de Kunst van het nee zeggen

Iemand aanspreken is niet hetzelfde als onaardig zijn: de kunst zit hem in hoe je dit doet.

Data & Locaties

In het kortstersterstersterster16 reviews >

Leer jouw grenzen aangeven en tactvol zeggen wat je denkt en wilt.

  • vanaf € 695,-
  • 6 tot 9 deelnemers
  • Één dag
  • House of Influence

In het kort

Neem zelf de touwtjes in handen

Wil je het anderen graag naar de zin maken en vind je het moeilijk om jouw grenzen aan te geven? Merk je dat je collega vaak ja zegt, maar nee doet en vind je het lastig om hier iets van te zeggen? Ga je conflicten uit de weg omdat je de confrontatie niet aan wilt gaan?
Ontdek hoe jij jouw grenzen kenbaar maakt en jouw verwachtingen uitspreekt, zonder daar een vervelend gevoel aan over te houden. Leer met de theorie van het Invloedmodel® op een effectieve en tactvolle manier zeggen wat jij wilt en breng jouw assertiviteit naar een hoger niveau.
- - - - - - - -
Volg je training virtueel of verantwoord op een van onze locaties
Ontdek hier je mogelijkheden.

Tactvol zeggen wat je wilt en denkt

Assertief communiceren zonder onaardig te zijn

Jezelf steviger profileren en zelfverzekerd over komen

Meer grip op je gesprekken

"Erg nuttige vaardigheidstraining"

— Michiel Dethmers - De Kunst van het nee zeggen (27-aug-19)

16 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.4
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure de Kunst van het nee zeggen

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Wat ga je doen?

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

Kennismaken met de invloedstijl Stellen

Aan de hand van de invloedstijl Stellen leer je jouw mening of verwachting zo uitspreken dat anderen weten waar ze aan toe zijn, zonder een conflict te creëren.

Oefenen met praktijkvoorbeelden

Je oefent met assertief ‘nee’ zeggen en je grenzen aangeven. Je leert meer over belemmerende overtuigingen en hoe je deze stijl en de bijbehorende gedragssoorten effectief in kunt zetten in de praktijk.

Review afbeelding
Liever een online variant?

Wil je wel aan de slag met de invloedstijl Stellen, maar liever tijdens een online training? Bekijk de Online Class Duidelijk zijn doe je zo.

Ontdek deze training

Specificaties van de training

Overzicht

prijsPrijs Prijs

Vanaf €695,-

Aantal dagenDuur

Één dag

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 9 deelnemers

PE-Uren(NBA)PE-Uren(NBA)

6 uur

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Resultaat voor jou

Assertief in iedere situatie

Na deze training heb je jouw assertiviteit naar een hoger niveau gebracht. Je hebt handvatten gekregen om op een effectieve manier te Stellen en kunt nu zeggen waar het op staat zonder de relatie met de ander onder druk te zetten of hier zelf een vervelend gevoel aan over te houden. Je kunt duidelijk jouw grenzen aangeven zodat de ander weet waar hij aan toe is.

Je kunt assertief ‘nee zeggen’

Je kunt met een goed gevoel je grenzen aangeven

Je bent duidelijk zonder conflict te creëren

"Door het vele oefenen met rollenspellen wordt de theorie tastbaar en daardoor begrijpelijker en beter toepasbaar"

— Marcel Coumans - De Kunst van het nee zeggen (27-aug-19)

16 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.4
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor professionals die vaker ‘nee’ willen zeggen

Je hebt graag een harmonieuze samenwerking met je collega’s en je houdt niet van conflicten. Toch merk je dat je je regelmatig stoort aan het gedrag van de ander. Je merkt dat er dominante collega’s zijn die volledig over je grenzen heen gaan. Je vind het moeilijk om een ander aan te spreken op dit gedrag, maar hebt hier wel behoefte aan. Je zou jezelf graag sterker willen profileren.
Je werkt intensief samen met je mededeelnemers die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: n.v.t.

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar het inschrijfformulier van de desbetreffende training. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, zetten we jouw optie om in een definitieve inschrijving.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Wanneer mag ik de Masterclass Inzicht in Invloed® volgen? 

Deze masterclass bouwt logischerwijs voort op het programma Inzicht in Invloed®. Je kunt dus alléén deelnemen aan de Masterclass als je eerder Inzicht in Invloed® hebt gevolgd.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Assertief in één dag en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

de Kunst van het nee zeggen Persoonlijkheid & Assertiviteit Iemand aanspreken is niet hetzelfde als onaardig zijn: de kunst zit hem in hoe je dit doet.
816107
695