“Het toepassen van de juiste invloedstijl kan bepalend zijn om klanten mee te bewegen, te veranderen en te innoveren”

Alleen al in Nederland is Accenture 2400 man sterk. Voor het grootste deel zijn dit medewerkers die op projectbasis worden ingezet om bijvoorbeeld verandertrajecten te begeleiden. Maar dit zijn ook specialisten in management consultancy, technology services en outsourcing. 2400 mensen dus, voor wie invloed uitoefenen dagelijkse kost is.

De stuk voor stuk hoogopgeleide mensen bij Accenture zijn kritisch bij het kiezen van een opleiding. Learning & development adviseur Floor Aardema helpt ze bij deze keuze. “Vaak komen medewerkers terecht bij de training Inzicht in Invloed®” zegt zij. Heel bewust heeft Accenture gekozen om medewerkers te laten deelnemen aan trainingen in het Open Trainingsaanbod.
In een andere omgeving met andere mensen worden de Accenture medewerkers even helemaal uit hun comfort zone gehaald. “Zo groeien ze sneller” zegt Floor Aardema.
Logo Accenture


Sneller groeien buiten de comfort zone

“Ze zijn voortdurend met zichzelf bezig, en met anderen natuurlijk want je moet ook heel veel reflecteren en observeren. Deze training richt zich op het gedrag dat jij in de praktijksituaties vertoont, het is een kwestie van heel veel oefenen om dit te verbeteren”.

“Op basis van mijn eigen ervaring waarschuw ik mensen van tevoren; verwacht geen vijfdaagse vakantie, het is keihard werken”. Maar dat is het waard: het toepassen van de juiste invloedstijl kan immers bepalend zijn voor het succes van dit wereldwijd opererende consultancy bureau.

“Eén dag training is intensiever dan een dag op kantoor”

Laten meebewegen, veranderen en innoveren

In de praktijk werken we nauw samen met heel diverse bedrijven. Door de training te volgen met mensen uit allerlei verschillende organisaties, sta je erbij stil hoe je met een bepaalde invloedstijl op ze overkomt. Dat is van groot belang voor Accenture. Onze klanten moeten niet met een onbehaaglijk gevoel achter blijven, omdat ze het idee hebben dat wij ze iets hebben opgelegd. Met de juiste invloedstijl kun je mensen juist inspireren om mee te bewegen, te veranderen en te innoveren.

Waardevolle vaardigheden

Het succes van Inzicht in Invloed® blijkt uit de grote mond-tot-mond reclame binnen Accenture, deze leidt tot veel inschrijvingen. Floor Aardema adviseert deze training regelmatig: “Inzicht in Invloed® is een van de meest intensieve trainingen die je kunt volgen. Maar na afloop ben je wel een heleboel waardevolle vaardigheden rijker”.

Klaar om invloedrijker te worden?

We staan klaar om te helpen! Neem contact op met onze accountmanagers om te bespreken welke oplossing het beste bij jouw past. Of neem een kijkje in ons open trainingsaanbod!

Contact een accountmanager Open trainingsaanbod Lees meer cases

Neem contact op

Nog vragen of opmerkingen?

Onze Customer Service staat altijd voor je klaar!

Kom in contact