Masterclass Inzicht in Invloed®

Anticipeer nóg beter op het gedrag van mensen uit jouw werkpraktijk.

Direct Inschrijven

In het kort

Verdiep je kennis en zoom in op de voor jou ‘lastigere’ persoonstypes.

  • vanaf € 1.295,-
  • 2 dagen
  • 6 tot 18 deelnemers
  • House of Influence

In het kort

Samenwerken met verschillende persoonstypes

Je bent na de training Inzicht in Invloed® veel bewuster van jouw gedrag en dat van de mensen om je heen. Toch wil je jezelf nóg beter doorgronden, zodat je adequater kunt reageren op de mensen in jouw werkomgeving. Ontdek je waarom je met de ene persoon beter door een deur kunt dan met de ander. Leer hoe je met verschillende persoonstypes een goede (werk)relatie opbouwt. Niet met trucjes, maar door begrip te hebben voor de behoefte van de ander en door oog te hebben voor het non-verbale gedrag.

De Masterclass Inzicht in Invloed® is voor de professional die de verschillende invloedstijlen kent, weet wat de zwakke en sterken kanten in communicatie zijn en flexibel kan schakelen in invloedgedrag.

Diepgaand inzicht in je eigen drijfveren en je natuurlijke invloedgedrag

Verschillende persoonstypes inschatten

Effectief samenwerken met verschillende persoonstypes

"Een zeer zinvolle en waardevolle training. Waarbij een verdieping wordt gegeven op hetgeen al eerder is aangeleerd in de basis training. Daarnaast is er voldoende ruimte om oude kennis op te halen en het nieuwe geleerde samen met de bestaande kennis te oefenen."

— Marcel Kouwenberg - Masterclass Inzicht in Invloed® (9-mei-17)

37 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.4
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Masterclass Inzicht in Invloed ®

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je uitgedaagd om invloedrijk gedrag feilloos in te zetten en het nog beter te herkennen bij anderen. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Inzicht in jouw invloedgedrag

Aan de hand van het Structogram® - een persoonlijkheidstest gebaseerd op neuroscience – krijg je inzichtelijk wat jouw gedragsvoorkeur is en leer je dat van anderen te herkennen.

Herkennen van persoonstypes

Je leert de verschillende persoonstypes te herkennen en begrijpt hun behoeften. Hierdoor kun je beter samenwerken en makkelijker je doelen bereiken.

Oefenen met praktijksituaties

Je oefent met verschillende soorten casuïstiek. Aan het eind van de Masterclass oefen je, samen met een acteur, met een casus uit jouw dagelijkse praktijk. Zo pas je jouw nieuwe inzichten straks gemakkelijk toe in de praktijk.

(i)Prijs (i)

Vanaf €1295,-

(i)Arrangementskosten

€ 220,-

(i)Overnachtingskosten

€ 100,-

(i)Aantal dagen (i)

Twee dagen

(i)Groepsgrootte

6 - 18 deelnemers

(i)PE-Uren(NBA)(i)

14 uur

(i)Taal van de training

Nederlands

(i)Prijs (i)

Vanaf €1395,-

(i)Arrangementskosten

€ 230,-

(i)Overnachtingskosten

€ 110,-

(i)Aantal dagen (i)

Twee dagen

(i)Groepsgrootte

6 - 18 deelnemers

(i)Taal van de training

Nederlands

Resultaat na de training

Meer grip op lastige invloedsituaties

Na de Masterclass Inzicht in Invloed® ben je nóg invloedrijker dan je al was! Je kunt jezelf gelijkwaardig, stevig en authentiek opstellen in gesprekken. Je weet hoe je de drijfveren en behoeftes van anderen kunt achterhalen, waardoor je flexibeler kan schakelen in je invloedgedrag.

Diepgaand inzicht in je eigen drijfveren en je natuurlijke invloedgedrag

Verschillende persoonstypes inschatten

Flexibel je gedrag aanpassen op het persoonstype

Aansluiten op de behoefte van de ander, vanuit je eigen kracht

Effectief samenwerken met verschillende persoonstypes

Jezelf gelijkwaardig, stevig en authentiek opstellen

37 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.4
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor professionals die nóg invloedrijker willen worden

De Masterclass Inzicht in Invloed® is voor de professional die de verschillende invloedstijlen kent, weet wat de zwakke en sterken kanten in communicatie zijn en flexibel kan schakelen in invloedgedrag. Toch wil je jezelf nóg beter doorgronden, zodat je adequater kunt reageren op de mensen in jouw werkomgeving. Je wilt hun drijfveren en behoeftes beter begrijpen, zodat je nog meer grip hebt op lastige invloedsituaties. Je werkt intensief samen met je mededeelnemers, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: Inzicht in Invloed®

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de samenstel pagina van de desbetreffende training. Vervolgens selecteer je de datum waarvoor jij je definitief aan wilt melden. Het kan voorkomen dat op de datum staat dat er een wachtlijst is. Je kunt je dan daarvoor aanmelden, wij koppelen deze wachtlijst aan jouw optie en dan geldt deze als een definitieve inschrijving.  

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een masterclass volgen als ik nog niet eerder een training bij Bureau Zuidema heb gevolgd?

Een masterclass bouwt logischerwijs voort op één van onze volgende programma’s: Inzicht in Invloed®, Inzicht in Adviesvaardigheden® of Winnend Onderhandelen. Mocht je geen van deze programma’s gevolgd hebben, raadpleeg dan onze Customer Service. Zij kunnen je in contact brengen met één van onze trainers of adviseurs die samen met je kan kijken of een masterclass aansluit bij jouw leerdoelen en ervaring.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Masterclass Inzicht in Invloed®! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Masterclass Inzicht in Invloed ® Beïnvloeden, Vervolgaanbod alumni Anticipeer nóg beter op het gedrag van mensen uit jouw werkpraktijk.
837106
1295