Lees ons e-book: van stress naar succes

Lees alles over hoe jij de regie terug pakt over jouw werkstress!

  • Je ontvangt ons e-Book direct in je mailbox. Ook krijg je daarna af en toe handige tips waarmee je nóg invloedrijker kunt worden. De nieuwsbrief wordt gemiddeld 1x per 6 weken verzonden. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden via een afmeldbutton in de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Werkstress: het komt vaker voor dan we denken. Toch blijkt het maar wat lastig om een manier te vinden om goed met deze stress om te gaan. Hoe geef je aan dat je stress hebt? Hoe los je het op? En kan stress überhaupt wel opgelost worden of hoort het er nu eenmaal bij? In dit e-book vind je alles over hoe jij de regie terug kunt pakken.

Dit e-book is tot stand gekomen met behulp van de antwoorden van meer dan 500 professionals via onze vragenlijst ‘Stress op de Werkvloer’. Vanuit onze wens om iedereen zo stressvrij naar 2017 te brengen gingen wij achter de grootste oorzaken en natuurlijk meest invloedrijke oplossingen aan. Lees het hier!

In dit gratis e-book beantwoorden we de volgende vragen:

  • Waarom moet je stress eigenlijk serieus nemen?
  • Hoe herken je dat je de grens tussen gezonde spanning en werkstress bent overgegaan?
  • Wat zou de oorzaak van jouw stress kunnen zijn?
  • Hoe krijg je het overzicht terug?
  • Hoe kun je onrealistische verwachtingen bijstellen?
  • Hoe ga je om met die energie-slurpende samenwerking?

Download het e-book door bovenstaand formulier in te vullen en start meteen met lezen! Is stress verlichten één van je leerdoelen? Vergeet dan niet een kijkje te nemen naar ons Inzicht in Invloed® programma.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact