Ronde Tafel Sessie

Eerstvolgende Ronde Tafel Sessie: Competentie

Meld je nu gratis aan

Deze Ronde Tafel Sessie is voor (HR)managers

Meld je nu gratis aan

Deze Ronde Tafel Sessie is voor (HR)managers.

Goed presteren op je werk begint met geloof in eigen kunnen. 

Geef jij jouw medewerkers het gevoel dat ze de wereld aan kunnen? Dat ze problemen kunnen overwinnen en ideeën kunnen verwezenlijken? Of brokkelt hun zelfvertrouwen juist af?

Naast doen waar je goed in bent, is de behoefte aan competentie ook je talenten kunnen gebruiken en deze verder ontwikkelen voor een positieve impact op jouw omgeving.

In deze interactieve Ronde Tafel Sessie gaan we met elkaar in gesprek over wat competentie en meesterschap op de werkvloer inhoudt, waarom dit belangrijk is en welke rol jij hierin kan vervullen.

Onze Invloedexpert Desiree Nouwen, adviseur Irene en een gastspreker (maken we later bekend) gaan graag met jou en andere managers in gesprek. Door ervaringen en learnings uit te delen hopen we van en met elkaar te kunnen leren!

Ben jij erbij? We hebben slechts plek voor 12 deelnemers!

Ronde Tafel Sessie

  • Je ontvangt je inschrijfbevestiging en informatie rondom het event per mail. Ook sturen we je af en toe tips waarmee je nog invloedrijker kunt worden. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven via de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact