Liever aardig dan eerlijk?

Download het gratis e-book!

In dit gratis e-book vind je:

  • De consequenties van niet aanspreken.
  • Hoe om te gaan met dominant gedrag.
  • Hoe om te gaan met collega's die afspraken niet nakomen.
  • De grootste ergernissen op de werkvloer in Nederland.
  • Hoe je invloed kunt pakken in het aanspreekproces.
  • Aanspreken zonder onaardig over te komen.

Of je nu dagelijks tegen het lastige gedrag van je collega aanloopt of gewoon benieuwd bent naar hoe het staat met de aanspreekcultuur in Nederland, dit ebook is bedoeld om je alles te vertellen over het huidige aanspreekgedrag binnen Nederlandse organisaties en hoe je zelf beter kunt leren aanspreken, stap bij stap.

Dit ebook is voortgekomen uit een uitgebreid Facebook-onderzoek onder meer dan 500 Nederlandse professionals. We hebben hen onder andere gevraagd “Hoe vaak erger jij je aan storend gedrag van collega’s”, “Welke (stereo-) types vind jij het meest lastig om aan te spreken” en “Wat is de voornaamste reden om een collega níet aan te spreken?”.

Download het ebook door bovenstaand formulier in te vullen en start meteen met lezen! Als aanspreken al één van je leerdoelen is vergeet dan niet een kijkje te nemen naar ons Inzicht in Invloed® programma.

Lees alles over de meest voorkomende ergernissen en stereotypes op de werkvloer en ontdek hoe aanspreken geen belemmering hoeft te zijn voor positieve werkrelaties.

  • Je ontvangt ons e-Book direct in je mailbox. Ook krijg je daarna af en toe handige tips waarmee je nóg invloedrijker kunt worden. De nieuwsbrief wordt gemiddeld 1x per 6 weken verzonden. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden via een afmeldbutton in de mail zelf. Bekijk ook ons privacy statement.

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact