Community Management Stage

Lanceer jij straks onze advocate community en geef je een stem aan onze Alumni?

Geloof jij dat de grootste aanwinst voor ieder bedrijf blije klanten zijn? Dat het aanwakkeren, versterken en in stand houden van een relatie met hen essentieel is voor succes? En ben je niet bang een flinke uitdaging met een heleboel eigen verantwoordelijkheid aan te gaan? Kom dan ons team als Community Management Stagiaireversterken!  

De Functie

In de afgelopen tien jaar zijn meer dan 20.000 professionals door onze deuren gelopen en invloedrijker naar buiten gekomen: een ervaring waar velen van hen jaren later nog steeds met sprankelende ogen over kunnen vertellen. Onder onze Alumni zijn er ook meerdere die aangeven dat ze graag na afloop meer van ons willen horen. Tijd dus, om in de pool van Alumni op zoek te gaan naar actieve ambassadeurs.

Durf jij de uitdaging aan?

Als community management stagiaire sla jij de brug tussen onze Alumni en ons verhaal. Met jouw hulp gaan we een ambassadeursprogramma opzetten, gericht op het activeren van onze Alumni. Aan het einde van jouw stageperiode hebben we een plan van aanpak waarin is opgenomen hoe we de alumni-community gaan bouwen, activeren, modereren en meten. In het plan staat ook hoe we deze community gaan positioneren binnen Bureau Zuidema en hoe we de organisatie kunnen betrekken.

Over jou

  • Je hebt een ondernemende houding en lef.
  • Je hebt een oog voor commerciële kansen.
  • Je kan zelfstandig werken en houdt van aanpakken en doorzetten.
  • Je bent gefascineerd door online marketing en social media.
  • Je bent bezig met je 3e of 4e jaar in een HBO/WO opleiding in de richting (online) marketing, communicatie of commerciële economie.

Denk jij te passen in onze dynamische, open en informele cultuur? En ben jij resultaatgericht, bereid om jezelf uit te dagen en een teamplayer? Kom dan werken bij Bureau Zuidema!

Wij bieden je

Je komt te werken bij één van de meest vooruitstrevende trainingsbureau ’s van Nederland met de grootste expertise op het gebied van invloed. Je wordt bij ons begeleid door je eigen stagebegeleider die verantwoordelijk is voor Business Development. Ook kom je te werken op ons hoofdkantoor in Leusden waarbij je zelf één van onze flexplekken kiest en maak je kennis met ons jonge team aan collega’s waar je naar behoefte mee kunt sparren.

  • Een ambitieuze en ondernemende stage gedurende 4-6 maanden voor minimaal 16 uur p/w
  • Nauwe samenwerking met verschillende disciplines waaronder Business Intelligence, Marketing en Customer Service
  • Een prima stagevergoeding
  • Enthousiaste collega’s in een dynamische werksfeer

Wil jij onze nieuwe community management stagiaire worden?

Solliciteer dan snel door je CV en korte motivatie te sturen naar sollicitatie@zuidema.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Uitterlinden via 033 434 5800.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact