Invloedrijk Communiceren

Laat je communicatie aansluiten op de ander en bereik effectiever je doelen.

INVLOEDRIJK COMMUNICEREN

Sluit beter aan bij de ander

Hoewel je veel verstand van zaken hebt, levert je expertise en kennis je niet altijd op wat je zou willen. Je wilt meer bereiken in de samenwerking met anderen en je weet dat effectieve communicatie daar de sleutel in is!

In deze training leer je om verder te kijken dan je eigen belangen en doelen. Er wordt je een spiegel voor gehouden zodat je inzicht krijgt in je huidige manier van communiceren. Wat gebeurt er als je een andere stijl inzet? Je ontdekt hoe je echt verbinding maakt met een ander en hoe je jouw boodschap duidelijk overbrengt. Zo heb je effectievere gesprekken en bereik je meer in de samenwerking.

80% oefenen, 20% theorie

Communicatiestijlen herkennen

Gemakkelijk schakelen tussen stijlen

Effectief en oprecht communiceren

"Mooie training, veel praktische opdrachten. Niet te lang"

— Sanne de Boer - Invloedrijk Communiceren (14-jul-17)

59 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Brochure Invloedrijk Communiceren ®

Alle informatie over de training in een overzichtelijke brochure.

Download Brochure

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je écht uitgedaagd om jouw communicatiestijl verder te ontwikkelen. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de training:

Het Invloedmodel®

Je leert werken met het Invloedmodel®. Ontdek het verschil tussen duw- en trekenergie en ervaar wat inzicht in de invloedstijlen jou kan opleveren.

Inzicht in je communicatie

Jouw individuele manier van communiceren staat centraal en je ontvangt gerichte en opbouwende feedback op jouw verbale en non-verbale communicatie.

Effectief schakelen in stijlen

Je leert op een bewuste manier communiceren en anticiperen op verschillende situaties en gesprekspartners.

Leren van praktijk voorbeelden

In het programma ga je aan de slag met een voor jou herkenbaar praktijkvoorbeeld. Je ontdekt hoe je deze situatie met de geleerde theorie anders aan kunt pakken, waardoor de aansluiting met jouw praktijk verzekerd is.

Overzicht

Specificaties van de training

Prijs (i)

€ 1295,-

Arrangementskosten

€ 220,-

Overnachtingskosten

€ 100,-

PE-Uren (i)

14 uur

Eerstvolgende startdata

15 jan t/m 16 jan 2018,
12 feb t/m 13 feb 2018,
3 apr t/m 4 apr 2018

Aantal dagen (i)

Twee dagen

Groepsgrootte

6 tot 9 deelnemers

Taal van de training

Nederlands en Engels

Online voorbereiding

Een tot twee uur

Trainingstijden

09:00 - 20:00

Locaties

Binnenland

Bekijk alle locaties

Resultaat voor jou

Effectief communicatiegedrag

In dit programma leer je om op een bewuste manier te communiceren en te anticiperen op verschillende situaties en gesprekspartners. Je hebt nu inzicht in een nieuw communicatiepalet en weet hoe je dat succesvol inzet.

Inzicht in je eigen communicatiegedrag

Omgaan met non-verbale signalen van je gesprekspartner

Schakelen naar een andere communicatiestijl

Los van inhoud of je eigen doel communiceren

"De training was een goede opbouw met skills die je in de praktijk kan gebruiken. Zeker de training met een acteur laat zien dat je de skills die je geleerd hebt kan toepassen in de praktijk."

— Jeroen Burghoorn - Invloedrijk Communiceren (14-jul-17)

59 van onze deelnemers geven deze training een gemiddeld 8
Benieuwd waarom?

Lees de reviews

Voor wie?

Voor elke professional die effectiever wil communiceren

Je zit niet altijd op één lijn met je collega’s en je merkt dat de communicatie beter kan. In dit basis programma leer je waar het bij communiceren écht om draait. Je werkt intensief samen met je mededeelnemers die vanuit verschillende branches en bedrijfsgroottes komen. Hierdoor leer je mét en van anderen.

Werkniveau: HBO+

Werkervaring: 3-5 jaar

Vooropleiding: geen

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Kies je gewenste locatie en schrijf je in.

Bekijk alle locaties

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb al een optie op een training en wil me graag inschrijven. Hoe maak ik mijn optie definitief?

Dit doe je door in de optiebevestigingsmail op de link te klikken. Hiermee word je automatisch doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier. Indien de training vol is, word je doorgelinkt naar de wachtlijstaanmelding. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving. Je kunt je ook opnieuw inschrijven via de website. Wij koppelen jouw optie en inschrijving dan intern.

Wat is het verschil tussen een wachtlijst en een optie?

Wachtlijst: De training is volgeboekt. Wel kan je je nog aanmelden. Je bent echter niet verzekerd van een plek, omdat mensen die een optie hebben geplaatst voorrang hebben.

Optie: Je hebt een training gevonden die aansluit bij jouw wensen. Misschien wil je er nog heel even over nadenken of je hebt nét wat extra tijd nodig om één en ander te regelen voor je inschrijving. Door een optie te plaatsen reserveer je vrijblijvend een plek in de training. We houden deze plek voor je vast tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de training. Per e-mail ontvang je de exacte vervaldatum van je optie. Zorg ervoor dat je jouw optie voor deze datum bevestigt zodat je gegarandeerd deelneemt aan de training.

Kost het geld om een optie te plaatsen en tot wanneer is deze geldig?

Een optie is geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. De optie is tot 6 weken voor aanvang van de training geldig. Wel kunnen wij de optie eerder laten verlopen wanneer de training volgeboekt is. Uiteraard word je hier altijd eerst van op de hoogte gesteld.

Ik wil mijn optie definitief maken, maar kom bij de aanmelding voor de wachtlijst. Klopt dit?

Indien je jouw optie definitief wilt maken, klik je op de link in de optiebevestiging. Hiermee word je automatisch doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier. Indien de training vol is, word je doorgelinkt naar de wachtlijstaanmelding. Omdat je al een optie op de training hebt staan zullen wij de wachtlijstaanmelding daaraan koppelen en geldt deze als een definitieve inschrijving.

Ben ik bij de meerdaagse trainingen verplicht te blijven overnachten?

Je bent niet verplicht om te overnachten, wel raden we je dit aan. De trainingsdagen zijn vaak intensief en het helpt om er écht even helemaal uit te zijn. Even geen haast, geen reistijd, geen zaken die thuis je aandacht opeisen, maar volledige focus op jezelf en jouw leerproces. Daarnaast horen we van veel deelnemers terug dat ze het als waardevol ervaren om de trainingsdagen samen met de trainingsgroep af te sluiten in de vorm van een diner of borrel. Dit levert vaak nog extra momenten van bezinning en reflectie op.

Ik ga een training in het buitenland volgen. Kan ik mijn arrangement verlengen?

Mocht je extra dagen in het buitenland willen blijven, dan kun je uiteraard je verblijf verlengen. Neem hiervoor contact op met Jan Vos van ons reisbureau Vos & Van Loon Partners. Hij kan je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en welke eventuele kosten de wijziging met zich meebrengt. Je kunt Jan Vos bereiken op telefoonnummer 020 419 71 71.

Is het mogelijk om niet met collega's in dezelfde trainingsgroep te komen?

Het is niet gebruikelijk dat wij controleren of er collega’s bij elkaar op de training zitten. Mocht je bij jouw optie of aanmelding expliciet vermelden dat je niet met collega’s op dezelfde training zou willen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Indien er zich toch een collega aanmeldt bij dezelfde training, nemen wij contact met je op.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Wanneer weten jullie of de training definitief doorgaat?

Uiterlijk vier weken van tevoren weten wij of de training definitief doorgaat. Mochten er op dat moment onvoldoende deelnemers voor de training zijn aangemeld, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke training past het beste bij mijn leerdoelen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service. Zij benaderen vervolgens één van onze trainers of adviseurs, die samen met jou naar je leerdoelen kan kijken.

Moet ik een laptop meenemen naar de training?

Je hoeft geen laptop mee te nemen. Tijdens de training heb je beschikking over een iPad.

Hoe groot zij de groepen en welke garantie heb ik daarin?

De grootte van de groepen verschilt. Over het algemeen zitten er tussen de 9 en 18 personen in een training. Per 9 deelnemers zal er een trainer aanwezig zijn. We weten pas een aantal weken van tevoren hoeveel mensen er precies zullen deelnemen. Mocht je graag in een grotere of kleinere groep de trainingsdagen willen volgen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van een optie of aanmelding.

Hoe laat begint en eindigt de training?

De tijden van de training verschillen per programma. Voor de exacte tijden kun je het beste contact opnemen met onze Customer Service. Indien je al deelnemer bent dan ontvang je het programma per mail en zullen de tijden ook in de Influence HUB staan.

Krijg ik voor deze training PE-uren?

NBA geregistreerde accountants ontvangen PE-uren voor het volgen van één van de geselecteerde programma’s. Een overzicht van deze selectie vind je op deze pagina. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je graag PE-uren ontvangt.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van Invloedrijk Communiceren! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze voor je vast tot één maand voor de startdatum.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

Trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

Invloedrijk Communiceren ® Communiceren & presenteren Laat je communicatie aansluiten op de ander en bereik effectiever je doelen.
859106
1295