Powerful Pitchen en Presenteren

Meer impact met jouw boodschap.

Direct Inschrijven

In het kort

Leer hoe jij een onvergetelijke indruk achterlaat met jouw pitch of presentatie.

  • vanaf € 995,-
  • 2 dagen
  • 5 tot 8 deelnemers
  • House of Influence

In het kort

Ontwikkel een unieke presentatiestijl

Je komt steeds vaker in een positie waarin je jouw ideeën, voorstellen of jezelf moet presenteren. Leer effectief pitchen of presenteren op jouw eigen, onderscheidende manier. Leer hoe je jouw boodschap effectief opbouwt en krachtig overbrengt. Ook leer je hoe je interactie met je publiek stimuleert en effectief omgaat met (kritische) reacties. Zo laat je altijd een onvergetelijke indruk achter!

Krachtig je boodschap overbrengen

Authentiek en inspirerend presenteren

Meer impact bij klanten en collega’s

"De focus ligt op het zelf ervaren en de directe feedback op het effect wat je veroorzaakt, hierdoor is het programma erg leerzaam en direct toepasbaar."

— Ruud Roozendaal - Powerful Pitchen en Presenteren (27-jan-17)

53 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.5
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Powerful Pitchen en Presenteren

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In dit programma werk je met je eigen pitch of presentatie waardoor de aansluiting met jouw praktijk verzekerd is. Via verschillende onderdelen word je écht uitgedaagd om een persoonlijke stijl van presenteren te ontwikkelen:

Theorie effectieve presentatie

Je staat stil bij relevante theorie over de structuur en opbouw van een presentatie, zodat je goed kunt beoordelen of je nu wel echt het maximale eruit haalt.

Omgaan met spanning

Je krijgt tips en leert technieken om de spanning die vaak komt kijken bij presenteren om te zetten in gezonde spanning.

Feedback non-verbale communicatie

Jouw eigen praktijk staat centraal en je ontvangt gerichte en opbouwende feedback op jouw manier van spreken en non-verbale communicatie.

Leren van de praktijk

In het programma ga je zelf ervaren wat echt werkt en kijk je ook de kunst af van succesvolle sprekers & presentatoren.

Specificaties van de training

Overzicht

(i)Aantal dagen (i)

Twee dagen

(i)Groepsgrootte

5 - 8 deelnemers

(i)Taal van de training

Nederlands
ook beschikbaar in engels

Resultaat voor jou

Ontwikkel een unieke presentatiestijl

Na dit programma kun je kort en krachtig de ruimte ‘pakken’ en je toehoorders meenemen in jouw verhaal. Stel je voor dat je al tijdens deze training zin krijgt om een presentatie of pitch te geven!

Inzicht in jouw persoonlijke stijl van presenteren

Omgaan met signalen uit je publiek

Een boodschap krachtig en inspirerend overbrengen

Presenteren in een persoonlijke stijl die bij jou past

53 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.5
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor elke professional die een boodschap krachtig naar voren wil brengen

Je wilt door het publiek als een krachtige en inspirerende spreker worden ervaren en bent op zoek naar handvatten om je pitch of presentatie extra kracht bij te zetten. In dit programma leer je krachtig te pitchen en te presenteren, waardoor je jouw impact vergroot. Je werkt intensief samen met je mededeelnemers, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de samenstel pagina van de desbetreffende training. Vervolgens selecteer je de datum waarvoor jij je definitief aan wilt melden. Het kan voorkomen dat op de datum staat dat er een wachtlijst is. Je kunt je dan daarvoor aanmelden, wij koppelen deze wachtlijst aan jouw optie en dan geldt deze als een definitieve inschrijving.  

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Kan ik een masterclass volgen als ik nog niet eerder een training bij Bureau Zuidema heb gevolgd?

Een masterclass bouwt logischerwijs voort op één van onze volgende programma’s: Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviesvaardigheden® of Winnend Onderhandelen. Mocht je geen van deze programma’s gevolgd hebben, raadpleeg dan onze Customer Service. Zij kunnen je in contact brengen met één van onze trainers of adviseurs die samen met je kan kijken of een masterclass aansluit bij jouw leerdoelen en ervaring.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Powerful Pitchen en Presenteren! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze optie twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Powerful Pitchen en Presenteren Beïnvloeden, Communiceren & presenteren Meer impact met jouw boodschap.
853106
995