Invloedsessie

Speciaal voor oud deelnemers van Inzicht in Invloed®

Eerstvolgende Invloedsessie:

  • 1 september 2020
  • 11:00 uur
  • Online webinar
  • Kosteloos

In dit 1,5 uur durende webinar deelt invloedexpert Christien concrete handvatten en tips die jou helpen om de theorie van het Invloedmodel® weer scherp voor ogen te krijgen.

Meld je nu gratis aan

Deze Zuidema Session is voor iedereen die eerder de training Inzicht in Invloed® heeft gevolgd.

Lukt het jou om invloedrijk te zijn in een continue veranderende wereld? Een ding is zeker: invloed is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag.

Baangarantie kunnen we je niet geven, maar we kunnen je al wel vertellen dat werkzekerheid vooral afhankelijk is van je skills en niet van je contract. Als Inzicht in Invloed® alumnus zijn we ervan overtuigd dat je die in de pocket hebt, maar we begrijpen ook dat deze tijd voor nieuwe uitdagingen zorgt.

Om deze reden geeft onze invloedexpert Christien een gratis een webinar speciaal voor jou. Zodat jij invloedrijk door deze crisis komt. 

Aan het einde van dit webinar weet jij precies wat je moet doen om jouw invloed te vergroten en heb je het Invloedmodel® weer haarscherp voor ogen. 

Invloedsessie

  • Ik heb mijn gegevens gecontroleerd en ik ga akkoord met de privacy statement en algemene voorwaarden van Bureau Zuidema.

    Je ontvangt de informatie rondom het webinar per mail. Ook krijg je daarna af en toe handige tips waarmee je nóg invloedrijker kunt worden. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven via de mail zelf.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact