De Invloedrijke OR

Neem de regie in eigen hand en oefen effectief invloed uit naar zowel je collega's in de OR als naar de directie, MT, en anderen uit je omgeving.

Data & Locaties

In het kort

Kies jouw datum en locatie of download de brochure voor meer informatie.

  • vanaf € 995,-
  • 2 dagen
  • House of Influence

In het kort

Oefen effectief invloed uit

Tijdens deze tweedaagse training staat invloed uitoefenen centraal. Invloed uitoefenen is het juiste gedrag op het juiste moment én op de juiste wijze inzetten. Daarbij geldt als vertrekpunt het doel dat je voor ogen staat. Je gedragskeuze stem je daarbij af op de persoon of personen die je wilt beïnvloeden, waarbij je rekening houdt met de context waarin een en ander zich afspeelt. Wat doe je als de ander jouw doel in de weg staat, een andere weg wil inslaan, of het niet eens is met jouw plannen of zienswijze? In die situaties toch effectief blijven is waar het om draait bij invloed uitoefenen.

De training is afgeleid van de training Inzicht in Invloed® van Bureau Zuidema en speciaal bewerkt voor OR-leden. Voorafgaand aan de training vul je zelf een uitgebreide vragenlijst in en laat je die ook invullen door collega’s en anderen die jou goed kennen. Daarmee krijg je inzicht in je meer en minder sterk ontwikkelde invloedstijlen en dat vormt het vertrekpunt van de training. Tijdens de training wordt het Invloedmodel® nader toegelicht en uitgediept met behulp van een scala aan oefeningen, rollenspellen en andere opdrachten. Deze zijn allemaal ontleend aan de praktijk van de medezeggenschap.

Invloedrijker in de ondernemingsraad

Effectief omgaan met weerstand

Doeltreffend samenwerken

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training word je écht uitgedaagd om jouw vaardigheden in de OR verder te ontwikkelen. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Invloed in de OR

Hoe beïnvloed jij anderen op dit moment? En hoe effectief is dat? In deze training leer je inzicht krijgen op jouw invloedgedrag en hoe dit het beste toe te passen.

Het Invloedmodel

Je verkent de onderdelen van het Invloedmodel, de stijlen en gedragssoorten, en past deze toe in allerlei praktijkgerichte oefeningen.

Invloed uitoefenen als team

Je gaat leren hoe je het samenwerken binnen je team zo efficiënt mogelijk kunt laten verlopen en wat voor rol jij daarbij speelt.

prijsPrijs Prijs

Vanaf €995,-

(i)Arrangementskosten

€ 100,-

OvernachtingskostenOvernachtingskosten

€ 125,-

Aantal dagenDuur Aantal dagen information

Twee dagen

Taal van de trainingTaal van de training

Nederlands

Het resultaat voor jou

Effectief invloed uitoefenen in de OR

Bij deze training verwerf je inzicht in je eigen invloedgedrag en leer je hoe je dit zo effectief mogelijk kunt toepassen in iedere situatie. Je raakt bekend met het Invloedmodel en hoe je het beste om kunt gaan met weerstand van anderen en op die manier efficiënter kunt samenwerken met iedereen in jouw werkomgeving.

Verwerf inzicht in je eigen invloedgedrag en de effecten daarvan op anderen.

Verken de stijlen van het Invloedmodel en pas deze toe in oefeningen.

Schat beter in wanneer je welk invloedgedrag het beste kunt inzetten.

Wees effectiever met meer plezier en resultaat met minder inspanning.

Bouw een betere relatie met je collega OR leden en de directie.

Ga beter om met weerstand en leer je ideeën beter te presenteren.

Voor wie?

Voor OR leden die effectiever willen samenwerken met collega's

Deze training is uitermate geschikt voor ieder OR lid dat regelmatig contact heeft met collega's die snel tegenwerken als jij je voorstellen of ideeën op tafel legt. Wil je ontdekken of jij daar verandering in kunt aanbrengen door daar zelf meer regie op te zetten en op slimmere wijze het gesprek aan te gaan, dan is deze training beslist een goede keuze.

De invloedrijke OR is een training die openstaat voor individuele inschrijvingen. Wanneer je belangstelling hebt voor deze training kun je dit via de website of telefonisch (033-4345800) melden. Bij voldoende belangstelling (minimaal 8 deelnemers) plannen we data en een locatie.

Wil je met de gehele OR gezamenlijk deze training volgen? Dat kan, hij is er bij uitstek geschikt voor! Neem contact met ons op, dan stellen wij de training in overleg met de OR op maat samen.

Ga ervoor

Zet de eerste stap naar een invloedrijk leven

Schrijf je in!

Ga ervoor! Ervaar ook de impact van De Invloedrijke OR! Kies je locatie en overnachting en schrijf je in.

Schrijf je in

Neem een optie

Weet je het bijna zeker? Claim alvast je plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden deze twee weken voor je vast.

Neem een optie

Vraag een offerte aan

Bekijk het totaalplaatje. Ontvang een overzicht van de totale investering. Mochten er speciale regelingen zijn met jouw organisatie, dan nemen we deze gelijk mee in de berekening.

Vraag een offerte aan

trainingen

Anderen bekeken ook…

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Neem contact op

De invloedrijke OR Neem de regie in eigen hand en oefen effectief invloed uit naar zowel je collega's in de OR als naar de directie, MT, en anderen uit je omgeving. 995