Zuidema Safety Bubble

Stap even weg van je scherm in onze Zuidema Safety Bubble.

Op onze eigen trainingslocatie in Oosterbeek, de House of Influence, creëren we de Zuidema Safety Bubble. Hier leer je veilig en verantwoord door extra maatregelen zoals een coronasneltest en verplicht overnachten. 

Hoe lekker om weer eens onder de mensen te mogen zijn. Weer uitgedaagd te worden in een echte groep in plaats van Zoom, Teams of een andere digitale setting. Volg jouw training in onze Zuidema Safety Bubble met extra maatregelen zoals een Coronasneltest en verplicht overnachten.  

Volg een training in onze Zuidema Safety Bubble; trainen op locatie met maatregelen die een stap verder gaan dan de RIVM maatregelen. Gebaseerd op het ‘safe in – safe out’ principe uit de topsport, offshoring en ruimtevaart, dat ervoor zorgt dat groepen veilig met elkaar kunnen werken.

Hoe trainen wij in onze Safety Bubble?

Wat houdt de Zuidema Safety Bubble in?

In onze House of Influence kun je  trainen met maatregelen die een stap verder gaan dan de RIVM protocollen. We hebben op deze locatie, naast de benodigde veiligheids- en hygiëne protocollen van de veiligheidsregio, een snelteststraat toegevoegd. Zo kunnen de klassikale trainingen op een extra verantwoorde manier plaatsvinden. 

Safe in, safe out

Voor wie?

Onze Safety Bubble is bedoeld voor professionals die er echt even uit willen. Weg van huis, je scherm en de virtual meetings. Terug naar echt contact met mensen.

Met onze extra maatregelen, die veel verder gaan dan de standaard RIVM protocollen, kun je jouw werkgever extra zekerheid bieden: dit is de meest verantwoorde training op locatie die je kunt volgen. Ga er even op uit én leer veel. Voel weer de energie en interactie van een groep mensen. Een motiverende en leerzame week die je niet wilt missen.

Veiliger trainen kan bijna niet

Trainen in de Zuidema Safety Bubble is misschien wel veiliger dan thuis blijven. Denk aan het bezoek van de supermarkt, sportles, het schoolplein, contact met vrienden en familie etc.

Gun jezelf dit omdat:

Gun je mensen dit omdat:

FAQ

De Zuidema Safety Bubble organiseren we op onze eigen trainingslocatie: de House of Influence. In samenwerking met Hotel De Bilderberg zorgen we ervoor dat jij hier volledig verantwoord kunt leren in de veiligheid van jouw groep: op een fijne plek in de bossen van Oosterbeek, zoveel mogelijk afgesloten van de buitenwereld.

Voor de Zuidema Safety Bubble worden jij en je mededeelnemers preventief getest op locatie. Tijdens de training heb je als groep zo min mogelijk contact met de buitenwereld. Je traint volgens ons 1,5 meter protocol.

De Safety Bubble geldt in ieder geval voor trainingen tot 28 mei en langer indien het wenselijk is.

Nee. We kunnen je geen 100% garantie geven. Het hangt ook heel erg samen met de verantwoordelijkheid en discipline van de deelnemers. Veiliger trainen dan dit kan bijna niet. Trainen in onze Safety Bubble is misschien wel veiliger dan als je thuis zou blijven. Denk aan de bezoekjes aan de supermarkt, je sportles, het schoolplein en het contact met vrienden en familie die je dan niet hebt.

Onze andere locaties zijn uiteraard helemaal ingericht volgens de coronaprotocollen. Ook hier train je verantwoord volgens ons 1,5 meter protocol. Ben je gezond en zijn de maatregelen van onze Safety Bubble voor jou wat te extreem? Dan ben je welkom in trainingen op onze andere locaties. Check onze coronamaatregelen voor meer informatie.

Op de startdatum van jouw training kom je in de ochtend naar de Zuidema snelteststraat. Deze bevindt zich buiten onze Safety Bubble in Oosterbeek. De test wordt afgenomen door opgeleide artsen. Zij runnen de teststraat autonoom en zijn volledig onafhankelijk. Je test wordt afgenomen, daarna wacht je in je auto of in onze speciaal ingerichte wachtruimte. Na ongeveer 20 minuten krijg je van de arts jouw uitslag door. Dit gebeurt één-op-één. Is deze negatief? Dan ben je welkom in onze Safety Bubble. 

Dat betekent dat je niet kunt deelnemen aan de training. Je gaat naar huis en we verplaatsen je deelname kosteloos naar een andere datum. De arts is verplicht om jouw positieve uitslag te melden bij de GGD. Pas goed op jezelf. Stel je omgeving op de hoogte. Als je weer beter bent dan zien we je graag terug.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact