Online Class: Leidinggeven op afstand

Hoe manage jij jouw team vanuit huis?

BEKIJK DATA

In het kort

Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom remote werken.

  • € 295,-
  • 4 uur
  • Online training

Aandacht voor team en individu

Grip op jouw zelfsturende team zonder hen te verstikken

Heb je weinig zicht op wat er binnen je team speelt nu jullie op afstand met elkaar samenwerken? Vraag je je af hoe je op een goede manier de voortgang kunt bewaken en kunt sturen op output? Worstel je met de verschillende individuele vragen en problemen van teamleden rondom thuiswerken?

In deze training leer je hoe je jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd houdt. We gaan aan de slag met de verschillende belangen rondom werken op afstand, hoe een zelfsturend team optimaal werkt en hoe je grip houdt op de performance. Aandacht voor individuele vragen en aandacht voor je team als groep is daarin cruciaal. We onderzoeken samen welke communicatiestijlen je op welk moment het beste kunt inzetten en hoe je vanaf een afstand een goede teamspirit aanwakkert en verbinding creëert in de samenwerking binnen jouw team en met de rest van de organisatie.

Jouw teamleden betrekken, motiveren en inspireren

Zicht op de samenwerking binnen jouw team

Grip op output en performance

Brochure Online Class: Leidinggeven op Afstand

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Overzicht

SPECIFICATIES VAN DE TRAINING

prijsPrijs Prijs

€295,-

Aantal dagenDuur

4 uur

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Het resultaat voor jou

Succesvol leidinggeven op afstand

Na deze training heb je handvatten om jouw team op afstand te managen en grip te houden op output en performance. Je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Je hebt vertrouwen in jouw leiderschapskwaliteiten, ook nu jullie niet fysiek samenwerken op locatie.

Balans tussen persoonlijke en organisatiebelangen

Balans tussen individuele aandacht en aandacht voor het team

Vertrouwen in jouw leiderschapskwaliteiten bij het werken op afstand

VOOR WIE

Voor leiders die hun team succesvol willen aansturen op afstand

Je bent leidinggevende, teamlead, projectleider of product owner. Nu iedereen thuiswerkt en jullie niet fysiek met elkaar op locatie samenwerken, moet je jouw team aansturen op afstand. Dat vraagt om andere skills. Je wilt leren hoe je je team betrokken en gemotiveerd houdt wanneer jullie remote werken.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: 3-5 jaar

Functie: leidinggevende rol

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Online Class: Leidinggeven op Afstand Leiderschap, Samenwerken Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom remote werken. 295