Deze events staan op de planning:

Informatiesessie Inzicht in Invloed®

Overweeg jij om Inzicht in Invloed® te volgen en wil je meer weten over deze training? Meld je gratis aan voor de informatiesessie. Tijdens deze digitale kennismaking ontdek je meer over de training Inzicht in Invloed®, de wetmatigheden van persoonlijke interactie en doe je inzichten op over je eigen communicatiegedrag.

Liever één-op-één in gesprek van een van onze trainers? Plan een belafspraak in op een moment dat het jou uitkomt voor vrijblijvend advies. 

29 juli 2021 - Webinar: Omgaan met confrontaties

Tegenstrijdige belangen, jaloezie of gewoon met het verkeerde been uit bed gestapt: conflicten zijn een heel normaal onderdeel van de interactie op de werkvloer. Hoewel een handjevol mensen hier meteen een leermoment in ziet, vinden de meesten van ons een conflict erg lastig en stressvol om mee om te gaan.

In deze webinar bespreekt Invloedexpert Sophia hoe je effectief conflicthantering toepast en op een positieve manier kunt omgaan met de situatie.

Wil je beter worden in het aangaan van conflicten en weten hoe je op een prettige manier het gesprek aangaat? Meld je dan nu aan voor de webinar.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact