Overtuigend presenteren kun je leren

Een presentatie geven door op een ontspannen, levendige manier een inspirerend verhaal te vertellen dat indruk maakt bij je publiek.

Powerful Pitchen en Presenteren

2 dagen vanaf 1.495,-
Na deze training heb je meer grip en invloed op de zichtbare en onzichtbare (politiek-strategische) krachten die tot besluitvorming leiden. Je leert technieken aan om met weerstanden om te gaan en leert hoe je deze in een wenselijke richting kunt buigen.
  • Een boodschap krachtig en inspirerend overbrengen
  • Inzicht in jouw persoonlijke stijl van presenteren
  • Je hebt tools om dit in de praktijk te gaan oefenen en een onvergetelijke indruk achter te laten
  • Door deelnemers beoordeeld met een 8,6

Inzicht in Invloed®

5 of 6 dagen vanaf 3.495,-
Na Inzicht in Invloed® heb je geleerd hoe je op een strategische manier jouw interacties met anderen aangaat, vooral in lastige situaties.
  • Herken verschillende manieren van communiceren, de dynamiek van een gesprek en speel hier effectief op in
  • Je oefent veel met nieuw gedrag in specifieke (praktijk)situaties, samen met je mede-deelnemers
  • Daadwerkelijk verandering ervaren; je kunt het direct in de praktijk toepassen
  • Door deelnemers beoordeeld een 9,2

Leren presenteren als een pro

Het wordt steeds belangrijker om jouw ideeën, plannen of jezelf op een goede, overtuigende manier te presenteren. Maar hoe kan je een overtuigende presentatie geven? Hoe breng je in een korte tijd krachtig je boodschap naar voren richting klanten en collega’s? Hoe zorg je ervoor dat zij vol enthousiasme de ruimte verlaten? Dat je op een relaxte manier jouw verhaal vertelt, zonder knikkende knieën en rood hoofd?

Tijdens onze training Powerful Pitchen en Presenteren neem je jouw presentatiestijl onder de loep. Of je nu wilt werken aan een sterke opbouw van je presentatie of dat overtuigend presenteren voor jouw prioriteit heeft, onze trainers en invloedexperts helpen je om aan jouw leerdoel te werken. Met deze presentatietraining van Bureau Zuidema kun je nog beter leren presenteren. Oefen met anderen inspireren, een goed verhaal neerzetten en ontspannen vertellen op locaties in heel Nederland. Ook in onze eigen House of Influence in Oosterbeek kun je terecht voor deze training. 

Training presenteren bij Bureau Zuidema – zo ziet het eruit

Tijdens deze training leer je in twee dagen een presentatie geven waarmee je indruk maakt. Als basis maak je gebruik van een presentatie die je binnenkort gaat doen of recent gedaan hebt. Zo is direct de link naar jouw werkpraktijk gelegd. Om beter te leren presenteren, beginnen we bij het begin.

Tijdens de training duik je met je mededeelnemers in de verschillende manieren waarop je jouw boodschap kan overbrengen. Ook ga je aan de slag met de spanning die je voelt voor je een presentatie gaat geven. Hoe zorg je ervoor dat je overtuigend overkomt? Je krijgt de tijd om te oefenen en te experimenteren met je nieuwe inzichten en de voor jou uitdagende presentaties. Van je mededeelnemers krijg je gedurende de training feedback op je verbale en non-verbale manier van presenteren. Hierdoor weet je direct wat voor effect je hebt op je publiek.

De trainingsdagen rond je af door voor jezelf doelen te stellen en een actieplan te formuleren: wat zijn je belangrijkste inzichten en hoe ga je die toepassen bij de volgende presentatie die je geeft?

Resultaat na deze presentatietraining

Dit is niet zomaar een cursus presenteren: wat je leert tijdens deze training brengt je echt verder. Je krijgt inzicht in wat je valkuilen zijn als je een presentatie geeft en waar er kansen liggen om je publiek nog beter mee te nemen in jouw verhaal. Je ontdekt wat jouw onderscheidende factor is en hoe je deze unieke eigenschap in kunt zetten tijdens je presentatie. Je weet om te gaan met signalen van je publiek en krachtig je boodschap over te brengen.  

Overtuigend presenteren op authentieke wijze

Toch leren we je geen trucjes. De kern van Powerful Pitchen en Presenteren draait om het overbrengen van je boodschap op een eigen, onderscheidende manier. Je wilt overtuigend presenteren, maar geen toneelstuk opvoeren. Het uiteindelijke doel is dat jij, nadat je de training gevolgd hebt, jezelf stevig kan profileren en op een ontspannen manier een levendig, inspirerend verhaal kunt vertellen dat indruk maakt bij je publiek. Zonder jezelf hierbij te verliezen.

Zeker weten dat deze training bij je past?

Heb je vragen over de inhoud of wil je zeker weten dat deze training aansluit bij jouw leervraag? Tijdens een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek kun je sparren met onze trainingsadviseurs om al je twijfels weg te nemen of een andere passende training te vinden. Zij gaan graag met je in gesprek over zaken waar jij tegenaan loopt in je werk en doelen die jij wilt bereiken. We bellen je op een dag en tijdstip naar jouw keuze.

Benieuwd waar en wanneer je de eerst volgende training Powerful Pitchen en Presenteren kunt volgen? Bekijk de data en locaties.