Nieuw online invloed platform online!

Geschreven op maart 24, 2015 – Categorie: Actualiteit, Behind the Scenes

Deel via

Nieuw online invloed platform online!

Sinds 1 maart 2015 is ons compleet nieuwe invloed platform live! De Influence Hub is een online omgeving die de beleving en het effect voor de deelnemers aan onze programma’s vergroot.

Persoonlijke ondersteuning

Als deelnemer word je in de Influence Hub begeleid door de verschillende fasen binnen onze programma’s. Zo haal je het maximale uit elke fase. Je wordt continu uitgedaagd in het ontwikkelen van je invloedgedrag en hebt de beschikking over diverse performance support tools. Omdat de Influence Hub voor alle (mobiele) devices geschikt is, kan deze overal en altijd gebruikt worden. Met dit invloed platform zijn we in staat het rendement van onze programma’s nog verder te vergroten.

Internationale hub

De Influence Hub is niet alleen beschikbaar in Nederland. Het platform is ontwikkeld in samenwerking met onze internationale partners en is op dit moment al in vijf talen beschikbaar.

Klaar voor de toekomst

Ons nieuwe platform stelt ons in staat om snel en eenvoudig nieuwe toepassingen te introduceren. De komende periode werken we aan de uitbreiding van het platform met nieuwe blended leermodules, support tools en gebruik van de Influence Hub via tablets tijdens trainingsdagen. In samenwerking met klanten en onze Europese partners blijven we de Influence Hub continu ontwikkelen en verrijken.

De Influence Hub is in Nederland nu al beschikbaar binnen de volgende ‘open’ programma’s:

Deel dit artikel via

Gerelateerde artikelen

Invloed in het dagelijkse leven

Benieuwd hoe invloed werkt in de praktijk? Lees het op onze blog.

Lees alle artikelen