Deze events staan op de planning:

Informatiesessie Inzicht in Invloed®

Overweeg jij om Inzicht in Invloed® te volgen en wil je meer weten over deze training? Meld je gratis aan voor de informatiesessie. Tijdens deze digitale kennismaking ontdek je meer over de training Inzicht in Invloed®, de wetmatigheden van persoonlijke interactie en doe je inzichten op over je eigen communicatiegedrag.

Liever één-op-één in gesprek van een van onze trainers? Plan een belafspraak in op een moment dat het jou uitkomt voor vrijblijvend advies. 

22 april 2021 - Webinar: Geef een boost aan de medewerkersbetrokkenheid!

Lopen jouw medewerkers warm voor hun werk? Niet omdat het moet maar omdat het kan? Bevlogen & betrokken werknemers hebben hart voor de zaak, ze doen net dat extra beetje om de organisatie naar next level te tillen.

Wil je weten hoe je de employee engagement kunt verhogen binnen jouw organisatie? Invloedexpert Dennis Rutten vertelt je er graag alles over!  Ben je erbij? Meld je aan voor de gratis webinar! 

20 mei 2021 - Webinar: de wetten van Presenteren

Maak pitchen of presenteren makkelijker voor jezelf!  Staren naar een lege PowerPoint, met knikkende knieën voor een groep staan of je publiek echt boeien met jouw pitch of presentatie. Bij veel mensen gaat het voorbereiden van een presentatie én de uitvoering niet altijd van een leien dakje. 

Invloedexpert Ronald geeft in deze webinar concrete handvatten en do’s en don’ts die jou helpen presenteren makkelijker maken.

Wil je leren hoe je van elke pitch of presentatie, groot of klein, een succes maakt? Meld je dan aan voor de gratis webinar!

20 mei 2021 - Ronde Tafel Sessie: Omarm autonomie

Tijdens deze interactieve sessie gaan we met (HR)managers in gesprek over het thema autonomie.

Autonomie speelt niet alleen een grote rol in werktevredenheid, maar zorgt ook voor hogere motivatie en gelukkige werknemers. Hoe kun jij als werkgever hier ruimte aan geven?

We gaan in deze sessie met elkaar in gesprek over hoe je werknemers meer vrijheid kunt bieden en delen daarnaast ervaringen & learnings.

27 mei 2021 - Webinar Autonomie: Big Brother is not watching you

Laat jij de teugels vieren en omarm je autonomie? Of ben je stiekem toch een controlfreak?  

Als leidinggevende is het belangrijk om stil te staan bij de autonomiebehoefte van jouw medewerkers. Autonomie op de werkvloer is een van de belangrijkste voorwaarden voor een gelukkig werkleven. Maar wat is autonomie en hoe ga je daarover in gesprek met je medewerkers?

In deze webinar vertelt onze invloedexpert Desiree Nouwen hoe je autonomie bij je werknemers kunt stimuleren.

25 juni 2021 - Webinar Competentie: Persoonlijk Meesterschap

‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’

Geef jij jouw medewerkers het gevoel dat ze de wereld aan kunnen? Dat ze problemen kunnen overwinnen en ideeën kunnen verwezenlijken?

Zorg jij ervoor dat jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden? Of werken ze vanuit vaste functieprofielen en taken?

Tijdens deze webinar gaat trainer Desiree Nouwen het hebben over hoe je het gevoel van competentie bij jouw medewerkers stimuleert.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact