Leid het OR-team

Stroomlijn het functioneren van de OR en behaal betere resultaten door effectief te regisseren en leiding te geven.

Data & Locaties

In het kort

Kies jouw datum en locatie of download de brochure voor meer informatie.

  • vanaf € 775,-
  • 2 dagen
  • House of Influence

In het kort

Bedreven persoonlijk leiderschap

Tijdens deze training werk je aan je vaardigheden om te werken aan effectiviteit en een positieve sfeer in de ondernemingsraad. Je onderzoekt wat effectieve methoden zijn in het aansturen van een ondernemingsraad en de individuele leden: niet alleen techniek, maar ook communicatieve vaardigheden. Het aansturen van het OR-team, in en buiten de vergadering, staat centraal. Bij het aanscherpen van jouw vaardigheden onderzoek je ook je drijfveren en eventuele blokkades die een effectieve aansturing in de weg staan. Kortom: Je werkt aan jouw persoonlijk leiderschap.

We reiken je direct toepasbare handvatten aan voor invloed en je leiderschapsstijl. Je oefent in twee dagen (met tussenperiode) intensief aan de hand van herkenbare en realistische, mede door jou ingebrachte praktijksituaties. De tussenperiode maakt het je mogelijk om te oefenen en ervaringen meet te nemen naar de tweede dag. Zo leer je door te doen en te ervaren; heb je de gelegenheid ervaringen met andere voorzitters en DB-leden te delen. Je eindigt de training met een concreet werkplan, gericht op hoe je het OR-team verder gaat aansturen.

Positieve sfeer scheppen in je team

Effectief en flexibel leiden en regisseren

Meer uit jezelf, de leden en de OR halen

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je écht uitgedaagd om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Effectief organiseren en vergaderen

Je ontdekt hoe je het werk van de OR efficiënt kunt organiseren en regisseren, en hoe je de vergaderingen soepel en doeltreffend kunt laten verlopen.

Feilloos communiceren

Je leert hoe je de communicatie binnen de OR het efficiënt kunt benaderen: Hoe kun je het beste de bestuurder benaderen in (in)formeel overleg? Wat zijn de mogelijkheden je mede OR-leden aan te spreken op hun gedrag?

Concreet actieplan

De trainingsdagen rond je af door voor jezelf doelen en een actieplan te formuleren: wat zijn de belangrijkste inzichten en hoe ga je die toepassen in je werk?

Specificaties van de training

OVERZICHT

prijsPrijs Prijs

Vanaf €775,-

Aantal dagenDuur Aantal dagen information

Twee dagen

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

HET RESULTAAT VOOR JOU

Effectief en motiverend leidinggeven in de OR

Na het programma begrijp je hoe je op een gepaste en effectieve wijze leiding kunt geven aan je OR-team. Je hebt inzicht verworven in je eigen leiderschapsstijl, communicatievaardigheden en capaciteiten, en door de oefeningen in het programma ben je in staat deze toe te passen in de praktijk. Kortom: Je bent in staat het OR-team en de leden op een effectieve manier aan te sturen.

Leid OR-vergaderingen op een effectieve manier.

Ontwikkel je eigen leiderschapsstijl en communicatievaardigheden verder.

Herken en hanteer blokkades in onderlinge communicatie vaardig en snel.

Ga goed om met de bestuurder in zowel formeel als informeel overleg.

Voor wie?

Voor voorzitters of DB-leden van de OR die mogelijkheden zoeken om het OR-team op een effectieve manier aan te sturen

Je bent voorzitter of DB-lid en je merkt dat er meer nodig is dan het leiden van de vergadering alleen. Je wil graag meer lijn brengen in het geheel. Of je nou net nieuw bent in je rol of al enige tijd ervaring hebt opgedaan, deze training is geschikt voor iedereen die het OR-team en de leden op een effectieve manier willen aansturen en zo meer uit zichzelf en hun leden willen halen.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg Leid het OR-team op de door jou gewenste locatie voor de full experience.

Bekijk alle locaties

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Leid het OR-team! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Leid het OR team De OR Stroomlijn het functioneren van de OR en behaal betere resultaten door effectief te regisseren en leiding te geven. 775