Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent

Waar krijg je energie van en wat zijn je talenten? Ontdek wat bij je past en wat je écht wilt in je werk.

Data & Locaties

In het kortstersterstersterster9 reviews >

Kies jouw datum en locatie of download de brochure voor meer informatie.

  • vanaf € 695,-
  • 6 tot 9 deelnemers
  • Één dag
  • House of Influence

In het kort

Stippel een koers uit die bij jou past

Je hebt het idee dat je meer uit je baan kunt halen. Het is tijd om een andere koers te varen, maar in welke richting? In het programma Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent ga je terug naar jezelf. Je voelt dat er iets voor je kan veranderen en bent concreet op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je huidige functie of daarbuiten. Ontdek wat bij jou past en wat je écht wilt in je werk door jezelf een spiegel voor te houden. Leer bewuste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke drijfveren en kwaliteiten en haal weer voldoening uit de dingen die je doet.

Jezelf een spiegel voorhouden

Bewuste keuzes maken

Leren over je persoonlijke kwaliteiten en talenten

Voldoening uit je werk halen

Brochure Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze workshop word je écht uitgedaagd om te ontdekken waar je nou precies energie van krijgt. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Inzicht in jouw drijfveren

Via de persoonlijkheidstest van het Structogram® ontdek je wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en waar je grenzen en uitdagingen liggen.

Jezelf een spiegel voorhouden

Je confronteert jezelf met ontdekkingen uit het Structogram®, je grenzen en uitdagingen, en trekt conclusies. Zo stel je gericht doelen op voor het vervolg van jouw carrière.

Doelbewust keuzes maken

Je leert naar jezelf kijken en bewust keuzes te maken vanuit diepgaande zelfkennis. Met nieuwe energie bepaal je jouw nieuwe koers of vervolgstappen.

Specificaties van de training

Overzicht

prijsPrijs Prijs

Vanaf €695,-

Aantal dagenDuur

Één dag

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 9 deelnemers

PE-Uren(NBA)PE-Uren(NBA)

6 uur

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Jouw dag

Hoe ziet jouw dag er uit?

Resultaat voor jou

Grip op je talent en een plan voor nieuwe uitdagingen

Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent geeft je inspiratie en een concreet doel voor je loopbaan. Je leert om in je werk bewust keuzes te maken vanuit zelfkennis. Werken vanuit je talent levert je uiteindelijk meer enthousiasme, rendement en voldoening op.

Inzicht in jouw drijfveren en persoonlijkheid

Beter inschatten van eigen kwaliteiten en valkuilen

Ontdekken welk talent je meer wilt benutten

Mogelijkheden zien voor een nieuwe koers

Bewust keuzes maken in je werk en leven

Voor wie

Voor professionals die bewust keuzes willen maken vanuit zelfkennis

Je hebt werkervaring en staat op een kruispunt in je carrière. Je wilt een verandering in je huidige baan of zit bijvoorbeeld in een reorganisatie en je heroriënteert je op de arbeidsmarkt. Je wilt jezelf beter doorgronden en optimaal gebruik maken van je talenten. Je gunt jezelf een moment van reflectie om vanuit zelfinzicht bewust keuzes te maken in je loopbaan.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar het inschrijfformulier van de desbetreffende training. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, zetten we jouw optie om in een definitieve inschrijving.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Wanneer mag ik de Masterclass Inzicht in Invloed® volgen? 

Deze masterclass bouwt logischerwijs voort op het programma Inzicht in Invloed®. Je kunt dus alléén deelnemen aan de Masterclass als je eerder Inzicht in Invloed® hebt gevolgd.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent Persoonlijkheid & Assertiviteit Waar krijg je energie van en wat zijn je talenten? Ontdek wat bij je past en wat je écht wilt in je werk.
89107
695