Bureau Zuidema tekent contract eigen trainingslocatie

Oosterbeek – Bureau Zuidema heeft vandaag een contract getekend met hotelketen Bilderberg voor het openen van een eigen trainingslocatie in Oosterbeek.

Er wordt een aparte vleugel van het hotel de Bilderberg verbouwd tot een unieke trainingslocatie. De trainingslocatie wordt voorzien van de laatste technologische middelen om deelnemers ook buiten de trainingszalen te prikkelen en te stimuleren op het gebied van Invloed.

Beter leerproces

“Door een eigen trainingslocatie kunnen we beter inspelen op de persoonlijke leerdoelstellingen van onze deelnemers én garant staan voor een hoge kwaliteit van de locatie.” Aldus Lodewijk van Ommeren, CEO van Bureau Zuidema. “We kunnen de deelnemers meer verdieping geven in de stof, betere praktijksimulaties creëren en een meest optimale leeromgeving bieden.”

Toepassing van 360-graden camera’s voor instant feedback en een video-wall voor betere praktijksimulatie zijn slechts voorbeelden van de techniek die Bureau Zuidema wil toepassen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om licht en geluid aan te passen aan het dagritme en wat de gevolgen van eten en drinken zijn op het leerproces. Uiteindelijk draait alles om het dusdanig stimuleren van het leerproces dat deelnemers een groter leereffect kunnen bereiken.

Persoonlijke aandacht

Dat er gekozen is om de eigen trainingslocatie onder te brengen bij hotel de Bilderberg “is een logische keuze”, volgens Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg. Hij vervolgt: “Zowel Bureau Zuidema als Bilderberg hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als hotel zorgen wij ervoor dat iedere gast een onvergetelijk verblijf krijgt, tegelijkertijd zorgt Bureau Zuidema voor een unieke trainingservaring voor elke deelnemer.”

De verbouwing neemt in totaal 6 maanden in beslag. De officiële opening van de trainingslocatie staat gepland op 1 september van dit jaar.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, zie www.zuidema.nl/pers. Hier zijn ook logo’s en foto’s (vrij van rechten) beschikbaar.

Voor meer informatie en/of een interview met de CEO van Bureau Zuidema, Lodewijk van Ommeren, kun je contact opnemen met Tessa Hartlief: tessa.hartlief@zuidema.nl, telefoon-nummer T +31 (0)33 434 58 00.

Bureau Zuidema

Bureau Zuidema– opgericht in 1962 en gevestigd in Leusden – is een trainingsbureau gespecialiseerd op het gebied van invloedgedrag. Met meer dan 60 collega’s verzorgt Bureau Zuidema dagelijks trainingen op het gebied van invloed, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap en onderhandel- en adviesvaardigheden. Bureau Zuidema staat in de markt vooral bekend om het Invloedmodel® en de intensieve gedragstraining Inzicht in Invloed®, het meest succesvolle programma van Nederland sinds 1976.
Bureau Zuidema wil zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties écht invloedrijker maken. Want invloedrijke mensen hebben op een positieve manier meer impact op de werkvloer.

Over Bilderberg

Bilderberg is de hotelgroep die zich meer dan 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich zijn. De 17 hotels zijn gevestigd door heel Nederland. Midden in het hart van de stad of verscholen in de natuur. Bilderberg kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. De certificering met het milieukeurmerk Green Key en het duurzame inzetbaarheidsplan ‘On the Move’ voor medewerkers zijn hier onderdeel van. Why Setlle for Less?. Meer informatie op www.bilderberg.nl.


Terug naar pers pagina Lees meer over ons

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact