Invloedrijk Communiceren

Laat je communicatie aansluiten op de ander en bereik effectiever je doelen.

Data & Locaties

In het kortstersterstersterster231 reviews >

Leer beter gesprekken te voeren en bereik meer in je samenwerkingen. Let op: deze training is ook in een online variant beschikbaar!

  • vanaf € 1.495,-
  • 6 tot 9 deelnemers
  • 2 dagen
  • House of Influence

In het kort

Sluit beter aan bij de ander

Gelijk hebben betekent niet automatisch dat je ook gelijk krijgt. Hoewel je veel verstand van zaken hebt, levert je expertise en kennis je niet altijd op wat je zou willen. Je wilt meer bereiken in de (online) samenwerking met anderen en je weet dat effectieve communicatie daar cruciaal in is. Leer aan de hand van het Invloedmodel® hoe je bewuster en succesvoller communiceert met anderen. Leer wat het jou oplevert als jij jouw eigen doelen loslaat en kom erachter wat het effect is als jij je aandacht volledig op je gesprekspartner focust. Met deze basics in communicatie ga jij je doelen sneller bereiken!
- - - - - - - - - - - - - - -
Volg je training virtueel of verantwoord op een van onze locaties
Ontdek hier je mogelijkheden.

- - - - - - - - - - - - - - -
Twijfel je of dit de training is die past bij jouw leervraag? Bel met een trainer en kom erachter! Plan nu een belafspraak in voor vrijblijvend advies.

Inzicht in je eigen communicatiegedrag

Omgaan met non-verbale signalen van je gesprekspartner

Schakelen naar een andere communicatiestijl

Los van inhoud of je eigen doel communiceren

"Fantastische totaal beleving gehad bij Zuidema. Trainster Els vond ik echt geweldig en de acteur maakte de training compleet."

— Theodoor Greiner - Invloedrijk Communiceren (7-mei-21)

231 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Invloedrijk Communiceren

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Invloedrijk op een andere manier

Wil je deze training online volgen? Kies dan voor de locatie 'virtueel'

Online leren vraagt iets anders van de trainer en van jou. Net zoals jouw virtuele vergaderingen anders zijn dan ‘real-life’, geldt dat ook voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Ontdek het verschil.

Specificaties van de training

Overzicht

prijsPrijs Prijs

Vanaf €1495,-

(i)Arrangementskosten

€ 230,-

OvernachtingskostenOvernachtingskosten

€ 120,-

Aantal dagenDuur Aantal dagen information

Twee dagen

groepsgrootteGroepsgrootte

6 - 9 deelnemers

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands
also available in english

Jouw dag

Hoe ziet jouw dag er uit?

Resultaat voor jou

Effectief communicatiegedrag

In dit programma leer je om op een bewuste manier te communiceren en te anticiperen op verschillende situaties en gesprekspartners. Je hebt nu inzicht in een nieuw communicatiepalet en weet hoe je dat succesvol inzet.

Inzicht in je eigen communicatiegedrag

Omgaan met non-verbale signalen van je gesprekspartner

Schakelen naar een andere communicatiestijl

Los van inhoud of je eigen doel communiceren

"De training was een goede opbouw met skills die je in de praktijk kan gebruiken. Zeker de training met een acteur laat zien dat je de skills die je geleerd hebt kan toepassen in de praktijk."

— Jeroen Burghoorn - Invloedrijk Communiceren (14-jul-17)

231 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8.8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor elke professional die effectiever wil communiceren

Je zit niet altijd op één lijn met je collega’s en je merkt dat de communicatie beter kan. In dit basisprogramma leer je waar het bij communiceren écht om draait. Je werkt intensief samen met je mededeelnemers die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: 3-5 jaar

Vooropleiding: geen

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat zijn de arrangementskosten voor het hotel?

De arrangementskosten verschillen per training. Je kunt ze vinden op de website bij de desbetreffende training en tijdens het samenstellen van de training. De arrangementskosten zijn voor het materiaal, de catering, de zaalhuur en de apparatuur. De prijzen voor het arrangement zijn exclusief 21% btw.

Ik blijf niet overnachten. Waarom betaal ik toch arrangementskosten?

Onder de arrangementskosten vallen: de zaalhuur, onbeperkt koffie, thee en water (gedurende de dag) en de lunch. De trainingen met avondprogramma bevatten ook nog een snack en een diner (inclusief drankjes). Eten en drinken dat je buiten het arrangement om bestelt, wordt door het hotel in rekening gebracht.

Zijn de arrangementskosten in- of exclusief btw?

De arrangementskosten zijn exclusief btw. Afhankelijk van je keuze wordt er op de gehele factuur 21% btw, of 10% btw-vrij correctie gerekend.

Kan ik gratis parkeren bij de trainingslocatie?

De parkeerkosten verschillen per trainingslocatie. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden kun je de hotelinformatie van de desbetreffende trainingslocatie downloaden.

Ik wil graag een voorovernachting boeken. Is dit mogelijk en zo ja, wat kost dit?

Uiteraard kunnen wij een voorovernachting voor je boeken. De kosten voor een voorovernachting bedragen €120,- excl. btw in 2020. Neem contact op met onze Customer Service voor meer informatie.

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door op de link in de optiebevestigingsmail te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar het inschrijfformulier van de desbetreffende training. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, zetten we jouw optie om in een definitieve inschrijving.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend en kosteloos. De optie is in totaal 2 weken geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien de training vol is, kun je hier alsnog op klikken en het wachtlijstformulier invullen. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik wil liever niet bij een collega in de training, wat kan hieraan gedaan worden?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je liever niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil mijn deelname verplaatsen / annuleren, welke kosten zijn hieraan verbonden?

De verplaatsings- en annuleringskosten zijn te vinden in Artikelen 8 en 9 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Wanneer mag ik de Masterclass Inzicht in Invloed® volgen? 

Deze masterclass bouwt logischerwijs voort op het programma Inzicht in Invloed®. Je kunt dus alléén deelnemen aan de Masterclass als je eerder Inzicht in Invloed® hebt gevolgd.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad of een trainingsmap.

Hoe groot zijn de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van jouw optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Je vindt een globale schatting van de tijden op onze website bij de desbetreffende training. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programmaoverzicht per mail, tevens zullen de tijden in de Influence HUB zichtbaar zijn.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina.  Staat jouw programma er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service, zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Hoe kan ik mijn certificaat ontvangen?

Je kunt het certificaat vanuit de Influence Hub downloaden en daarnaast eventueel ook koppelen aan je Linkedin profiel. Het certificaat is te vinden onderaan de stap ‘De Trainingsdagen’ of ‘Gebruik het in de praktijk’. Dit is afhankelijk van de training die je volgt.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die reeds een optie op de training geplaatst hebben voorrang hebben. Zodra er toch een plek vrijkomt op de training zullen we de eerstvolgende op de wachtlijst benaderen. Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek 2 weken vrijblijvend voor je vast. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Invloedrijk Communiceren! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze optie twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Invloedrijk Communiceren Beïnvloeden Krijg inzicht in jouw manier van communiceren, ontdek waarom je vastloopt en hoe je het anders kan aanpakken.
8231107
1495