tim Nonnekes en Desiree Nouwen vertellen meer over het certificeringstraject, trainer zijn en Bureau Zuidema. 

Jouw profiel

Je hebt:

  • Een afgeronde wo of hbo-opleiding
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring en een goede dosis levenservaring
  • Een ondernemende houding en lef
  • Eindeloze energie en drive om het beste uit mensen te halen
  • Focus op resultaten én oog voor de relatie met klanten, deelnemers en collega’s
  • Een uitstekende beheersing van een tweede taal (Engels, Duits of Spaans)
  • De ambitie om 32 tot 40 uur per week te werken, waarbij je ook regelmatig ‘s avonds traint en op externe locaties overnacht

Wat je bij ons kunt verwachten

Als trainer kom je in vaste dienst bij Bureau Zuidema. We zorgen ervoor dat je direct goed aan de slag kunt met jouw eigen laptop, telefoon en leaseauto. Je krijgt een goed salaris afgestemd op jouw ervaring en de waarde die je de organisatie brengt.

Daarnaast maak je gebruik van onze pensioenregeling, gezamenlijke lunch en sporten met collega’s. Ook krijg je 26 vakantiedagen per jaar en een jaarlijkse bonus via het bonussysteem. Regelmatig vieren we onze successen en eens per jaar gaan we met het hele bedrijf op stap.

Samen hard werken aan onze (internationale) ambities; Tijd voor gezelligheid en het vieren van successen; Vrijheid én verantwoordelijkheid; Betrokken en open collega’s.

Over ons

Sinds 1962 zijn wij dé expert in invloedtrainingen. Positieve invloed is een vaardigheid waar je de rest van je leven en in elke situatie wat aan hebt. Wij weten als geen ander hoe je dit kunt ontwikkelen. Met het unieke Invloedmodel®, de beste trainers en doordachte programma’s zetten wij een onvergetelijke ervaring neer voor deelnemers. We dagen ze maximaal uit zodat zij patronen doorbreken, intellectueel groeien en meer bereiken. Onze 60.000+ laaiend enthousiaste alumni zijn hier het bewijs van.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. Dit doen we met ongeveer 60 collega’s vanuit ons hoofdkantoor in Leusden en onze eigen unieke trainingslocatie, de House of Influence.

Jouw sollicitatie

Enthousiast geworden? Leuk! Om jou beter te leren kennen en een selectie te kunnen maken, vragen we je om jouw cv én een persoonlijke video te sturen. In deze korte video vertel hoe jij tegen invloedgedrag en communicatie aankijkt, wat jouw link is met Bureau Zuidema en natuurlijk wie je zelf bent. Jouw video duurt maximaal 2 minuten en is opgenomen met jouw telefoon of tablet. 

Stuur de link naar de video en jouw cv op via het onderstaande formulier. We ontvangen jouw sollicitaiteformulier graag uiterlijk zondag 3 oktober.

Tip: om een goede indruk van jou te krijgen, zien we liever een spontaan verhaal met foutjes dan een te zwaar ingestudeerd monoloog.

Het vervolg

Je krijgt uiterlijk 22 oktober van ons bericht over de eerste sollicitatieronde. De eerste ronde op 28 of 29 oktober bestaat uit een selectiemiddag in groepsverband, waarvoor je een voorbereidende opdracht krijgt. Tijdens deze selectiemiddagen ontdekken we graag wie je bent, hoe je voor een groep staat en wat je van ons wilt weten. De tweede ronde is een persoonlijk gesprek met ons. Mocht er een klik zijn? Dan start je bij voorkeur in januari 2022.

Vragen? Mail je vraag naar sollicitatie@zuidema.nl of bel op dinsdag of donderdag met Elvira op 033-4345800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Om te zorgen dat de sollicitatiecommissie snel en adequaat naar alle filmpjes kan kijken, vragen we je jouw filmpje via YouTube of een ander online platform (als verborgen video) te delen. Dit helpt ons enorm in het sollicitatieproces. Klik hier voor een uitleg voor het uploaden van een video. Kom je er niet uit of twijfel je ergens over? Neem dan contact op met Elvira en ik help je zeker verder! (sollicitatie@zuidema.nl of bel naar 033 434 58 00 op dinsdag of donderdag.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact