Packagedeal: 4 Online Classes voor 3

Sneller je doelen bereiken op een prettige manier.

Haal meer uit jouw communicatie

Met maar één communicatiestijl, bijvoorbeeld  door te argumenteren, is het moeilijk om in iedere situatie je doel te bereiken. Om anderen mee te krijgen en daarmee jouw doelen op een effectieve én positieve manier te behalen, moet je ook openstaan voor het perspectief van de ander. Dat betekent het inzetten van een andere stijl, zoals actief samenvatten en doorvragen. Oftewel: je schakelt flexibel van de ene naar de andere communicatiestijl.

Stijlflexibiliteit zorgt voor betere communicatie en soepelere samenwerking. Het is de vaardigheid om specifiek gedrag te vertonen waar de situatie om vraagt. Door je communicatie en gedrag af te stemmen op de ander en jullie context, kun jij sneller je doelen bereiken op een prettige manier.

Om hier een begin mee te maken is het belangrijk dat je alle stijlen uit het Invloedmodel® kent en weet hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Daarom is er nu de mogelijkheid om de 4 Online Classes te volgen voor de prijs van 3!

Packagedeal 4 voor 3

Volg nu 4 Online Classes voor de prijs van 3!
996
749,-
  • Minder woorden, meer impact
  • Duidelijk zijn doe je zo
  • Motiveren kun je leren
  • Soepel samenwerken

De Online Classes uit dit pakket:

Minder woorden, meer impact

Leer jouw ideeën en voorstellen zo verwoorden dat je de ander makkelijker overtuigt. De focus van deze training ligt op de invloedstijl Overreden.

Motiveren kun je leren

Leer draakvlak creëren door tot de verbeelding te spreken en krijg op een motiverende manier anderen in beweging. De focus van deze training ligt op de invloedstijl Inspireren.

Duidelijk zijn doe je zo

Leer jouw grenzen helder aangeven en tactvol zeggen wat je denkt en wilt. De focus van deze training ligt op de invloedstijl Stellen.

Soepel samenwerken

Leer sneller je doel makkelijker te bereiken door meer aandacht te hebben voor de ander. De focus van deze training ligt op de invloedstijl Overbruggen.

Maak gebruik van deze actie en schrijf je in

Na inschrijving wordt er door onze Customer Service contact met je opgenomen om je inschrijving af te ronden en je trainingen in te plannen.

Inschrijven Packagedeal Online Classes

  • Ik heb mijn gegevens gecontroleerd en ik ga akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Bureau Zuidema.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact