Certificering en accreditaties

Bureau Zuidema wil zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties écht invloedrijker maken. Dat kan alleen door de allerbeste kwaliteit te leveren. Die kwaliteit bereiken wij met aandacht. Aandacht voor jouw individuele ontwikkelbehoefte. Aandacht voor wat teams en organisaties écht nodig hebben. En aandacht voor de allerbeste manieren om invloedgedrag te ontwikkelen. Deze aandacht zit al sinds 1962 in ons DNA en het zorgt er o.a. voor dat we diverse accreditaties en certificeringen hebben gekregen:


EIK ISO 9001 : 2015

ISO gecertificeerd

Bureau Zuidema is sinds 1995 officieel ISO 9001 gecertificeerd, dé internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Ook dit jaar heeft EIK Certificering ons weer succesvol gecertificeerd. Bureau Zuidema staat voor professionaliteit, kwaliteit en aandacht! Wij doen beloftes en we maken ze waar. Zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, daar gaat het uiteindelijk om!


NRTO keurmerk

NRTO Keurmerk

Bureau Zuidema bezit het NRTO-keurmerk; de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Het keurmerk toont aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Bureau Zuidema onderschrijft de NTRO-gedragscode. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Lees meer over de kwaliteitseisen van dit keurmerk.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact