Werken bij

Ontdek de positieve kracht van invloed

Werken bij Bureau Zuidema? Dat betekent dat je alle mogelijkheden krijgt om je grenzen te verleggen en te ontdekken waar je jouw talenten het beste in kunt zetten. Binnen Zuidema ben je onderdeel van een hecht team. Want of je nu op het hoofdkantoor of op een externe locatie werkt, we hebben allemaal dezelfde missie: mensen écht invloedrijker maken.

Hoofdkantoor

Vanuit ons hoofdkantoor in Leusden waarborgen we een fantastische beleving voor onze deelnemers en klanten. We ondersteunen onze Influence Professionals en werken hard aan bestaande (en onderzoeken nieuwe) manieren van leren. Zo maximaliseren we niet alleen het (leer) effect voor onze huidige deelnemers maar zorgen we ook dat nóg meer mensen de kracht van positieve invloed kunnen ontdekken, leren en gebruiken.

Influence Professionals

Ongeacht je ervaring als trainer zorgen wij bij Bureau Zuidema dat jij je training-skills naar een nóg hoger niveau kunt tillen. Na het doorlopen van de pittige BZ Academy en het werken met trainingsprogramma’s waarin je écht het verschil kunt maken, kom je niet in een generiek team van trainers: dan ben je één van onze Influence Professionals.

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Staat jouw vacature er op dit moment niet bij? Stuur ons een open sollicitatie via sollicitatie@zuidema.nl onder vermelding van ‘open sollicitatie’ en de functie die je zoekt. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte.