Accountant? Behaal je PE-uren bij Bureau Zuidema

Als accountant ben je verplicht om je jaarlijks verder te ontwikkelen via Permanente Educatie (PE-uren). Het is natuurlijk cruciaal dat je op de hoogte bent over de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. De mate van jouw succes als accountant wordt echter niet alleen bepaald door welke kennis je hebt, maar ook door hoe je die kennis weet over te dragen op anderen.

  • Hoe oefen je als accountant op een bevlogen manier invloed uit op de klant?
  • Hoe geef je deskundig advies dat daadwerkelijk impact heeft?
  • Hoe communiceer je op een effectieve manier met collega’s die geen verstand hebben van jouw vakgebied?

Krijg concrete handvatten om te groeien als accountant

PE-uren voor accountants bij trainingen van Bureau Zuidema

De NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants) beoordeelt elke twee jaar of onze trainingen geschikt zijn voor de permanente educatie (PE) activiteiten van Accountants. Heb jij dit jaar al aan je PE uren /PE punten verplichting gedaan? Bekijk ons aanbod hieronder en zie direct hoeveel PE uren je krijgt per programma.

Behaal je PE-uren met de volgende trainingen:

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is voor PE punten?

Elk jaar laten wij onze programma’s officieel certificeren voor Permanente Educatie door de NBA. Wij dragen niet ons gehele aanbod aan, maar alleen de meest gevolgde programma’s. In principe komt elk programma van Bureau Zuidema in aanmerking voor PE-uren. Bekijk ons gehele trainingsaanbod voor 2018 voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact