Certificering en accreditaties

Bureau Zuidema wil zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties écht invloedrijker maken. Dat kan alleen door de allerbeste kwaliteit te leveren. Die kwaliteit bereiken wij met aandacht. Aandacht voor jouw individuele ontwikkelbehoefte. Aandacht voor wat teams en organisaties écht nodig hebben. En aandacht voor de allerbeste manieren om invloedgedrag te ontwikkelen. Deze aandacht zit al sinds 1962 in ons DNA en het zorgt er o.a. voor dat we diverse accreditaties en certificeringen hebben gekregen:


Cedeo maatwerk certificering

Cedeo Maatwerk Bedrijfsopleidingen

Cedeo onderzoekt tweejaarlijks in hoeverre wij als opleider erin zijn geslaagd om de verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken bij onze klanten. Wij slagen al meer dan 20 jaar voor het Cedeo klanttevredenheidsonderzoek en daar zijn we trots op!

In 2018 scoorden we gemiddeld 97,3% klanttevredenheid!

“Zij zijn het bureau op het gebied van inzicht in invloed.”, “Ze verzorgen een specifieke training die bekend, beroemd en berucht is”, “Ze leveren precies wat wij willen en denken goed met de klant mee”. 

De uitkomst van Cedeo klanttevredenheidsonderzoek van 2018 maakt ons ontzettend trots! We werken intern heel hard om ervoor te zorgen dat elke klant en deelnemer de beste ervaring krijgt. Een score van maar liefst 97,3% klanttevredenheid is dan ook een geweldige bekroning op alle inspanningen die wij hiervoor verzetten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bekijk hieronder de beoordelingen per categorie en met een aantal quotes van onze klanten:

 • 100% tevreden over de gehele samenwerking
  “Ze hebben een heel goed concept en model uitgedacht dat ze tot in de puntjes beheersen”, “Ze voldoen helemaal aan de vraag van de klant”, “Ze kunnen een training aanbieden met een goed programma waarbij de trainer inwisselbaar is. Dat geeft een stuk flexibiliteit en continuïteit”, “Ze hebben een zeer persoonlijke aanpak. Ze leven zich iedere keer goed in in de opdracht”.
 • 100% tevreden over het voortraject en ons opleidingsprogramma
  “Al jaren maken we gebruik van hen. Hun training staat als een huis en het contact verloopt prettig”. “Ze luisteren heel goed naar de klant en gebruiken daarnaast zeker hun expertise bij het bepalen van het programma”, “Met alle betrokkenen is overlegd over de wensen en het resultaat was echt maatwerk.”
 • 100% tevreden over de uitvoer en onze professionals
  “Iedereen kan op zijn eigen manier iets uit de training halen”, “Onder onze medewerkers is dit een hele populaire training. Er is heel veel vraag naar en hij staat ook heel goed aangeschreven”, “De cursisten zijn heel erg positief. Het is voornamelijk praktijk. Er wordt veel met gedrag gedaan op een goede geloofwaardige manier.”, “Bij onze evaluaties scoren hun trainers over het algemeen een acht of hoger”, “Ze investeren in hun trainers door jaarlijks een bijscholing aan te bieden. Daardoor blijft het niveau hoog”.
 • 100% tevreden over de materialen en het natraject
  “Vooraf krijg je een test in zelfkennis en tijdens de training zijn daar de presentatie en aanvullende documentatie”, “Iedereen krijgt een deelnemersmap en ze hebben nu ook een HUB, waar je in een online leeromgeving informatie kunt krijgen.”, “Via de HUB wordt een nulmeting gedaan en na afloop is daar online een evaluatie voor de cursisten”, “Direct na afloop vindt een evaluatie plaats en na zes weken nog een keer”.
 • 90% tevreden over de prijs/kwaliteit
  “De prijs is iets aan de bovenkant van het gemiddelde, maar ze leveren dan ook wel kwaliteit”, “Ik denk dat het redelijk marktconform is, maar dit is moeilijk te beoordelen omdat er niet echt een andere partij is die dit kan aanbieden.”, “Ik vind de verhouding prima omdat onze interne klant tevreden is”, “De prijs is aan de hoge kant. Dit heeft ook te maken met het feit, dat het vooral een training in vaardigheden is met niet veel korting”.

EIK ISO 9001 : 2015

ISO certificering

Bureau Zuidema is sinds 1995 officieel ISO 9001 gecertificeerd, dé internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Ook dit jaar heeft EIK ons weer succesvol gecertificeerd. Bureau Zuidema staat voor professionaliteit, kwaliteit en aandacht! Wij doen beloftes en we maken ze waar. Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daar gaat het uiteindelijk om!


NRTO keurmerk

NRTO Keurmerk

Bureau Zuidema bezit het NRTO-keurmerk; de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Het keurmerk toont aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Lees meer over de kwaliteitseisen van dit keurmerk.


PE-uren voor accountants bij trainingen van Bureau Zuidema

NBA PE-uren

De NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants) beoordeelt elke twee jaar of onze programma’s geschikt zijn voor de permanente educatie (PE) activiteiten van Accountants. Momenteel biedt Bureau Zuidema Accountants PE-uren aan bij de volgende programma’s:

 

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact