Meet the Experts

Wat is invloed precies? Is dit anders dan macht? Jazeker! Ontdek wat invloed voor jou kan betekenen!

Direct Inschrijven

In het kort

Kies jouw datum en locatie of download de brochure voor meer informatie.

  • vanaf € 0,-
  • Halve dag
  • 9 tot 12 deelnemers
  • House of Influence

In het kort

Ontdek wat invloed voor jou kan betekenen

Wil je weten wat invloed eigenlijk is en waarom het uitoefenen daarvan zo belangrijk is? En wil je een eerste inzicht krijgen hoe je dit op een effectieve manier kunt doen? In deze interactieve workshop ga je actief aan de slag met het onderzoeken van je eigen invloedgedrag onder begeleiding van Zuidema's Influence Experts.

Wat is invloed?

Waarom is invloed belangrijk?

Hoe word je invloedrijk?

2 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 7
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Meet the Experts

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze workshop maak je kennis met positieve invloed. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Invloed volgens Zuidema

Je krijgt een korte introductie op de visie van Bureau Zuidema op het thema invloed. Wat is het? Wat kun je er mee en waarom zou je het willen?

Invloedtrainingen

Je maakt kennis met de werkwijze en de opbouw van onze Invloedtrainingen.

Invloedtest

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om de invloedtest in te vullen (mits je dat nog niet gedaan hebt) en vragen te stellen over de uitslag en de stijlen. Hoe invloedrijk ben jij ? Waar liggen jouw leerpunten?

Overzicht

Specificaties van de training

Prijs (i)

€ 0,-

PE-Uren

Op aanvraag

Eerstvolgende startdata

9 nov t/m 9 nov 2018,

Aantal dagen

Halve dag

Groepsgrootte

9 tot 12 deelnemers

Taal van de training

Nederlands

Online voorbereiding

Een tot twee uur

Trainingstijden

14:00 - 17:00

Resultaat voor jou

Klaar voor een invloedrijk leven

Na deze workshop begrijp je waarom invloed en invloedtrainingen jou verder kunnen helpen in zowel je zakelijke als persoonlijke leven.

Helder beeld van wat invloed is

Weten hoe invloedgedrag eruitziet

Kennismaken met Bureau Zuidema

Meer weten over de verschillende trainingen

In staat zijn om een training te kiezen die past bij jouw leerdoelen

2 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 7
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie

Voor professionals die meer willen weten over invloed en invloedgedrag

Je hebt interesse in het thema invloed of bent nieuwsgierig omdat je weleens gehoord hebt van Bureau Zuidema of over Inzicht in Invloed®. Je wilt weten wat je kunt bereiken door je invloedvaardigheden te vergroten en wilt horen en beleven wat wij daarin voor jou, je team of organisatie kunnen betekenen.

Je ervaart deze workshop samen met mededeelnemers die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je met en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de samenstel pagina van de desbetreffende training. Vervolgens selecteer je de datum waarvoor jij je definitief aan wilt melden. Het kan voorkomen dat op de datum staat dat er een wachtlijst is. Je kunt je dan daarvoor aanmelden, wij koppelen deze wachtlijst aan jouw optie en dan geldt deze als een definitieve inschrijving.  

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Kan ik een masterclass volgen als ik nog niet eerder een training bij Bureau Zuidema heb gevolgd?

Een masterclass bouwt logischerwijs voort op één van onze volgende programma’s: Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviesvaardigheden® of Winnend Onderhandelen. Mocht je geen van deze programma’s gevolgd hebben, raadpleeg dan onze Customer Service. Zij kunnen je in contact brengen met één van onze trainers of adviseurs die samen met je kan kijken of een masterclass aansluit bij jouw leerdoelen en ervaring.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Meet the Experts! Schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Meet the Experts Beïnvloeden, Communiceren & presenteren, Samenwerken Wat is invloed precies? Is dit anders dan macht? Jazeker! Ontdek wat invloed voor jou kan betekenen!
7287