In verband met het Coronavirus zijn onze klassikale trainingen op locatie verschoven.

Klik hier voor meer informatie.

Online Opfrisser Inzicht in Invloed®

We zijn allemaal aangewezen op online communicatie. Hoe pak jij dit aan?

Data & Locaties

In het kort

Als alumnus bieden we je de opfrisser tijdelijk aan voor €199,- i.p.v. €249,-.

  • € 199,-
  • 4 uur
  • 6 tot 9 deelnemers

Maak ook digitaal het verschil met je communicatie

Impactvol op afstand

Juist in deze tijd, waarin je elkaar niet live ontmoet maar wel zaken voor elkaar wilt krijgen, merk je als geen ander hoe belangrijk effectieve communicatie is. Hoe maak je zaken bespreekbaar? Hoe ben je duidelijk? Hoe houd je mensen gemotiveerd?

Wat er ook verandert in de wereld de wetmatigheden van het Invloedmodel® blijven gelden.

Speciaal voor jou, als oud-deelnemer van Inzicht in Invloed®, hebben we daarom deze 4-uur durende opfrisser ontwikkeld. Een live interactieve sessie via een online streaming dienst, begeleid door onze ervaren trainers en waarbij je ook leert van andere deelnemers.

Het Invloedmodel® weer scherp op je netvlies

Concrete handvatten voor online situaties

Op een menselijke manier je doelen halen

Sparren met andere professionals en onze trainers

Inhoud online opfrisser

Waar ga je mee aan de slag?

In deze online opfrisser ligt de nadruk, net zoals in Inzicht in Invloed®, op veel oefenen. Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.

Kennismaking & theorie Invloedmodel®

We starten met een kennismaking en het delen van de leerdoelen. Daarna duiken we snel in de theorie van het Invloedmodel®; hoe zat het ook al weer met de stijlen en gedragingen. Ook oefenen we kort met feedback geven.

Oefenen met Invloedstijlen in online situaties

Dit doen we in losse (online) groepen van 3 personen. We letten daarbij vooral op het ‘zuiver’ inzetten van de invloedstijlen en de ‘congruentie’ tussen je verbale en non-verbale gedrag.

Jouw Critical Influence Situation

In de tweede helft van deze online sessie ga je met een uitdagende situatie uit jouw eigen praktijk aan de slag. Dus denk vast na welke uitdagende situatie in het recente verleden of in de toekomst je wilt oefenen. Ook dit doen we in online groepjes van 3 deelnemers.

Overzicht

Specificaties van de training

Als alumnus bieden we je de opfrisser tijdelijk aan voor €199,- i.p.v. €249,-.

prijsPrijs Prijs

€199,-

Aantal dagenDuur

4 uur

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 9 deelnemers

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Voor wie

Voor oud-deelnemers van Inzicht in Invloed®

Elke oud-deelnemer van ons trainingsprogramma Inzicht in Invloed® is welkom. Het maakt niet uit wanneer je de training gevolgd hebt. Je bent nu (waarschijnlijk) vanuit huis aan het werk en je loopt, net als in de periode voor de maatregelen rondom het Coronavirus, tegen nieuwe invloedsituaties aan. Hoe kun je op een menselijke manier zaken voor elkaar krijgen? Ook nu alles even online moet, helpen we je daar graag mee! Schrijf je in voor deze opfrisser en ontdek hoe je ook op afstand impact hebt met je communicatie.

Je wilt je kennis van het Invloedmodel® een snelle boost geven.

Je wilt je invloedvaardigheden weer haarscherp hebben

Laat je helpen door andere professionals en onze trainers

De wereld verandert snel

Ook nu willen we je graag helpen

Het zijn bijzondere tijden. De maatregelen rondom het Coronavirus doet een beroep op ons aanpassingsvermogen en onze veerkracht. We hebben elkaars daadkracht en creativiteit hard nodig om zaken voor elkaar te krijgen. Je merk hierin nu meer dan ooit het belang van goede communicatie. Dat dit nu voornamelijk online moet plaatsvinden, maakt de situatie nóg uitdagender. Ook nu alles even online gaat willen we professionals zoals jij graag blijven helpen om op een menselijke manier, samen met anderen, je doelen te laten behalen.

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Opfrisser Inzicht in Invloed ® Vervolgaanbod alumni Geef je invloedvaardigheden een opfrisbeurt en bereik meer in de samenwerking op afstand. 199