Ronde Tafel Sessie

Eerstvolgende Ronde Tafel Sessie: Hart voor de zaak!

Meld je nu gratis aan

Deze Ronde Tafel Sessie is voor (HR)managers die de medewerkersbetrokkenheid willen vergroten.

Meld je nu gratis aan

Deze Ronde Tafel Sessie is voor (HR)managers die de medewerkersbetrokkenheid willen vergroten.

Hebben jouw medewerkers hart voor de zaak? Zijn ze bereid om een stapje extra te doen? Bevlogen en betrokken medewerkers voelen zich verbonden met de organisatie en het werk dat ze doen. Ze doen net dat extra beetje om de organisatie naar next level te tillen.

Ze zijn energieker, hulpvaardiger, tonen initiatief en zijn productiever. Genoeg voordelen om op te noemen. Toch zijn betrokken medewerkers schaars. De kans is dus groot dat de betrokkenheid binnen jouw organisatie wel een boost kan gebruiken!

“Do not hire a man who does your work for money, but him who does it for the love of it”

Gedurende deze interactieve Ronde Tafel Sessie gaan we met elkaar in gesprek over wat bevlogen en betrokken medewerkers nodig hebben, leer je de basis hygiënefactoren van betrokkenheid kennen, ontdek je wat medewerkers tevreden en gemotiveerd houdt in een baan en hoe je dat kun stimuleren en onderhouden.

Onze invloedexpert Desiree, adviseur Irene en een gastpreker (maken we later bekend) gaan graag met jou en andere managers in gesprek. Door ervaringen en learnings uit te delen hopen we van en met elkaar te kunnen leren!

Ben jij erbij? We hebben slechts voor 12 deelnemers plek!

Ronde Tafel Sessie

  • Je ontvangt je inschrijfbevestiging en informatie rondom het event per mail. Ook sturen we je af en toe tips waarmee je nog invloedrijker kunt worden. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven via de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact