Internationaal

Bij Bureau Zuidema hebben we één missie: zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken, waar dan ook ter wereld. Daarom hebben we begin 2017 het intellectueel eigendom van het Invloedmodel® en Positive Power and Influence Program®, de Engelstalige versie van Inzicht in Invloed®, overgenomen. Met ons netwerk van licentienemers in EMEA en de partners in de VS en Azië, met elk hun eigen licentienemers, kunnen we onze missie wereldwijd najagen.

Voor onze activiteiten in EMEA hebben we binnen de Zuidema Groep een aparte bv opgericht: The Influence Company (TIC). Vanuit deze nieuwe onderneming focussen we ons op het vervullen van onze missie in EMEA.

De overname zorgt ervoor dat de digitale leermiddelen en leerinterventies die wij hebben ontwikkeld direct beschikbaar komen in de hele regio. Een groot voordeel voor onze internationaal georiënteerde klanten: hun leidinggevenden, high potentials en professionals kunnen terugvallen op exact dezelfde training, gegeven in de door hun gewenste taal en met dezelfde hoge kwaliteit.

Met het netwerk verzorgen we onze trainingen in meer dan 40 landen en 15 talen. Dit geeft ons zicht op de wijze waarop culturen, landen en volken overeenkomen én verschillen in het uitoefenen van invloed. Door deze expertise te delen kunnen we jou helpen om positieve invloed uit te oefenen, waar ter wereld je ook bent!

bekijk onze trainingen

 

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact