Coaching

Coaching voor jezelf of voor (een gedeelte van) de organisatie? Passend bij je ontwikkelvraag bieden wij verschillende manieren van personal coaching of organisational coaching.

Personal coaching

  • Je hebt behoefte aan een 1-op-1 gesprek gefocust op je persoonlijke groei?
  • Er is een ontwikkelvraagstuk naar voren gekomen?
  • Je hebt een casus die je graag wilt analyseren of voorbereiden?
  • Je denkt té vaak ‘had ik niet meer uit deze situatie kunnen halen’?

Allemaal goede redenen om met een coach aan de slag te gaan!

In een haarscherpe interactie met een Invloed Coach van Bureau Zuidema worden je de juiste vragen gesteld en krijg je inzichten die je verder brengen. Bij ons kun je op verschillende manieren gecoacht worden:

Realtime coaching

Laat een Invloed expert van Bureau Zuidema aanschuiven tijdens een ‘realtime’ werksituatie en ontvang feedback op je invloed gedrag ‘in het moment’. Je kunt direct bijsturen en zien wat het effect ervan is. Je kunt er ook voor kiezen om de feedback meteen na afloop te bespreken, zodat je in een volgend gesprek meer weet te bereiken. Het is een uitdaging om een ‘buitenstaander’ aan te laten schuiven tijdens een werksituatie. Onze ervaring leert dat je gesprekspartners hier vaker voor openstaan dan je vooraf zou bedenken.

One-on-one coaching

Is realtime coaching voor jou of je gesprekspartners een brug te ver? Zet dan de Invloed Coach in om in een oefensetting praktijksituaties ‘na te spelen’. Zo weet je in het échte gesprek precies waar je op moet letten om nog invloedrijker te zijn.

Graag komt een van onze coaches jouw kant op, maar je bent ook altijd welkom op ons kantoor of in onze eigen trainingslocatie, de House of Influence.

De Bureau Zuidema Invloed Coach staat in blokken van 2 uur volledig tot je beschikking. De datum, het tijdstip en de locatie stemmen we graag van te voren met je af. Prijs: € 495,- (exclusief btw) per blok.

Neem contact op

Geen tijd om te reizen? Dan zijn deze online mogelijkheden iets voor jou:

Eén-op-één coaching

Heb je en dominante collega waar je niet goed mee om weet te gaan? Of blijf je eindeloze discussies voeren om je punt te maken? Weet je geen draagvlak te creëren en krijg je anderen maar niet enthousiast? Of blijf je tegen een muur van weerstand lopen? Laat onze trainers meedenken met jouw vraagstuk en je krijgt tips en handvatten waar je direct wat mee kunt.

Coaching

Assessment & coaching

Het is bij ons ook mogelijk om dit coachgesprek te combineren met een persoonlijk online 360graden assessment. In dit online assessment, de Influence Style Inventory (ISI), krijg je inzicht in welke mate je de verschillende beïnvloedingsstijlen toepast. Welke invloedstijlen heb je al goed onder de knie en welke kun je nog verder versterken. Door de feedback die je vanuit jouw omgeving krijgt, leer je ook hoe anderen jou zien. De resultaten bespreek je tijdens de één-opéén coachsessie. Zo krijg je de juiste focus om nog effectiever te worden in het behalen van je doelen en het versterken van je werkrelaties.

Coachingpakket

Alumni coaching

Ben jij oud-deelnemer van Inzicht in Invloed® en heb je behoefte aan een 1-op-1 gesprek met één van onze invloedcoaches? Via een Skype-gesprek ontvang je handvatten voor en nieuwe inzichten in je persoonlijke casus of ontwikkelvraagstuk. Na dit gesprek heb je helder welk doel je in jouw specifieke situatie wilt bereiken en krijg je inzicht in het best passende invloed gedrag in deze situatie. Zo bereik jij je doelen!

alumni caoching

 

 

Organisational Coaching

De communicatie en samenwerking in de organisatie heeft een boost nodig? Dan is organisational coaching het meest succesvol! Wij zijn ervan overtuigd dat werken op basis van Commitment, Gelijkwaardigheid en Waarde leidt tot duurzaam succes.

Invloed is in onze visie de kunst om op basis van Commitment, Gelijkwaardigheid en Waarde doelen te realiseren. Dat betekent dus dat macht en hiërarchie niet meer van belang zijn.

Bij Commitment draait het allemaal om je eigen ‘wil’. De ‘wil’ om voor de organisatie te werken, de ‘wil’ om het doel te bereiken, de ‘wil’ om ervoor te gaan. Om succesvol te zijn en het maximale uit elkaar te halen is Gelijkwaardigheid belangrijk. Heerst er een gevoel van gelijke waarde en veiligheid tussen de mensen in en buiten de organisatie? Wat is dan die Waarde die je hebt/brengt? Dit wil je ook weten van de mensen met wie je samenwerkt, zodat jullie elkaar hierop kunnen aanspreken.

Deze manier van werken wordt steeds belangrijker in een tijd waarin technologische innovatie en disruptieve business modellen er voor zorgen dat je een wendbaar, flexibel en ondernemend klimaat nodig hebt binnen je organisatie. Trends in de samenleving met steeds meer zelfstandigen, korte dienstverbanden en jonge organisaties die snel veranderen en zich aanpassen zijn hier de eerste uitvloeiselen van. Om je te onderscheiden van de concurrentie heb je méér invloed in je organisatie nodig, dus werken op basis van waarde, commitment en gelijkwaardigheid, in plaats van macht en hiërarchie.

De invloedexperts van Bureau Zuidema gaan graag met je in gesprek wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Mail of bel om jouw casus voor te leggen aan één van onze adviseurs.

Advies van een Invloedexpert