Coronamaatregelen bij Bureau Zuidema

Fysiek trainen op locatie kan weer!

Sinds 7 juni, kun je weer samen met andere professionals fysiek bij ons trainen op locatie! Veilig en verantwoord. Onze locaties zijn geheel ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Als groep heb je vaste, besloten trainingszalen die ruim zijn opgezet, zodat je eenvoudig 1,5 meter afstand kunt houden tot elkaar. Lunch en diner worden door het hotel volgens richtlijnen van het RIVM verzorgd. Vanzelfsprekend is er extra aandacht voor hygiëne.

Veiligheid staat voorop. Voor jou, voor onze trainers, voor iedereen.

We raden je aan om te blijven overnachten. Zo beperken we de reisbewegingen van en naar de trainingslocatie én vergroot je het leereffect van jouw training.

Sta je op het punt om in te schrijven en heb je vragen, neem gerust contact op met onze Customer Service.

We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in een van onze trainingen!

Zo zorgen we voor een veilige training

Volg je training virtueel

Liever online jouw training volgen? Dat kan vanuit één van onze 10 Zuidema studio’s. Laat je ook verrassen door de mogelijkheden van online net als ruim 800 professionals zoals jij. Zij beoordeelden hun trainingservaring bij ons gemiddeld met een 8,5.

Ontdek hoe online trainen bij Bureau Zuidema wérkt.

Ontdek onze flexibele voorwaarden

Heb je je ingeschreven of sta je op het punt om je in te schrijven en heb je vragen: neem gerust contact met ons op. We stellen ons flexibel op naarmate de omstandigheden wijzigen. Van veilige locaties tot virtueel trainen, we hebben ruime ervaring om jouw leertraject onvergetelijk te maken ongeacht de omstandigheden.  

Welke zekerheid bieden we jou?

Jouw succesvolle leerervaring staat voorop. We zetten ons daar maximaal voor in! 

FAQ

We doen er alles aan om op een veilige manier onze trainingen te verzorgen en hanteren een strikt protocol.

Tijdens de training zijn er vaste zalen toegewezen aan een deelnemersgroep. De zalen zijn geheel ingericht conform de RIVM 1,5 meter richtlijnen. We zorgen voor extra hygiënemomenten, specifiek voor contactpunten als handvatten, tafels etc. 

Als er meerdere groepen tegelijk op de trainingslocatie zijn, zorgen we ervoor dat deze elkaar zo min mogelijk kruisen. Er zijn vaste looproutes en de pauzemomenten zijn ingedeeld volgens een vast schema. Ook rondom de catering en hotelovernachtingen zijn alle benodigde richtlijnen geïmplementeerd.

Sta je op het punt om in te schrijven en heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Nu landelijk stap 3 van het openingsplan is ingezet, is sneltesten voor onze trainingen niet (meer) noodzakelijk. Uiteraard faciliteren we ook nu een veilige trainingsomgeving voor jou, waarbij de basismaatregelen gelden.

We houden de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Indien het wenselijk is, kunnen we besluiten om  extra maatregelen te nemen, zoals verplicht overnachten en een sneltest. Als nieuwe maatregelen gevolgen hebben voor jouw training, nemen we contact met je op. 

Worden de landelijke maatregelen zodanig aangescherpt, dat jouw training niet op locatie mag plaatsvinden? Je kunt ervoor kiezen om te switchen naar online of je training verplaatsen naar een andere datum later dit jaar.

Heel veel professionals staan te trappelen om weer ‘in het echt’ te leren op één van onze trainingslocaties. Onze trainingen lopen dan ook al snel vol. Als er nog maar een paar plekken vrij zijn, staat dit vermeld bij de betreffende trainingsdatum. Is een training volgeboekt, dan staat er ‘Wachtlijst’ en is het mogelijk je op de reservelijst te zetten. Mocht er een deelnemer uitvallen, dan nemen we contact met je op.

Wil jij verzekerd zijn van een plek? Neem dan vast een optie op één of meerdere data. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

De meeste programma’s bieden we de komende tijd ook virtueel aan. Je kunt dit op onze website vinden in het overzicht van trainingsdata. Sta je ingeschreven voor een training op locatie, maar wil je toch graag een virtuele training? Neem tijdig (uiterlijk 4 weken van tevoren) contact met ons op om te overleggen wat er mogelijk is, we denken graag met je mee! 
Benieuwd wat je kunt verwachten van online leren bij Zuidema? Lees meer

We merken dat veel mensen zich weinig kunnen voorstellen bij online trainen. Heel begrijpelijk. Want simpelweg switchen naar online, kan dit wel? En haal je daar wel hetzelfde uit? Door de opkomst van slimme online tools is er virtueel verassend veel mogelijk. De uitdaging is: hoe bereik je daarmee hetzelfde effect als in een fysieke training op locatie?

In het voorjaar hebben we daarom met ons team van gedragsexperts een compleet andere aanpak voor virtueel leren ontwikkeld. Online leren bij Zuidema is meer dan een trainer voor de webcam. Lees meer over onze aanpak rondom online trainen. 

Onze groepen blijven ruim onder het maximum van 30 personen binnen. Je komt met maximaal negen, veertien of  achttien deelnemers in een groep, afhankelijk van de zaalgrootte. We letten er extra goed op dat er niet te veel deelnemers in een trainingsgroep aanwezig zijn. De trainingen gaan in principe door vanaf zes deelnemers. 

Samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving. Daarom vragen we je ook eigen verantwoordelijkheid te nemen. We spreken graag het een en ander met jou als deelnemer af, daarover lees je in deze bijlage meer.

Tijdens de training heb je als groep vaste trainingszalen en subruimtes tot je beschikking. Hier is een mondkapje niet verplicht. Verplaats je je tussen deze ruimtes of naar een andere locatie en/of kun je geen 1,5 meter afstand houden? Bijvoorbeeld op weg naar het koffie apparaat, de lunch, je kamer, etc. Dan draag je onderweg een mondkapje.

Op onze trainingslocaties zijn duidelijke instructies aanwezig. Verder vragen we je ten alle tijden rekening te houden met wensen van de mensen uit je groep. Samen trainen we veilig.

Op het moment dat je ziek wordt tijdens de training, moet je de training verlaten en contact opnemen met de GGD om je te laten testen. Wij nemen contact met je op over het afronden van de training.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact