Bureau Zuidema doet internationale overname

Leusden. Bureau Zuidema heeft per 1 januari 2017 alle activiteiten, intellectuele eigendom en licentienemers in de EMEA regio overgenomen van Situation Management Systems Inc. uit de VS. De overname is een belangrijke stap in de internationale ambitie van het bureau.

Licentiehouders van het Invloedmodel®

“We hebben bij Bureau Zuidema één missie: zoveel mogelijk mensen echt invloedrijker maken,” zegt Lodewijk van Ommeren, CEO van Bureau Zuidema. “We doen dit sinds 1962 met veel succes in Nederland, maar er wordt overal ter wereld invloed uitgeoefend. Positief invloedgedrag is de meest cruciale softskill voor hoogopgeleide professionals. Met deze overname kunnen we nóg meer mensen, teams en organisaties invloedrijker maken.”

Bureau Zuidema gaat het huidige netwerk van 26 landen in EMEA versterken en professionaliseren met haar expertise en digitale (leer)platformen. Daarnaast gaat het bureau op zoek naar uitbreiding en groei. Hiermee kan Bureau Zuidema internationale klanten nóg sneller en beter bedienen.

“We hebben al ruime internationale expertise, maar met deze overname kunnen we dat echt kracht bijzetten” aldus Lodewijk van Ommeren.

De overname is begeleid door Van Doorne Advocaten te Amsterdam en DEX international M&A te ’s-Hertogenbosch.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, zie www.zuidema.nl/pers/. Hier zijn ook logo’s en foto’s (vrij van rechten) beschikbaar.

Voor meer informatie en/of een interview met de CEO van Bureau Zuidema, Lodewijk van Ommeren, kun je contact opnemen met Patty van Harselaar, Communicatiemanager bij Bureau Zuidema.


Over Bureau Zuidema

Bureau Zuidema – opgericht in 1962 en gevestigd in Leusden – is een trainingsbureau gespecialiseerd op het gebied van invloedgedrag. Met meer dan 60 collega’s verzorgt Bureau Zuidema dagelijks trainingen op het gebied van invloed, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap en onderhandel- en adviesvaardigheden. Bureau Zuidema staat in de markt vooral bekend om het Invloedmodel® en de intensieve gedragstraining Inzicht in Invloed®, de meest succesvolle programma van Nederland sinds 1976.

Bureau Zuidema wil zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties écht invloedrijker maken. Want invloedrijke mensen hebben op een positieve manier meer impact op de werkvloer.

Management

De dagelijkse leiding bij Bureau Zuidema is in handen van het managementteam: deze bestaat naast Lodewijk van Ommeren (CEO) uit Martijn Uitterlinden (Marketing & Sales) en Ingrid de Vries-Besselink (Operations).


Terug naar Perspagina Over Bureau Zuidema

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact