Pak je invloed

Bereik meer. In elke situatie.

Crisis of geen crisis. Je hebt positieve invloed als vaardigheid nodig om zaken voor elkaar te krijgen. Pak je invloed en overtuig, sla bruggen, wees duidelijk, motiveer, inspireer, spreek uit, spreek aan. 

POSITIEVE INVLOED

De vaardigheid van top professionals

Met positieve invloed zet je mensen in beweging voor jouw doelen. Als dé invloed expert trainen wij professionals, vanuit alle functies en organisaties, in deze fundamentele vaardigheid. Zo krijgen ze sneller, effectiever en leuker zaken voor elkaar. 

VERSTERK JOUW SLEUTELPOSITIE

Inzicht in Invloed® toptraining van NL

De training Inzicht in Invloed® wordt sinds 1976 gevolgd en aanbevolen door ambitieuze professionals zoals jij. In dit unieke programma krijg je inzicht in de universele principes van interpersoonlijke interactie. Praktisch, wetenschappelijk onderbouwd en concreet. De nieuwe handvatten pas je direct toe in alledaagse situaties. Het fundament voor de rest van je carrière.

"Enorme impact op mijn toekomst! Must have voor iedereen, ongeacht functie, positie of sector."

Justin den Braven

Dit programma wordt aanbevolen voor professionals, door professionals. Alumni die het effect van de training zelf ervaren hebben. Lees meer over hun Inzicht in Invloed® ervaring.

PROGRAMMA OP MAAT

Wat Inzicht in Invloed® bijzonder maakt

Tijdens de trainingsdagen stap je volledig uit je eigen werkomgeving. Je volgt jouw persoonlijke traject in een groep met gelijkwaardige professionals. 

  • Social learning: Jouw trainingsgroep fungeert als een spiegel. Je krijgt continu inzicht in je gedrag en de impact ervan op anderen.
  • Maatwerk voor jou: Je stel je eigen, unieke leertraject samen uit 72 oefeningen. En je oefent met persoonlijke praktijkcases.
  • De beste trainers: Als enige in Nederland leiden wij onze eigen trainers op. Ze maken ruim 1.000 'vlieguren' voordat ze aan de slag mogen.
  • Concrete handvatten: Je leert de universele principes van het Invloedmodel®. De concrete handvatten pas je direct toe in je werkpraktijk.
10000
Deelnemers sinds 1976
0
Gemiddelde beoordeling in 2019
ONTDEK JOUW INVLOED

Hoe invloedrijk ben jij?

Ontdek het met de invloedtest. Na het doen van de test krijg je van ons een overzicht van je score. Het is een eenvoudige, vrijblijvende manier om te ontdekken hoe jij jouw persoonlijke impact kunt vergroten.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact