Ons aanbod deze periode

We zijn weer gestart met klassikaal trainen.

De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en trainers staan daarbij uiteraard voorop.  Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Zo creëren we samen een veilige leer- en werkomgeving. Bekijk hier ons klassikale aanbod.

Wil je juist online starten? Bekijk ons online aanbod

Onze House of Influence hebben we geheel aangepast en heringericht zodat de klassikale trainingen op een verantwoorde manier plaats vinden. 

We doen er alles aan om op een veilige manier onze trainingen te verzorgen en hanteren een strikt protocol, op basis van de richtlijnen van het RIVM en overheid. Evenals Hotel de Bilderberg , waar wij in nauwe samenwerking duidelijke afspraken hebben gemaakt over de catering en overnachtingen. Zij hebben alle benodigde richtlijnen geïmplementeerd van de KHN.

Ook onze klassikale trainingen op andere locaties gaan vanaf 1 juni weer van start. Elke trainingslocatie is nauw gecheckt en heeft de richtlijnen van het RIVM en protocol van de KHN geïmplementeerd. We trainen alleen daar waar het kan en veilig is voor onze deelnemers en trainers!

We nemen contact op met iedereen die op een training in de komende periode staat ingepland.

Alleen samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving.

  • Wees welkom als je fit bent. Twijfel je of heb je symptomen; blijf thuis.
  • Check je temperatuur zo vaak je wilt. Er zijn voorhoofdstemperatuurmeters aanwezig.
  • Sanitize je gek! Er zijn veel en overal in de House of Influence hygiëne producten beschikbaar.
  • We zorgen voor extra hygiëne momenten, specifiek voor contactpunten als handvatten, tafels etc.
  • Geheel ingericht conform de RIVM 1,5 meter richtlijnen.

"We zijn de eerste groep die getraind zijn sinds de corona uitbraak. Ik moet zeggen, het is echt super georganiseerd. We hebben kleine groepen van 6 personen + trainer en alle tafels en stoelen staan 1.5 meter uit elkaar. Het hele hotel is helemaal aangepast op de 1.5 m afstand. Je ontbijt, luncht en eet met elkaar maar met iets meer afstand. Ik heb het super pittig ervaren en het is echt goed georganiseerd om de veiligheid waar te borgen. Mega bedankt voor deze top ervaring!"

Gemma Nuijten

Zorgeloos inschrijven

Natuurlijk beseffen wij ook dat doorgang van de verschillende trainingen in deze tijd niet altijd gegarandeerd is. Wanneer een startdatum door de huidige omstandigheden niet kan worden gehaald, dan nemen we contact met je op en kijken we samen naar een nieuwe datum. Als blijkt dat het nieuwe moment je niet uitkomt dan kun je (kosteloos) omboeken naar een andere datum.  Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.

Meer lezen?

Belangrijke informatie kan je lezen op de site van het RIVM. Op thuisarts.nl kan je lezen wat je zelf kan doen.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact