Online Class: Leiderschap bij hybride werken

Hoe manage jij jouw team nu jullie hybride werken?

BEKIJK DATA

In het kort

Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie hybride met elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom hybride werken.

  • € 295,-
  • 4 uur
  • Online training

Aandacht voor team en individu

Grip op jouw zelfsturende team zonder hen te verstikken

Heb je weinig zicht op wat er binnen je team speelt nu jullie hybride met elkaar samenwerken? Hoe vind je met je team een nieuwe balans in het offline en online werken? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers gemotiveerd zijn en blijven in deze (nieuwe) vorm? En hoe geef je voldoende sturing zowel aan het individu, als aan het team in het geheel in een hybride werksituatie?

In deze training gaan we aan de slag met het thema hybride werken. Je leert hoe je jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd houdt. We gaan aan de slag met de verschillende belangen rondom hybride werken, hoe een zelfsturend team optimaal werkt en hoe je grip houdt op de performance. Aandacht voor individuele vragen en aandacht voor je team als groep is daarin cruciaal. We onderzoeken samen welke communicatiestijlen je op welk moment het beste kunt inzetten en hoe je in een hybride werksituatie een goede teamspirit aanwakkert en verbinding creëert in de samenwerking binnen jouw team en met de rest van de organisatie.

Jouw teamleden betrekken, motiveren en inspireren

Zicht op de samenwerking binnen jouw team

Grip op output en performance

Brochure Online Class: Leiderschap bij hybride werken

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Overzicht

SPECIFICATIES VAN DE TRAINING

prijsPrijs Prijs

€295,-

Aantal dagenDuur

4 uur

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Het resultaat voor jou

Succesvol leidinggeven in een hybride organisatie

Na deze training heb je handvatten om jouw team dat hybride samenwerkt te managen en grip te houden op output en performance. Je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Je hebt vertrouwen in jouw leiderschapskwaliteiten, ook nu jullie niet altijd fysiek samenwerken op locatie.

Balans tussen persoonlijke en organisatiebelangen

Balans tussen individuele aandacht en aandacht voor het team

Vertrouwen in jouw leiderschapskwaliteiten bij het werken op afstand

VOOR WIE

Voor leiders die hun hybride werkend team succesvol willen aansturen

Je bent leidinggevende, teamlead, projectleider of product owner. Nu iedereen naast thuis ook op locatie met elkaar samenwerkt, moet je jouw team op verschillende manieren aansturen. Dat vraagt om andere skills. Je wilt leren hoe je je team betrokken en gemotiveerd houdt wanneer jullie hybride werken.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: 3-5 jaar

Functie: leidinggevende rol

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Online Class: Leiderschap bij hybride werken Leiderschap, Samenwerken Je wilt weten hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie hybride met elkaar werken. Ga aan de slag met de verschillende persoonlijke en organisatiebelangen rondom hybride werken. 295