Coronamaatregelen bij Bureau Zuidema

Fysieke trainingen gaan door

Je kunt weer fysiek bij ons trainen op een aantal besloten locaties! Veilig en verantwoord. Deze locaties zijn geheel ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Alle deelnemers en trainers doen een Coronasneltest bij aankomst op de eerste dag. Als groep heb je vaste, besloten, trainingszalen die ruim zijn opgezet, zodat je 1,5 meter afstand kunt houden tot elkaar. Je hebt exclusieve lunch- en dinermomenten, apart van andere gasten. Vanzelfsprekend is er extra aandacht voor hygiëne.

Veiligheid staat voorop. Voor jou, voor onze trainers, voor iedereen.

We raden je aan om te blijven overnachten. Zo beperken we de reisbewegingen van en naar de trainingslocatie én vergroot je het leereffect van jouw training.

Sta je op het punt om in te schrijven en heb je vragen, neem gerust contact op met onze Customer Service.

We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen in een van onze trainingen!

De sneltest faciliteren we in ieder geval voor trainingen tot 14 mei en langer indien het wenselijk is.

Zuidema Safety Bubble in Oosterbeek

Train nóg veiliger op onze eigen trainingslocatie in Oosterbeek, de House of Influence. Volg jouw training in onze Zuidema Safety Bubble met extra maatregelen die een stap verder gaan dan de RIVM maatregelen, met een coronasneltest en verplicht overnachten. 

Hoe trainen wij in onze Safety Bubble?

Volg je training virtueel

Liever online jouw training volgen? Dat kan vanuit één van onze 10 Zuidema studio’s. Laat je ook verassen door de mogelijkheden van online net als ruim 800 professionals zoals jij. Zij beoordeelden hun trainingservaring bij ons gemiddeld met een 8,5.

Ontdek hoe online trainen bij Bureau Zuidema wérkt.

Ontdek onze flexibele voorwaarden

Heb je je ingeschreven of sta je op het punt om je in te schrijven en heb je vragen: neem gerust contact met ons op. We stellen ons flexibel op naarmate de omstandigheden wijzigen. Van veilige locaties tot virtueel trainen, we hebben ruime ervaring om jouw leertraject onvergetelijk te maken ongeacht de omstandigheden.  

Welke zekerheid bieden we jou?

Ontdek wat je kunt verwachten van online leren bij Zuidema.

Jouw succesvolle leerervaring staat voorop. We zullen ons daar maximaal voor inspannen. 

FAQ

We doen er alles aan om op een veilige manier onze trainingen te verzorgen en hanteren een strikt protocol. Voor de start van de training op de eerste dag doen deelnemers en trainers een coronasneltest.

Tijdens de training zijn er vaste zalen toegewezen aan een deelnemersgroep. De zalen zijn geheel ingericht conform de RIVM 1,5 meter richtlijnen. We zorgen voor extra hygiënemomenten, specifiek voor contactpunten als handvatten, tafels etc. 

Als er meerdere groepen tegelijk op de trainingslocatie zijn, zorgen we ervoor dat deze elkaar zo min mogelijk kruisen. Er zijn vaste looproutes en de pauzemomenten zijn ingedeeld volgens een vast schema. Ook rondom de catering en hotelovernachtingen zijn alle benodigde richtlijnen geïmplementeerd.

Sta je op het punt om in te schrijven en heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

De Zuidema Safety Bubble organiseren we op onze eigen, exclusieve trainingslocatie: de House of Influence. In samenwerking met Hotel De Bilderberg zorgen we ervoor dat jij hier volledig verantwoord kunt leren in de veiligheid van jouw groep. Op een fijne plek in de bossen van Oosterbeek, zoveel mogelijk afgesloten van de buitenwereld.

Voor de Zuidema Safety Bubble worden jij en je mededeelnemers preventief getest op locatie. Tijdens de training blijft iedereen overnachten en heb je als groep zo min mogelijk contact met de buitenwereld. Je traint volgens ons 1,5 meter protocol.

Alle deelnemers en trainers worden op de locatie, voordat de training begint, preventief getest met een sneltest. De test wordt afgenomen door opgeleide artsen, daarna wacht je in je auto of in de speciaal ingerichte wachtruimte. Na ongeveer een kwartier krijg je van de arts jouw uitslag, dit gebeurt individueel.

In Oosterbeek is een teststraat ingericht buiten, naast onze trainingslocatie. Bij aankomst wijst het zich vanzelf.
Op de andere locaties meld je je bij de receptie van het hotel. De medewerkers begeleiden je naar de testruimte.

Ben je gezond? Groen licht! Je bent van harte welkom in de training! 
Test je positief? Dan kun je niet deelnemen aan de training. Je gaat naar huis en neemt contact op met onze Customer Service om een nieuwe trainingsdatum af te stemmen.

Deze benoemde maatregelen gelden in ieder geval voor trainingen tot 14 mei en langer indien het wenselijk is.

We houden de berichtgeving vanuit overheid nauwlettend in de gaten. Indien nieuwe maatregelen gevolgen hebben voor jouw training, nemen we direct contact met je op.  Je kunt ervoor kiezen om te switchen naar online of je training verplaatsen naar een andere datum later dit jaar.

Een hotel is gecompartimenteerd. De trainingszalen zijn gehuurd voor een specifieke deelnemersgroep, en zijn daarmee besloten ruimtes, niet toegankelijk voor andere gasten. Ter vergelijking, de lobby is bijvoorbeeld wel publiek toegankelijk.

Heel veel professionals staan te trappelen om weer ‘in het echt’ te leren op één van onze trainingslocaties. Onze fysieke trainingen in april en mei zitten daarom zo goed als vol. Ook richting de zomer loopt het snel vol. Als er nog maar een paar plekjes vrij zijn, staat dit vermeld bij de betreffende trainingsdatum. Is een training volgeboekt, dan staat er  ‘Wachtlijst’.

Wil jij verzekerd zijn van een plek? Neem dan vast een optie op één of meerdere data. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Komende tijd bieden we elke training ook virtueel aan. Je kunt ten alle tijden switchen van trainen op locatie naar virtueel. Geeft dit tijdig bij ons aan, dan regelen wij het voor je. Benieuwd wat je kunt verwachten van online leren bij Zuidema? Lees meer

We merken dat veel mensen zich weinig kunnen voorstellen bij online trainen. Heel begrijpelijk. Want simpelweg switchen naar online, kan dit wel? En haal je daar wel hetzelfde uit? Door de opkomst van slimme online tools is er virtueel verassend veel mogelijk. De uitdaging is: hoe bereik je daarmee hetzelfde effect als in een fysieke training op locatie?

In het voorjaar hebben we daarom met ons team van gedragsexperts een compleet andere aanpak voor virtueel leren ontwikkeld. Online leren bij Zuidema is meer dan een trainer voor de webcam. Lees meer over onze aanpak rondom online trainen. 

Onze groepen blijven ruim onder de maximum van 30 personen binnen. Je komt met maximaal negen, veertien of  achttien deelnemers in een groep, afhankelijk van de zaalgrootte. We letten er extra goed op dat er niet te veel deelnemers in een trainingsgroep aanwezig zijn. De trainingen gaan in principe door vanaf zes deelnemers. 

Samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving. Daarom vragen we je ook eigen verantwoordelijkheid te nemen. We spreken graag het een en ander met jou als deelnemer af, daarover lees je in deze bijlage meer.

Tijdens de training heb je als groep vaste trainingszalen en subruimtes tot je beschikking. Hier is een mondkapje niet verplicht. Verplaats je je tussen deze ruimtes of naar een andere locatie dan draag je onderweg een mondkapje. Bijvoorbeeld op weg naar het koffie apparaat, de lunch, je kamer, etc. 

Op onze trainingslocaties zijn duidelijke instructies aanwezig. Verder vragen we je ten alle tijden rekening te houden met wensen van de mensen uit je groep. Samen trainen we veilig.

Op het moment dat je ziek wordt tijdens de training, moet je de training verlaten en contact opnemen met de GGD om je te laten testen. Wij nemen contact met je op over het afronden van de training.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact