Online Class: Leidinggeven op afstand

Hoe manage jij jouw team vanuit huis?

Data & Locaties

In het kort

Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom remote werken.

  • € 295,-
  • 4 uur
  • Online training

Balans tussen aandacht voor het individu en je team als geheel

Grip op jouw zelfsturende team zonder hen te verstikken

Geef jij leiding aan een team dat op afstand met elkaar samenwerkt maar heb je weinig zicht op wat er binnen je team afspeelt? Puzzel je met de verschillende individuele vragen en problemen van teamleden rondom thuiswerken? Leer hoe je zorgt dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Door contact met elkaar te stimuleren te zorgen voor een goede output zonder dat je het werkplezier van je teamleden uit het oog verliest.

Ontdek hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. In deze training gaan we aan de slag met de verschillende belangen rondom remote werken. In het aansturen van je team zoeken we naar de balans waarin een zelfsturend team werkt, terwijl je grip houdt op de performance. Hierbij heb je aandacht voor individuele vragen en aandacht voor je team als groep. We onderzoeken samen welke communicatiestijlen je het beste kunt inzetten op welk moment en hoe je vanaf een afstand betrokken medewerkers houdt, een goede teamspirit aanwakkert en verbinding in de samenwerking creëert binnen jouw team en met de rest van de organisatie.

Jouw teamleden betrekken, motiveren en inspireren

Zicht op de samenwerking binnen jouw team

Handvatten om impact te maken als (project)leider

Overzicht

SPECIFICATIES VAN DE TRAINING

prijsPrijs Prijs

€295,-

Aantal dagenDuur

4 uur

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Het resultaat voor jou

Succesvol aansturen op afstand

Na deze training heb je handvatten om jouw team op afstand te managen. Je weet hoe je ervoor zorgt dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Je hebt vertrouwen in jouw eigen leiderschap zonder dat jullie fysiek samenwerken op locatie.

Balans tussen persoonlijke en organisatiebelangen

Balans tussen individuele aandacht en team aandacht

Vertrouwen in jouw leiderschapsskills op afstand

VOOR WIE

Voor leiders die hun team succesvol willen aansturen op afstand

Je bent leidinggevende, projectleider of product owner en nu iedereen thuis werkt moet je jouw team aansturen op afstand. Je wilt leren hoe je je team betrokken en gemotiveerd houdt als jullie op afstand werken.

Je werkt intensief samen met je mededeelnemers die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: 3-5 jaar

Functie: leidinggevende rol

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Online Class: Leidinggeven op Afstand Leiderschap, Samenwerken Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom remote werken. 295