Inzicht in Invloed® 2x3 dagen Flex

Krijg meer voor elkaar. In je werk. In je leven.

Bekijk startdata

In het kortstersterstersterster39 reviews >

Deze training start met een online leerblok. Het tweede leerblok kan je zowel online als op locatie boeken i.o.m. onze Customer Service. Geheel online? Dan vervallen uiteraard de arrangementskosten.

  • € 3.995,-
  • 6 tot 18 deelnemers
  • 6 dagen
  • Online training

In het kort

Vergroot je impact in je dagelijkse interacties

Hoe breng je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over, neem je weerstand weg en krijg je anderen in beweging? Je zin doordrijven leidt soms tot botsingen met collega’s. Geen stelling nemen betekent dat je jouw doelen niet behaalt. Hoe zeg je waar het op staat? Hoe heb je aandacht voor emoties en onzekerheid van de ander? Ontdek hoe je effectief je doelen behaalt, met oog voor de ander.

Ervaar hoe je met de theorie van het Invloedmodel® meer uit jouw communicatie kunt halen en jouw impact kunt vergroten. Krijg inzicht in je gedrag in een situatie en leer hoe je dat ook anders kunt aanpakken, waardoor er ander resultaat volgt. Tijdens deze training leer je hoe je op een menselijke manier, méér bereikt in je dagelijkse interacties.
- - - - - - - - - - - - -
Volg je training virtueel of in onze Zuidema Safety Bubble vanaf 3 maart. Ontdek hier je mogelijkheden.
- - - - - - - - - - - - - - -
Twijfel je of dit de training is die past bij jouw leervraag? Bel met een trainer en kom erachter! Plan nu een belafspraak in voor vrijblijvend advies.

Inzichtelijk en direct toepasbaar in je werkpraktijk

Begeleid door ervaren trainers

Leren van én met gelijkgestemde professionals

Persoonlijk en interactief leertraject

"Het is heel fijn om jezelf letterlijk weer op te zoeken. Je leert, het zien en het toepassen van stijlen, die je zowel privé als in de praktijk kan toepassen. Het helpt om duidelijk te communiceren en goede verwachtingen te scheppen."

— Jorn Klaver - Inzicht in Invloed ® Flex (14-apr-21)

39 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.7
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Inzicht in Invloed ® 2×3 dagen Flex

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Flexibel jouw trainingsdatum kiezen

Online en op locatie leren

Deze trainingsvariant van Inzicht in Invloed® bestaat uit twee delen. Je start met drie dagen online, neemt tussendoor de tijd om te oefenen in de praktijk en vervolgt de training met drie dagen training op locatie of online.

Interactieve online trainingssessies

Tijdens de virtuele trainingsdagen ga je aan de slag met de theorie van het Invloedmodel® in online groepssessies. Via verschillende tools zorgen we voor veel (inter)actieve werkvormen. Zo kun je kennis en ervaringen delen, vaardigheden oefenen en uitproberen en feedback krijgen

Actief oefenen

In het tweede blok, waarvan je flexibel kunt kiezen wanneer en hoe (op locatie of online) je deze volgt, oefen je met je mededeelnemers hoe je meer uit jouw invloedgedrag kunt halen en je meest effectieve zelf kunt zijn.

Review afbeelding
Virtueel leren vraagt iets anders van de trainer en van jou

Net als jouw virtuele vergaderingen anders zijn dan ‘real-live’, geldt dat ook voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden.

Lees meer

Specificaties van de training

Overzicht

prijsPrijs Prijs

€3995,-

(i)Arrangementskosten

€ 390,-

OvernachtingskostenOvernachtingskosten

€ 240,-

Aantal dagenDuur Aantal dagen information

Zes dagen

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 18 deelnemers

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

JOUW TRAINING

Hoe zien jouw trainingsdagen eruit?

In ons intensieve 5 of 6 daagse programma Inzicht in Invloed® ontdek je wat jouw impact is op anderen en leer je de core skills die jou helpen om te excelleren in je werk. Zo ziet de training er uit:

Resultaat voor jou

Meer voor elkaar krijgen

Tijdens de (online) trainingsdagen ontdek je wat jouw impact is op anderen en leer je vaardigheden die jou helpen om te excelleren in je werk. Je herkent de invloedstijlen en weet wanneer effectief communiceert. Je benadert elke situatie anders, afhankelijk van je doel en de persoon waarmee je praat.

Krachtig overtuigen

Draagvlak creëren

Mensen inspireren & enthousiasmeren

Collega’s effectief aanspreken

Regie pakken in lastige situaties

Helder verwachtingen uitspreken & managen

39 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.7
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

voor wie?

Voor professionals die gezamenlijk hun doelen willen behalen

Je merkt dat goed samenwerken cruciaal is in je werk. Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Deze training helpt je om jouw persoonlijke effectiviteit en invloed te vergroten, terwijl je je relaties met anderen versterkt.
De trainers en jouw groep functioneren als jouw spiegel. Je werkt intensief samen met andere ambitieuze professionals, die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook...

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Inzicht in Invloed ® 2×3 dagen Flex Volg de beste gedragstraining van Nederland in een flexibel jasje. Begin drie dagen online en bepaal met onze customer service de datum en uitvoer (op locatie of online) van je tweede leerblok.
839108
3995