Inzicht in Invloed® buitenland

Stap even helemaal uit je dagelijkse praktijk, ervaar deze intense vijfdaagse beleving en kom invloedrijker dan ooit terug.

Data & Locaties

In het kortstersterstersterster625 reviews >

Kies de internationale locatie waar jij jouw invloed wilt verrijken en schrijf je in!

  • vanaf € 3.495,-
  • 6 tot 9 deelnemers
  • 5 dagen
  • House of Influence

In het kort

Grijp elke kans om meer te bereiken

Waarom bereik je in bepaalde situaties niet altijd wat je zou willen? Pak je het wel op de juiste manier aan? Misschien moet je soms daadkrachtiger optreden of je juist meer inleven in een ander. Tijdens Inzicht in Invloed® ontdek je wat het effect is van je huidige gedrag op anderen. En je ervaart wat er gebeurt als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent.

Door middel van concrete handvatten en intensieve feedback leer je om flexibel te schakelen in je invloedgedrag. Zo haal je het beste uit elke situatie en bereik je makkelijker de doelen die je voor ogen hebt! Een vaardigheid voor het leven.

De meest succesvolle gedragstraining van Nederland

Zet een nieuwe bril op; begrijp jezelf én anderen beter

Haal elke keer het maximale uit elke situatie

Trainen op een state of the art locatie; de House of Influence

Meer dan 3000 deelnemers per jaar, al 40 jaar lang!

Na de training het écht beter kunnen aanpakken

Brochure Inzicht in Invloed ® 1×5 dagen buitenland

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Beste combinatie van on- en offline leren

In de training Inzicht in Invloed® word je uitgedaagd om je huidige manier van communiceren onder de loep te nemen. Je start met een online intake en een assessment waarin je inzicht krijgt in je huidige invloedgedrag. Tijdens de trainingsdagen ga je volop experimenteren met alternatieve manieren om invloed uit te oefenen. Je krijgt continu scherpe feedback over het effect van het gedrag dat je inzet. Zo groei je het snelst en word je invloedrijker dan ooit!

Dit zijn de belangrijkste elementen van het programma:

360-graden feedback

Je start met een uniek online assessment waarin je je eigen Invloedgedrag analyseert én feedback ontvangt van mensen uit je omgeving. Zo ontdek je welke Invloedstijlen je van nature al goed af gaan en welke je nog verder kunt ontwikkelen.

Invloedgedrag herkennen

Via het unieke Invloedmodel® leer je welk gedrag je in welke situatie het beste kunt inzetten én hoe je dat kunt doen. Ook leer je hoe je Invloedgedrag van anderen kunt herkennen en hoe je daar het meest effectief mee kunt omgaan.

Gedragspatronen doorbreken

Tijdens de training doorbreek je je standaard gedragspatronen. Je krijgt inzicht in wat je altijd doet en leert hoe je op een andere manier effectiever kunt zijn. Je oefent hier intensief mee op cases uit jouw praktijk.

Online ondersteuning

Voor, tijdens en na de trainingsdagen heb je toegang tot je eigen online leerplatform, de Influence Hub®. Dit platform is de ruggengraat van de gehele training. Tijdens de trainingsdagen krijg je een iPad te leen met daarop alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken.

Specificaties van de training

Overzicht

prijsPrijs Prijs

Vanaf €3495,-

(i)Arrangementskosten

€ 1400,-

Aantal dagenDuur Aantal dagen information

Vijf dagen

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 9 deelnemers

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Resultaat voor jou

Weet hoe je élke situatie op de juiste manier aanpakt

Na Inzicht in Invloed® kun je gemakkelijk wisselen in je invloedgedrag. Je benadert elke situatie anders afhankelijk van je doel en de persoon waarmee je praat. Je merkt dat je je meest effectieve zelf geworden bent!

Inzicht in het gedrag van jezelf en anderen

Effectief je doelen behalen met oog voor de ander

Stellig zijn zonder de relatie te verstoren

Anderen makkelijker overtuigen

Succesvol omgaan met weerstand en confrontaties

Mensen meekrijgen met jouw ideeën

Voor wie?

Voor professionals die gemakkelijk hun doelen willen behalen met anderen

Je merkt dat goed samenwerken cruciaal is in je werk. Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Deze training helpt je om jouw persoonlijke effectiviteit en invloed te vergroten, terwijl je je relaties met anderen versterkt. Je werkt intensief samen met andere ambitieuze professionals, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: min. 2-3 jaar

Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg Inzicht in Invloed® in het buitenland en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik ga een training in het buitenland volgen. Kan ik mijn arrangement verlengen?

We krijgen regelmatig verzoeken om wijzigingen in het arrangement aan te brengen. Het is helaas niet langer mogelijk om wijzigingen in het vluchtarrangement aan te brengen.

Wat is het verschil tussen het programma Inzicht in Invloed® in het buitenland, en die in Nederland?

De inhoud van het programma in het buitenland en die in Nederland is inhoudelijk gezien hetzelfde. Het verschil van het volgen van het programma in het buitenland is dat je even helemaal uit je eigen omgeving bent. Dit kan ervoor zorgen dat je beter van je werk/ thuis kunt loskoppelen en nóg meer uit de trainingsdagen kunt halen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat je in de pauzes in een buitenlandse stad kunt rondstruinen.

Moet ik zelf de vlucht regelen als ik Inzicht in Invloed® in het buitenland wil volgen?

Je hoeft voor het volgen van ons programma in het buitenland zelf niets te regelen. De vlucht- en overnachtingskosten zijn inbegrepen in het arrangement. Het vervoer van en naar het vliegveld in Nederland zelf is niet inbegrepen. Ons reisbureau Vos & Van Loon Partners neemt zelf contact met je op met betrekking tot de vluchttijden. Als deelnemer aan onze buitenlandse training ontvang je één totaalfactuur, inclusief accommodatie en vluchten.

Ga ervoor

Zet de stap naar een invloedrijker leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar net als duizenden anderen ook de impact van Inzicht in Invloed®! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze optie twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Inzicht in Invloed ® 1×5 dagen buitenland Beïnvloeden, Communiceren & presenteren, Persoonlijkheid & Assertiviteit, Samenwerken Volg de beste gedragstraining van Nederland en ontdek hoe jij je impact kunt vergroten. Word je meest effectieve zelf!
9625107
3495