We zijn weer volop aan het trainen!

De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en trainers staan daarbij uiteraard voorop. Onze klassikale trainingen op locatie zijn vanaf 1 juni weer van start gegaan. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo creëren we samen een veilige leer- en werkomgeving. Bekijk hier ons klassikale aanbod.

Wil je juist online starten? Bekijk ons online aanbod

Alleen samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving

Onze deelnemers beoordelen de trainingservaring als zeer positief:

Veilig trainen doen we zo

We trainen alleen daar waar het kan en veilig is voor onze deelnemers en trainers! Op elke trainingslocatie zijn de richtlijnen van het RIVM geïmplementeerd. 

Onze House of Influence hebben we geheel aangepast en heringericht zodat de klassikale trainingen op een verantwoorde manier plaatsvinden.

 

Zorgeloos inschrijven

We zijn weer volop klassikaal aan het trainen. Heb je je ingeschreven of sta je op het punt om je in te schrijven en heb je vragen: neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Tot vier weken voor aanvang van de training mag je jouw deelname nog kosteloos verplaatsen. Als wij een training wegens corona op korte termijn (binnen vier weken) moeten annuleren, dan nemen we contact met je op en stemmen we samen een nieuwe trainingsdatum af. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

FAQ

We zijn weer volop klassikaal aan het trainen! De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en trainers staan daarbij uiteraard voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de brancheverenigingen NRTO en KHN. Zo creëren we samen een veilige leer- en werkomgeving.

We doen er alles aan om op een veilige manier onze trainingen te verzorgen en hanteren een strikt protocol volgens de richtlijnen van het RIVM. Alle zalen zijn geheel ingericht conform de RIVM 1,5 meter richtlijnen. Tijdens de training zijn er vaste zalen toegewezen aan een deelnemersgroep. We zorgen voor extra hygiënemomenten, specifiek voor contactpunten als handvatten, tafels etc. Als er meerdere groepen tegelijk op de trainingslocatie zijn, zorgen we ervoor dat deze elkaar zo min mogelijk kruisen. Er zijn vaste looproutes en de pauzemomenten zijn ingedeeld volgens een vast schema. Ook rondom de catering en hotelovernachtingen zijn alle benodigde richtlijnen geïmplementeerd.

Tot vier weken voor aanvang van de training mag je jouw deelname nog kosteloos verplaatsen. Mocht Bureau Zuidema dit najaar wegens corona een training op korte termijn (binnen vier weken) moeten annuleren, dan bieden we alle deelnemers een andere locatie of andere datum aan. Afhankelijk van de termijn en locatie kan het zijn dat er wel verplaatsingskosten voor het arrangement en de overnachtingen in rekening gebracht worden. Wij hebben goed contact met al onze locaties en zullen altijd proberen dit voor zo laag mogelijke kosten of kosteloos te regelen voor onze deelnemers.

Onze groepen bestaan uit maximaal 9, 14 of 18 deelnemers, afhankelijk van de zaalgrootte. We letten er extra goed op dat er niet te veel mensen in een trainingsgroep aanwezig zijn. De trainingen gaan in principe door vanaf zes deelnemers. 

Samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving. Daarom vragen we je ook eigen verantwoordelijkheid te nemen. We spreken graag het een en ander met jou als deelnemer af, daarover lees je in deze bijlage meer.

Als jij of één van je huisgenoten ziekteverschijnselen vertoont die overeenkomen met corona, mag je niet deelnemen aan de training. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We verplaatsen je naar een nieuwe datum. In samenspraak met het hotel proberen we dit kosteloos te doen, maar het kan soms voorkomen dat (een deel) van het arrangement wordt doorbelast als verplaatsingskosten. We doen altijd ons best de kosten zo laag mogelijk te houden.

Op het moment dat je ziek wordt tijdens de training, moet je de training verlaten en contact opnemen met de GGD om je te laten testen. Wij nemen contact met je op over het afronden van de training.

Alle informatie over onze maatregelen vind je op onze website en in deze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

We merken dat veel mensen aan onze trainingen willen meedoen. We proberen ons aanbod af te stemmen op deze vraag, dus we plannen trainingen bij op populaire data en locaties. Het kan voorkomen dat er al een wachtlijst ontstaan is, maar neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. 

We besluiten circa drie weken voor aanvang van een buitenlandprogramma of het door kan gaan. Mocht er binnen die drie weken onverhoopt toch iets gebeuren waardoor de training door Bureau Zuidema geannuleerd moet worden, dan nemen we contact met je op. We proberen je dan een alternatief in Nederland aan te bieden of je kunt verplaatsen naar een andere trainingsdatum in het buitenland. Eventuele reeds gemaakte kosten bij de vliegmaatschappijen en/of hotels zullen wel vallen onder de verplaatsingskosten (conform onze algemene voorwaarden). Dit is altijd maatwerk en we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar hierbij zijn we afhankelijk van derde partijen.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact