Maatwerk

Ontdek de kracht van positief invloedgedrag voor jouw organisatie.

Balans tussen doel- en relatiegericht werken

De manier waarop jouw werknemers invloed uitoefenen heeft direct effect op de prestaties van de organisatie!  Is men in staat om doelen te bereiken mét behoud van goede (werk) relaties?

Vergeet macht en hiërarchie: het gaat erom dat jouw mensen samen met anderen doelen kunnen realiseren op basis van commitment, waarde en gelijkwaardigheid.

Bij Commitment draait het allemaal om je eigen ‘wil’. De ‘wil’ om voor de organisatie te werken, de ‘wil’ om het doel te bereiken met het team, de ‘wil’ om ervoor te gaan. Om succesvol te zijn en het maximale uit de samenwerking te halen is Gelijkwaardigheid heel belangrijk. Bij Gelijkwaardigheid draait het om gevoel van waarde en veiligheid tussen de mensen in en buiten de organisatie. Wat is dan die Waarde die je hebt/ brengt? Je moet zelf heel duidelijk weten en uitdragen wat je komt doen. What do you bring to the table? What are you accountable for? Dit moet je ook weten van de mensen met wie je samenwerkt, zodat je elkaar erop kunt aanspreken. Ook Relevantie speelt nog een belangrijke rol. Je bent immers nooit waardeloos. Relevantie zorgt voor natuurlijke bewegingen in en uit project teams en een organische instroom, doorstroom en uitstroom in het bedrijf.

Deze manier van werken wordt steeds belangrijker in een tijd waarin technologische innovatie en disruptieve business modellen er voor zorgen dat je een wendbaar, flexibel en ondernemend klimaat nodig hebt binnen je organisatie. Graag helpen we jou en de organisatie hierbij.

Positieve Invloed vormt de rode draad in alles wat wij doen.

Met onze unieke trainingen die we via open inschrijving en InCompany aanbieden,  helpen wij jou en de gehele organisatie invloedrijker te worden. Natuurlijk maken we ook graag een geheel op jouw organisatie toegespitst maatwerk traject om dit te bereiken. Hierbij maken we gebruik van onze invloedexpertise en ruim 50 jaar ervaring in het veranderen van gedrag. Met de kracht van positieve invloed kunnen jullie gezamenlijk effectiever werken en daardoor gemakkelijker jullie doelen bereiken mét behoud van de onderlinge werkrelatie.

Effect van positief invloedgedrag

  • Medewerkers in beweging op basis van bevlogenheid;
  • Een succesvolle, open aanspreekcultuur in de organisatie;
  • Medewerkers die stevig kunnen zijn, zonder de relatie te verstoren;
  • Zaken makkelijker voor elkaar krijgen;
  • Duidelijkere en effectievere communicatie;
  • Vergroot doeltreffendheid door betere samenwerking;
  • Meer begrip voor het gedrag van anderen;
  • Collega’s die elkaar durven te confronteren in plaats van ontwijken;
  • Betrokken werknemers die hun verantwoordelijkheid nemen.

Op maat gemaakt voor het beste resultaat

Om de training zo scherp mogelijk af te kunnen stemmen op jullie wensen en behoeften gaan we graag het gesprek aan. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van invloed en gedragsverandering zorgen we ervoor dat de training naadloos aansluit op de wensen van jouw organisatie. Dit kan door te kiezen voor het gebruik van bewezen onderdelen uit onze succesvolle trainingen, aangevuld met aangepaste oefeningen en casuïstiek of door het geheel nieuw ontwerpen van een training of interventie die het gewenste effect oplevert.

Customer stories

Benieuwd wat onze programma’s opgeleverd hebben?

Het toepassen van de juiste invloedstijl kan bepalend zijn om klanten mee te krijgen, te veranderen en om te innoveren.

– Floor Aardema, Accenture


Door een band van wederzijds vertrouwen en respect op te bouwen kan een medewerker nu tegen zijn leidinggevende vertellen wat hij van hem of haar vindt.

– John van Mourik, Koninklijke Marechaussee

Lees onze Customer Stories


Een effectief maatwerk traject start met een goed doordacht plan

Natuurlijk wil je het allerbeste voor je medewerkers en de organisatie. Daarom ga je niet zomaar met een bureau in zee. In het Cedeo klanttevredenheidsonderzoek scoorden we 98% tevredenheid voor onze maatwerkoplossingen. Je bent bij ons dus aan het goede adres! Graag maken we samen met jou een goed doordacht plan voor de ontwikkelvragen die in jouw organisatie spelen.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact