Webinar Competentie

Webinar Competentie: Persoonlijk Meesterschap

Meld je nu gratis aan

Deze webinar is voor (HR)managers die de mentale weerbaarheid van medewerkers willen vergroten.​

Meld je nu gratis aan

Deze webinar is voor (HR)managers en professionals die hun team verder willen helpen.

Voelen jouw medewerkers zich als een vis in het water? Zitten ze in een lekkere flow en hebben ze het volste vertrouwen in hun eigen kunnen?

De behoefte aan competentie gaat over dingen doen waar je goed in bent, je talenten gebruiken en deze verder kunnen ontwikkelen waardoor je een effect kan hebben op de wereld.

Door de talenten van je medewerkers te kennen en juist in te zetten help je ze te blijven ontwikkelen en voldoening te halen uit hun werk. En wanneer de juiste mensen op de juiste functies worden ingezet, worden doelstellingen beter gerealiseerd.

Tijdens deze webinar gaat trainer Desiree Nouwen het hebben over hoe je het gevoel van competentie bij jouw medewerkers stimuleert en hoe je ervoor zorgt dat medewerkers worden ingezet op hun talenten en zich blijven ontwikkelen.

Aanmelden Webinar Competentie

  • Je ontvangt je inschrijfbevestiging en informatie rondom het event per mail. Ook sturen we je af en toe tips waarmee je nog invloedrijker kunt worden. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven via de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact