WOR voor HR managers

Als manager of HR functionaris heb je verwachtingen van een ondernemingsraad. Deze komen niet altijd uit. Hoe kun je invloed uitoefenen op de effectiviteit van de medezeggenschap in jouw organisatie? Hoe kan de ondernemingsraad een belangrijke functie in de organisatie vervullen?

Data & Locaties

In het kort

Kies jouw datum en locatie of download de brochure voor meer informatie.

  • vanaf € 275,-
  • 1 tot 14 deelnemers
  • Halve dag
  • House of Influence

In het kort

Leer het werkterrein van de OR feilloos te navigeren

Als manager of HR functionaris heb je verwachtingen van een ondernemingsraad. Deze komen niet altijd uit. Hoe kun je invloed uitoefenen op de effectiviteit van de medezeggenschap in jouw organisatie? Hoe kan de ondernemingsraad een belangrijke functie in de organisatie vervullen? Om rendement uit een ondernemingsraad te halen is het van belang het werkterrein van de ondernemingsraad te snappen.

Tijdens de training komt de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) uitgebreid aan de orde. Een vraag die we beantwoorden is: Is de WOR voor het management en zegen of een gedrocht? Misschien wel belangrijker is de vraag: ‘hoe kun je van de wet een praktische werkwijze maken?’. Een verfrissende dag met inleidingen, oefeningen en discussie. Geen droge stof, maar een inspirerend programma gericht op de praktijk. Oplossingen en discussies zullen aansluiten op jouw situatie.

Inzicht in de WOR

Aandacht voor jouw rol bij medezeggenschap

Effectief samenwerken met de ondernemingsraad

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je écht uitgedaagd om jouw kennis over de OR verder te ontwikkelen. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Inzicht in de OR

Je gaat kijken naar de verschillende werkgebieden van de OR en je ontdekt hoe je medezeggenschap het beste kunt stimuleren binnen jouw organisatie.

Verdieping in wetgeving

Je leert met welke wet- en regelgeving je als manager rekening mee moet houden en welke rechten en bevoegdheden horen bij de ondernemingsraad.

Krachtenveld analyse

Je ontdekt hoe het krachtenveld: management, HR en ondernemingsraad eruit ziet en hoe je dit effectief kunt navigeren.

prijsPrijs Prijs

Vanaf €275,-

Aantal dagenDuur

Halve dag

groepsgrootteGroepsgrootte

1 - 14 deelnemers

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Het resultaat voor jou

Effectief samenwerken met de ondernemingsraad

Na het programma heb je een scherp inzicht in het functioneren van de ondernemingsraad en je kent zijn rechten en bevoegdheden. Je kunt op doeltreffende wijze samenwerken met de OR en meer efficiënte resultaten behalen.

Begrijp de voornaamste rechten en bevoegdheden van de ondernemingsraad.

Oefen meer invloed uit op het functioneren van de ondernemingsraad.

Benut de ondernemingsraad effectief in het besluitvormingsproces.

Haal meer resultaat uit jouw OR en werk op productieve wijze samen.

Voor wie?

Voor HR-managers die meer rendement uit hun ondernemingsraad willen halen

Je wilt meer inzicht hebben in de rechten en bevoegdheden van de ondernemingsraad. Verder wil je de samenwerking van de ondernemingsraad optimaliseren.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg WOR voor HR managers op de door jou gewenste locatie voor de full experience.

Bekijk alle locaties

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van WOR voor HR managers! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

WOR voor (HR) managers Leer hoe je effectief samenwerkt met de OR in jouw organisatie en maak kennis met de ins en outs van de wettelijke richtlijnen. 275